ΠΑΕ Άρης: «Δεν τηρήθηκε ο κανονισμός» (photos)

ΠΑΕ Άρης: «Δεν τηρήθηκε ο κανονισμός» (photos)

Αιχμές για την απόφαση του Σταύρου Τριτσώνη να διακόψει τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης άφησε η ΠΑΕ Άρης στην απολογία της στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League.

Το «παρών» στα γραφεία της Πειθαρχικής έδωσαν ο εκτελεστικός διευθυντής των «κίτρινων», Γιάννης Κόντης, μαζί με τον τιμ μάνατζερ Αγαπητό Αμπελά, ενώ τον Αστέρα Τρίπολης εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Μποροβήλος και ο εκ των ιδιοκτητών, Γιάννης Καύμενάκης. Επικεφαλής της Πειθαρχικής Επιτροπής ήταν ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης.

Στην απολογία τους, οι Θεσσαλονικείς εξέφρασαν τις ενστάσεις τους για τον τραυματισμό της βοηθού, Χρυσούλα Κουρομπύλια, καθώς αναφέρεται πως έχει χτυπηθεί στην δεξιά κοιλιακή χώρα, ενώ από το βίντεο φαίνεται πως το χτύπημα ήταν στην αριστερή πλευρά, αλλά και για την απόφαση του διαιτητή, Σταύρου Τριτσώνη να διακόψει το ματς, αμέσως μετά την εκκένωση, έπειτα από δική του εντολή, της θύρας πάνω από την βοηθό.

Μετά την εξέταση των μαρτύρων από την Πειθαρχική, ξεκίνησε η απολογία της ΠΑΕ Άρης, με τον Γιάννη Κόντη να αναφέρει στην αρχική του τοποθέτηση: «Η θέση του Άρη είναι απλούστατη. Έπεσε αντικείμενο ήταν ένα άδειο μπουκάλι που την χτύπησε στην αριστερή κοιλιακή και πονούσε στη δεξιά. Όταν πραγματοποιήθηκε η πρόταση του Άρη προς όλους τους εμπλεκόμενους να αδειάσει ο χώρος πίσω από εκεί που παίζει η βοηθός, μας ανακοίνωσε όταν το κάναμε ότι πρέπει να διακοπεί ο αγώνας. Το βρίσκουμε προσχηματικό και στην ένσταση πιστεύουμε ότι δεν τηρήθηκε ο κανονισμός που λέει ότι απαιτείται ελαφρύς ή βαρύς τραυματισμός για να διακοπεί το παιχνίδι και όχι απλώς η ρίψη αντικειμένων. Αν θέλουμε να το κάνουμε ας αλλάξουμε τον κανονισμό. Και είπαμε ότι ο γιατρός του αγώνα και ο ιατροδικαστής του Ιπποκρατείου που την εξέτασε, μετά από τρεις ώρες μετά την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα, διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει τραυματισμός. Επομένως δεν υπήρχε η πλήρωση του όρου που λέει για τραυματισμό και κακώς διεκόπη το παιχνίδι. Δε ξέρουμε με ποιο άρθρο θα δικαστεί και αυτό το συζητούσαμε».

Αναφορικά με τις τοποθετήσεις των Υπουργού Πολιτισμού, Παύλου Γερουλάνου και του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή, σχολίασε: «Θεωρώ απαράδεκτο να βγαίνει ο πολιτικός προϊστάμενος και με τον τρόπο του να προδικάζει μία απόφαση. Είναι παρέμβαση. Οι πολιτικοί που δεν εμφανιζόταν έσπευσαν. Να αναλογιστούν ότι έχουμε εκλογές σε λίγο καιρό και από τον κόσμο του Άρη θα φάνε «μαύρο». Μένουν 10 μέρες για τις εκλογές και ο Άρης είναι από μόνος του ένα κόμμα, έχει περισσότερο κόσμο από το κόμμα που εκλέγεται πρώτο. Δεν αποτείνονται σε ηλίθιους και αποτείνονται στον κόσμο του Άρη που θυμάται... Ο Άρης δε ζητά εύνοια την απονομή του δικαίου».

Όσον αφορά στον κανονισμό, υποστήριξε: «Είδα σε παιχνίδι τον κ. Βαλβέρδε να δέχεται 10 μπουκάλια στην πλάτη του και να μη διακόπτεται. Θεωρούνται αξιωματούχοι αγώνα και δεν διακόπτονται παιχνίδια. Κάποιος σε ένα παιχνίδια χτύπησε τον Κωνσταντινέα καθώς πήγαινε στα αποδυτήρια και ήρθε και αθωώθηκε. Καταδικάζουμε την ηλίθια ενέργεια κάποιου αλλά δεν θέλουμε να κάνουμε την τρίχα τριχιά. Αν ο διαιτητής είχε πει το διακόπτω γιατί έτσι το είδα καλώς . Αλλά η φαρσοκωμωδία που έγινε με την εκκένωση σε χρόνο ρεκόρ είναι κάτι το οποίο βλέπω πρώτη φορά».



Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved