Προβάδισμα για Μπάγερν (2-1) απέναντι στη Ρεάλ

Προβάδισμα για Μπάγερν (2-1) απέναντι στη Ρεάλ

Με τέρμα του Μάριο Γκόμεζ στο 90’ η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε 2-1 της Ρεάλ Μαδρίτης και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Η πολύ κακή παράδοση που είχε η Ρεάλ Μαδρίτης επί γερμανικού εδάφους δεν ήταν ο καλύτερος σύμμαχος για τη «βασίλισσα» απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, στη μεγάλη της ιστορία, είχε καταφέρει μόλις μία φορά να φύγει νικήτρια από τη Γερμανία, καθώς στα υπόλοιπα 20 παιχνίδια, είχε 15 ήττες και πέντε ισοπαλίες.

Τα πράγματα, δεν ξεκίνησαν καλά για τους «μερένγκες» καθώς έβλεπαν την ιστορία να επαναλαμβάνεται για ακόμα μία φορά. Οι Βαυαροί ξεκίνησαν εντυπωσιακά το παιχνίδι και στο 17’ πήραν το προβάδισμα. Ύστερα από κόρνερ του Τόνι Κρόος, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από την άμυνα της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Ριμπερί να κάνει το δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι και να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του Γιούπ Χάινκες.

Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και είχαν κάποιες ευκαιρίες με κύριο εκτελεστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο, οι προσπάθειες του Πορτογάλου επιθετικού που δεν ήταν σε καλή ημέρα δεν είχαν αποτέλεσμα για τη «βασίλισσα».

Στην επανάληψη όμως οι πρωτοπόροι του ισπανικού πρωταθλήματος, μπήκαν αποφασισμένοι για να πετύχουν το εκτός έδρας γκολ που θα τους έφερνε ακόμα πιο κοντά στον τελικό. Αυτό, ήρθε ύστερα από φάση διαρκείας, όταν ο Ρονάλντο αστόχησε απέναντι στον Νόιερ, και στη συνέχεια της φάσης, γύρισε την μπάλα στον Οζίλ ο οποίος προ κενής εστίας έφερε την αναμέτρηση στα ίσια.

Κάπου εκεί, ο Ζοσέ Μουρίνιο αποφάσισε να διασφαλίσει το ισόπαλο αποτέλεσμα και η ομάδα του οπισθοχώρησε. Κάτι που πλήρωσε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, καθώς στο 90’ ο Λαμ χόρεψε τον Κοεντράο και έκανε την παράλληλη σέντρα όπου ο Γκόμεζ από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα, δίνοντας το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό στους Βαυαρούς.

Το Onsports σας μετέφέρε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης: Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπουντραγκένιο: «Καλό αποτέλεσμα»

Μουρίνιο: «Άδικα χάσαμε»

Χάινκες: «Κορυφαίος ο Ριμπερί»

Ριμπερί: «Κρίμα που δεχτήκαμε γκολ»

Κασίγιας: «Είναι κρίμα»

Έκλεψαν τα παπούτσια του Κριστιάνο Ρονάλντο!



Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved