Οι... μνηστήρες του τρεμπλ! (photos+videos)

Οι... μνηστήρες του τρεμπλ! (photos+videos)

Δύο μόλις είναι οι ομάδες σε όλη την Ευρώπη που κυνηγούν τρεις τίτλους. Αναφερόμαστε φυσικά, στη Μπαρτσελόνα από την Ισπανία και τη Μπάγερν Μονάχου από τη Γερμανία!

Αναμφίβολα, το να κατακτήσεις τρία τρόπαια σε μία σεζόν, σε κάνει αυτόματα πετυχημένη ομάδα και φυσικά μια τέτοιου είδους διάκριση μένει για πάντα στην ιστορία του κάθε συλλόγου, αλλά και του ποδοσφαίρου!

Πλέον, τα πρωταθλήματα πλησιάζουν προς το τέλος τους, οι τελικοί των Κυπέλλων έχουν οριστεί, αφού γνωρίζουμε τις φιναλίστ, ενώ οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις βρίσκονται στα ημιτελικά.

Το καμάρι της Καταλονίας

Η Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρντιόλα «πάσχει» από μία... ασθένεια τα τελευταία χρόνια, ονόματι «υπερκούπωση»! Ασφαλώς και αστειευόμαστε, κάτι που δεν κάνει η αρμάδα του Καταλανού τεχνικού, καθώς δεν αφήνει κούπα για κούπα στο πέρασμά της! Φέτος, έχει βαλθεί για ακόμη μία σεζόν να... τρελάνει κόσμο, αφού είναι «μέσα» και στους τρεις στόχους της.

Αρχικά, το πρωτάθλημα Ισπανίας φάνηκε να χάνεται πρόωρα, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης ξέφυγε πριν λίγες αγωνιστικές στο +10! Η «Μπάρτσα» έκανε το καθήκον της, κέρδισε όλα της τα ματς και περίμενε τα «στραβοπατήματα» της μισητής αντιπάλου! Έτσι και έγινε, με τη διαφορά να έχει πέσει στους τέσσερις βαθμούς, ενώ απομένει και το μεταξύ τους ντέρμπι στο «Καμπ Νου».

Στις 25 Μαΐου οι Καταλανοί αντιμετωπίζουν την Αθλέτικ Μπιλμπάο στον τελικό Κυπέλλου. Οι Βάσκοι του Μαρσέλο Μπιέλσα είναι εξαιρετικοί τη φετινή χρονιά, έχουν μείνει πίσω στο πρωτάθλημα, ελέω Europa League, όμως θα δυσκολέψουν πολύ στον τελικό την παρέα του Μέσι...

Τέλος, όσον αφορά στη... μεγάλη κούπα, αυτή του Champions League, οι «μπλαουγκράνα» αντιμετωπίζουν την θεωρητικά πιο αδύναμη από όσους βρίσκονται στην τετράδα, Τσέλσι. Στον τελικό μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι είτε με τη Ρεάλ Μαδρίτης, είτε με τη Μπάγερν Μονάχου... την άλλη ομάδα που κυνηγά το τρέμπλ!

Οι Βαυαροί... ξανάρχονται!

Πιο ώριμη από ποτέ τα τελευταία χρόνια, με επίθεση «φωτιά», η Μπάγερν Μονάχου του Γιουπ Χάινκες ήρθε για να μας υπενθυμίσει την δύναμή της.

Στο πρωτάθλημα έκανε το δυναμικό come back, μείωσε με σταθερή απόδοση και συνεχόμενες νίκες τη διαφορά από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο έκανε... νερά στο μεταξύ τους ντέρμπι. Η ήττα με 1-0 από τους Βεστφαλούς, τέσσερις αγώνες πριν το φινάλε, άφησε τους Βαυαρούς στο -6, ωστόσο στη μπάλα όλα μπορούν να συμβούν!

Στις 12 Μαΐου όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο Βερολίνο. Εκεί, η Μπάγερν θα έχει την ευκαιρία, αν χάσει το πρωτάθλημα από την «αιώνια» αντίπαλο, να πάρει πίσω το... αίμα της κατακτώντας το Κύπελλο από τη Ντόρτμουντ.

Τέλος, η ομάδα του Ρόμπεν, του Ριμπερί, του Γκόμεζ και των υπόλοιπων «αστεριών», θα πρέπει να τα βάλει με το... θηρίο του Ζοσέ Μουρίνιο, για μία θέση στον τελικό του Champions League. Δύσκολο ναι, ακατόρθωτο όχι, όμως, αφού ο γερμανικός σύλλογος αντλεί τεράστιο πάθος και δύναμη αγωνιζόμενος εντός έδρας και φυσικά δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν αποκλείσει τους «μερένχες».



NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved