Συνεχίζεται από το 42΄ ο αγώνας του Άρη με τον Αστέρα!

Συνεχίζεται από το 42΄ ο αγώνας του Άρη με τον Αστέρα!

Γελάει ο κόσμος με την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Super League που... τιμώρησε τον Αρη με τον επανορισμό του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και τη συνέχισή του από το 42΄. Και με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των Θυρών...

Η αθλητική Δικαιοσύνη είναι... κυριολεκτικά "τυφλή" και πλέον το λόγο έχει ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος που -προφανώς- θα ασκήσει έφεση (δεν αποκλείεται ακόμα και αύριο, Τετάρτη) σε αυτή την απόφαση - έκτρωμα που εκθέτει το κύρος και την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και της ελληνικής διαιτησίας, αφού στη θέση τους Κουρομπύλια είναι βέβαιο ότι θα βρεθούν και άλλοι συνάδελφοί της στο μέλλον, όπως είχαν βρεθεί και στο παρελθόν.

Παράλληλα στους Θεσσαλονικείς, για τη συμπεριφορά των οπαδών τους, επιβλήθηκε πρόστιμο 50.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.

Διαβάστε το σκεπτικό της απόφασης: «Οι γνωματεύσεις των ιατρών αθώωσαν τον Άρη!»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

Α) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και «Με βάση την από 9-4-2012 ένστασή σας κατά της αντικανονικής διακοπής του αγώνα ΠΑΕ ΑΡΗΣ – ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ που τελέσθηκε στις 8-4-2012, καλείσθε την Τρίτη 10-4-2012 και ώρα 15.00. κατά την εκδίκασή της προκειμένου να την υποστηρίξετε»:

"Συνεκδικάζει την ένσταση και την παραπάνω πειθαρχική δίωξη.

Δέχεται την ένσταση περί αντικανονικής διακοπής του ποδοσφαιρικού αγώνα  μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΡΗΣ - ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ που διεξήχθη στις 8-4-2012, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» της Θεσσαλονίκης και διεκόπη οριστικά στο 42ο λεπτό.

Διατάσσει τον επανορισμό του  διακοπέντος  αγώνα από την αρμόδια  διοργανώτρια αρχή και τη συνέχισή του για το υπολειπόμενο της διακοπής χρονικό διάστημα, δηλαδή από το 42ο λεπτό, με τους ίδιους όρους που υπήρχαν κατά τη διακοπή  ιδίως ως προς τον αριθμό των  τερμάτων και τον  αριθμό των  ποδοσφαιριστών.

Δέχεται ότι εγκαλουμένη τέλεσε τις αποδοθείσες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις.

Επιβάλλει στην εγκαλουμένη χρηματική ποινή πενήντα πέντε χιλιάδων (55.000) ευρώ και ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές.
Διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου στην ενιστάμενη ΠΑΕ".



Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved