Τίμησαν την ιστορία τους Βραδύποροι και Ταλαίπωροι (photos+videos)

Τίμησαν την ιστορία τους Βραδύποροι και Ταλαίπωροι (photos+videos)

Σε ένα παιχνίδι γιορτή για το ποδόσφαιρο, οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Οι Βραδύποροι, παλαίμαχοι του Ολυμπιακού και οι Ταλαίπωροι, βετεράνοι της Προοδευτικής αποδείχθηκαν… Άγγλοι στο ραντεβού τους, καθώς για 51η συνεχόμενη φορά, τέθηκαν αντιμέτωποι στο γήπεδο των «βυσσινί» στον Κορυδαλλό.

Το τελικό 1-1 ελάχιστη σημασία έχει, σε ένα παιχνίδι που ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του Λάκη Γκλέζου. Για μία ακόμα φορά, ο θρυλικός θεσμός μεταξύ του Βραδυποριακού και του Ταλαιπωριακού, διατήρησε άσβεστες τις μνήμες από παλαιότερες εποχές, στις οποίες έγραψαν ιστορία μεγάλοι άσοι του ελληνικού ποδοσφαίρου από τον Ολυμπιακό και την Προοδευτική.

Πριν την έναρξη του αγώνα, οι Γιώργος Δαρίβας και Διονύσης Σπετσαρίας, εκπροσωπώντας τους συνδέσμου Παλαιμάχων του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής, αντίστοιχα, παρέδωσαν τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του Λάκη Γκλέζου, στη μνήμη του οποίου έγινε η αναμέτρηση. Τιμητική πλακέτα παρέδωσαν και ο Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης και ο Αντώνης Θεοδώρου εκ μέρους του Δήμου Πειραιά.

Παράλληλα, ο Βασίλης Βασιλειάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης Α.Ε.» εκ μέρους του Βαγγέλη Μαρινάκη, προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τίμησε τους προέδρους των δύο Παλαιμάχων, ενώ τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Γιώργος Δαρίδας, πρόεδρος των παλαιμάχων των «ερυθρόλευκων» από τον πρώην πρόεδρο της Βουλής, Γιάννη Τραγάκη, τον Γιώργο Ιωακειμίδη. Από την πλευρά του ο Αντώνης Καλαμάκης τίμησε τον πρόεδρο του ΤΑΠ Προοδευτική, Μαρουδιά και ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, Σταύρος Κασιμάτης τίμησε τον πρόεδρο των Ταλαίπωρων, Καλούδη.

Βραδυποριακός: Κελεσίδης, Πάλλας, Αγγελής, Ιωαννίδης, Βαμβακούλας, Καραβίτης, Σταυρόπουλος, Τσαλουχίδης, Πουρσανίδης, Μητρόπουλος, Γκόγκιτς.
Αγωνίστηκαν και οι: Ασπρογέρακας, Σαββίδης, Βαΐτσης, Τσιαντάκης, Καλογερόπουλος, Καλύθκας, Ανατολάκης, Αρζένης, Μπαρμπαρής, Γκαβέζος.

Ταλαιπωριακός: Παχατούρας, Ιωαννίδης, Χατζηαθανασίου, Χόρτσας, Βιδάλης, Τσεβρετζής, Μανδρέκας, Σπετσαρίας, Κουράσης, Μάλλιαρης, Φουράκης.
Αγωνίστηκαν και οι: Μπρατσολιάς, Ζαλαώρας, Γιδάκος, Θεολόγου, Γούτης, Γιαμαλής, Γιαννόπουλος, Πράσινος, Θεοδωρόπουλος, Ντάγκας, Παπαχρόνης, Καλαμάκης, Φιπάκης, Πύλιουρας, Καλούδης, Αταγιάν, Δελακάς, Βογιατζής, Άνης, Ξανθόπουλος.

Διαβάστε ακόμα: 

Λάλας: «Είναι θεσμός που υπάρχει και θα υπάρχει» (video)

Βαΐτσης: «Να συντηρήσουμε αυτόν το θεσμό» (video) 

Ανατολάκης: «Είναι τιμή να παίζει σε αυτόν τον θεσμό» (video)

Τσαλουχίδης: «Πρέπει να συμμετέχουμε σε τέτοιες εκδηλώσεις» (video)

Γκόγκιτς: «Είναι ιστορικό παιχνίδι» (video)

Ρωσίδης: «Έχουμε πάρα πολλές νίκες» (video)



Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης που έγινε θεσμός, όπως σας την παρουσίασε το Onsports:

{coveritlive}c77931de6e{/coveritlive}



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved