«Football Talent Trials» (photos)

«Football Talent Trials» (photos)

Η Φλόγα είναι Πανελλήνιος Σύλλογος Γονιών παιδιών με καρκίνο, αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα.

Αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που έτυχε να νοσήσουν από καρκίνο:

  • Είτε προσφέροντας ιατρικό εξοπλισμό στα παιδιατρικά νοσοκομεία (αξονικό τομογράφο, βιομοριακό αναλυτή, είδη καθημερινής χρήσης, αναλώσιμα κλπ) είτε με την εξασφάλιση χορηγιών εκατομυρίων ευρώ (ακτινοθεραπευτικό τμήμα στο Νοσοκομείο Παίδων Π.&Α.Κυριακού) για να λειτουργήσουν τα ογκολογικά τμήματα πιο αποτελεσματικά.
  • Είτε στηρίζοντας την κάθε οικογένεια ξεχωριστά με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

o             Παρέχοντας δωρεάν φιλοξενία στα παιδιά και τους γονείς από την περιφέρεια σε ιδιόκτητο ξενώνα δίπλα στα παιδιατρικά νοσοκομεία

o             Με την ανάπτυξη προγράμματος Νοσηλεία στο Σπίτι για τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής της Ατττικής

o             Με την εφαρμογή προγραμμάτων για την ενημέρωση του κοινής γνώμης για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας

o             Με την καθιέρωση κοινωνικού ταμείου για τις πρώτες βασικές ανάγκες των οικογενειών

o             Με οργάνωση εκδηλώσεων για την ψυχαγωγία και  στήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους

o             Είτε με παρέμβαση στους αρμόδιους φορείς για την καθιέρωση θεσμικού πλασίου που να διέπει την ολιστική αντιμετώπιση του καρκίνου της παιδικής ηλικίας.

Η εταιρία Football Talent Shop και συνεργάτες, στα πλαίσια της προσπάθειας της να ενισχύσει το έργο του μη κερδοσκοπικού Συλλόγου γονέων με παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες «ΦΛΟΓΑ» διοργανώνει ένα ανοιχτό ποδοσφαιρικό τουρνουά: «Football Talent Trails», με συμμετοχή παιδιών ηλικίας 8 έως 15 ετών, με σκοπό την ενθάρρυνση και την ανάδειξη ταλέντων, σε μια περίοδο που το ελληνικό ποδόσφαιρο σημαδεύεται από κρίση αξιών.

Στόχος μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στους μικρούς αθλητές να αγωνιστούν σε φιλικό τουρνουά με νικητή τη ζωή και το ποδόσφαιρο και να αποκτήσουν εμπειρίες αγώνων. Παράλληλα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους μπροστά σε επώνυμους agents, scouters, του ποδοσφαίρου, που θα έρθουν ειδικά για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Κατά την διάρκεια του τουρνουά θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις με θέμα «ΠΑΙΔΙ & ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ», όπου προσκεκλημένοι έμπειροι προπονητές, φυσιοθεραπευτές, διατροφολόγοι, αθλητίατροι, διαιτητές,  με σκοπό να ενημερώσουν τους επίδοξους νεαρούς ποδοσφαιριστές (αλλά και τους γονείς), για τις προϋποθέσεις μιας επιτυχημένης πορείας στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Το Football Talent Trails θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 19 Απριλίου έως και την Κυριακή 22 Απριλίου 2012, στο Star Football Club, σ' ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο, όπου οι εγκαταστάσεις του δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις (υψηλών προδιαγραφών) εγκαταστάσεις αντίστοιχων κέντρων του εξωτερικού.

Το Star Football Club βρίσκεται στην Βούλα (Λεωφόρος Αλκυονίδων 4), περιλαμβάνει γήπεδα 5×5,7×7 και 11Χ11,έτοιμα να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς φίλους της «στρογγυλής θεάς»!

Πιστεύουμε ότι η προσπάθεια αυτή αποτελεί ένα πρότυπο στην σημερινή εποχή γιατί συνδυάζει το μεράκι και την αγάπη του παιδιού για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό σε συνδυασμό  με την προσφορά.

Σε μια εποχή  που ο πολίτης βάλλεται από την πληροφόρηση για υλικά αγαθά και απολαύσεις,  η εκδήλωση αυτή προσπαθεί να εντοπίσει και να ανασύρει από τα έγκατα της ανθρώπινης φύσης την ανάγκη του ανθρώπου για κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη, την αγάπη τελικά, ανθρώπου σε άνθρωπο.

Πιστεύουμε ότι κινήσεις σαν και αυτή πρέπει να βραβεύονται και να γίνονται γνωστές στο ευρύτερο κοινό.



Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved