Skoda Fabia 1.2 TSi Bicolore

Skoda Fabia 1.2 TSi Bicolore

Νέα εποχή Skoda με το πιο ολοκληρωμένο Fabia που είδαμε μέχρι στιγμής. Πιο ώριμο και πιο πλήρες από ποτέ, το μικρό Skoda είναι φτιαγμένο για να κερδίζει τις εντυπώσεις αλλά και την ουσία.

Έχει αποδείξει την αξία του, καθώς είναι πλέον καθιερωμένο ως επιλογή στη συγκεκριμένη κατηγορία. Οι πωλήσεις του το αποδεικνύουν περίτρανα. Το ανανεωμένο Fabia είναι πιο ολοκληρωμένο από ποτέ. Με νέες προτάσεις στιλ, εξ ου και η διακριτική –στην περίπτωσή μας- διχρωμία της έκδοσης Bicolore που προσδίδει επιπλέον κομψότητα και το καλύτερο πακέτο εξοπλισμού αλλά και κινητήρα- κιβωτίου, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Η αισθητική προσέγγιση, συνδυάζεται με την πρακτικότητα του πεντάθυρου αμαξώματος με τη μεγάλη ευρυχωρία για επιβάτες και αποσκευές. Η καμπίνα των επιβατών είναι φιλόξενη και πολύ ποιοτική, με τον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας να συμπληρώνει ιδανικά την εικόνα της πληρότητας του Skoda Fabia. Οι Γερμανικές προδιαγραφές σε όλα τα στάδια της παραγωγής του Fabia διασφαλίζουν ένα πολύ υψηλό επίπεδο στο τελικό αποτέλεσμα, με εξαιρετική αξιοπιστία και πολύ μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Στη γκάμα των κινητήρων με τους οποίους εφοδιάζεται το Fabia, περιλαμβάνεται και ο 1.200άρης TSI κινητήρας που αποδίδει 86 στην περίπτωσή μας ίππους (το μοντέλο διατίθεται με τον ίδιο κινητήρα και απόδοση 105 ίππων) και συνδυάζεται με 5άρι κιβώτιο ταχυτήτων, η κλιμάκωση του οποίου είναι τέτοια που βοηθάει την ελαχιστοποίηση των αλλαγών ταχυτήτων. Εκτός από τον κλιμάκωση, εντυπωσιακή είναι και η ελαστικότητα του κινητήρα που δείχνει να «τραβάει» θετικά από τις 1.000 σ.α.λ.- πρακτικά, ελάχιστα πάνω από το ρελαντί και διαχειρίζεται άριστα τα 1.100 και πλέον κιλά του αμαξώματος.

Παράλληλα, η κατανάλωση του καυσίμου είναι χαμηλή, αρκεί ο οδηγός να ξεπεράσει γρήγορα την ευχάριστη έκπληξη του κινητήρα και να «πάψει» να πιέζει για να χαμογελάει. Με τον τρόπο αυτό, η κατανάλωση μπορεί να συμπιεστεί από λίγο έως πολύ κάτω από τα 7 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα απόστασης, ενώ είναι ασφαλές να θεωρούμε μια τιμή κατανάλωσης κοντά στα 6 λίτρα/ 100 χλμ. όταν η κίνηση αφορά ανοιχτό δρόμο και παρατεταμένα σταθερή ταχύτητα. Η οδική συμπεριφορά του Fabia είναι εξαιρετικά φιλική, με μεγάλα περιθώρια πρόσφυσης, εμπνέοντας ασφάλεια στον οδηγό.

Οι κλίσεις από τη σχετικά μαλακή ανάρτηση είναι αυξημένες υπό πίεση αλλά καθώς ο χαρακτήρας της έκδοσης δεν υποστηρίζει ιδιαίτερες σπορτίφ ανησυχίες, οπότε και το μοντέλο κρίνεται με βάση το μέσο όρο. Συνολικά, το Fabia με τον TSI των 86 ίππων, κρίνεται ως ιδανική επιλογή για ένα μεγάλο φάσμα αγοραστών. Έτσι, η οικονομία με την υψηλή απόδοση, συνθέτουν ένα πακέτο από τα πιο ενδιαφέροντα της ελληνικής αγοράς και μάλιστα με τιμή εκκίνησης κάτω από τα 13.000 €. Η συγκεκριμένη διαμόρφωση, με τον κινητήρα των 86 ίππων είναι μάλλον η καλύτερη περίπτωση, καθώς είναι ικανή σε όλους τους τομείς, χωρίς να κάνει «ρεκόρ» κάπου αλλά και –το κυριότερο- χωρίς να υστερεί πουθενά.



Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved