Ομπράντοβιτς: «Θέλουμε δουλειά ακόμα»

Ομπράντοβιτς: «Θέλουμε δουλειά ακόμα»

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επικρατήσει εύκολα (100-57) του Κολοσσού στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να τονίζει πως η ομάδα του θέλει δουλειά ακόμα.

Αναλυτικά ο Σέρβος τεχνικός των «πρασίνων» τόνισε:

«Μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο είχαμε μία προπόνηση στην οποία είδαμε με τους παίκτες βίντεο. Τους είπαμε να σοτάρουν πιο πολύ στο σημερινό αγώνα ώστε να μην υπάρχει μεγάλη πίεση. Μετά από πέντε συνεχόμενους αγώνες με τη Μακάμπι και το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θεωρήσαμε πως αυτός ήταν ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης του αγώνα με τον Κολοσσό. Δεν περιμέναμε να ήταν τόσο εύκολος. Υπήρχαν πολλοί λόγοι για αυτό. Ο Κολοσσός από την αρχή της σεζόν παίζει καταπληκτικό μπάσκετ και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κοουτς για την 3η θέση.

Αν δεν έχει κίνητρο κάποιος παίκτης δεν μπορεί να αποδώσει. Είμαι πού ικανοποιημένος που είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έπαιζαν πολύ μέχρι τώρα. Για να είμαστε ειλικρινείς δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, λίγο πριν από τα πλέι οφ και το Φάιναλ Φορ. Έχουμε τρεις παίκτες εκτός, ενώ πρέπει να δώσουμε και στους υπόλοιπους λίγο ελεύθερο χρόνο και να επιστρέψουμε τη Δευτέρα για προπόνηση. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, γιατί θεωρώ πως έτσι είναι η κατάσταση και έτσι μπορούμε να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε».

Για τη συνέχεια τόνισε:

«Κανένα παιχνίδι φέτος δεν ήταν εύκολο για εμάς. Αυτό είπα και πριν, πως χρειάζεται υψηλό επίπεδο για να είμαστε έτοιμοι στο Φάιναλ Φορ και τα πλέι οφ. Ήταν δύσκολοι οι προηγούμενοι αγώνες, αφήνοντας κατά μέρος τον σημερινό αγώνα. Στη Ρόδο και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο δυσκολευτήκαμε. Έγιναν όσα έγιναν και πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένοι στο μέλλον και να διατηρήσουμε αυτή τη συγκέντρωση μέχρι το τέλος».

Για τους απόντες του σημερινού αγώνα:

«Ο Διαμαντίδης έχει ξεκινήσει τη θεραπεία του και θα δούμε τι θα μας πούνε και οι ιατροί. Ίσως μείνει έξω 10 μέρες, 15, θα δούμε. Στο Σάτο έδωσα άδεια να πάει ΗΠΑ διότι γέννησε η γυναίκα του και ήταν πολύ σημαντικό για τον ίδιο και θα επιστρέψει τη Δευτέρα και ο Μάριτς είναι άρρωστος».

Τέλος σε ερώτηση για το αν θα ήθελε κάποιον Έλληνα παίκτη από τον Κολοσσό και ποιος θα ήταν αυτός, απάντησε:

«Έχουμε και εμείς πολλούς Έλληνες παίκτες, τους καλύτερους Έλληνες παίκτες».

Φινάλε με εύκολη νίκη ο Παναθηναϊκός

Κυρίτσης: «Βγάλαμε πολλή ενέργεια»

Ζούμπος: «Είναι τιμή μου»



Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved