Εργο...τέλεια αυτοκτονία, 1-1 με Δόξα! (photos+videos)

Εργο...τέλεια αυτοκτονία, 1-1 με Δόξα! (photos+videos)

Μεγάλη ευκαιρία να γυρίσει για τα καλά την πλάτη στο… φλερτ με τον υποβιβασμό έχασε ο Εργοτέλης, ο οποίος κόλλησε στο 1-1 με την υποβιβασμένη Δόξα στο «Καυτανζόγλειο» και πλέον νιώθει καυτή την ανάσα της Κέρκυρας που δραπέτευσε με το «διπλό» από το Καραϊσκάκης για την 28η αγωνιστική της Super League!

Καθαρό αέρα… σωτηρίας που είχε αρχίσει να στερεύει στα πνευμόνια του έψαχνε ο Εργοτέλης και τι καταλληλότερος αντίπαλος από τους «μαυραετούς» της Δόξας, οι οποίοι αγωνίζονται πλέον για την τιμή τους, ωστόσο γνωρίζοντας από… ύψη και κυρίως από… πτώσεις, δεν είχαν τίποτα να φοβηθούν, με ό, τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται, αν αναλογιστεί κανείς και την άγνοια κινδύνου τους!

Το ένστικτο επιβίωσης των Κρητικών ωστόσο ήταν αυτό που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, καθώς οι ποδοσφαιριστές του Καραγεωργίου μπήκαν αποφασισμένοι να μην ακολουθήσουν τους αντιπάλους τους - μετά από έξι χρόνια - στη δεύτερη κατηγορία και αναλαμβάνοντας τα ηνία της αναμέτρησης, έγιναν το «αφεντικό» με το καλημέρα!

Η απειλή μάλιστα του Καπέλ στο 14΄ - από τη στιγμή που ο Πίρσον έβαλε το… πόδι του κρατώντας απαραβίαστη την εστία του - λειτούργησε περισσότερο σαν ξυπνητήρι, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πάρουν για τα καλά τα κλειδιά του αγώνα, περιορίζοντας τους Δραμινούς σε παθητικό ρόλο.

Μια υπεροχή μάλιστα που σφράγισε με τον πιο εμφατικό τρόπο ο Χαντί στο 23΄, όταν βγαίνοντας στην αντεπίθεση, είδε εκτός εστίας τον Δαύκο και με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ, έβαλε μπροστά στο σκορ τον Εργοτέλη!

Τι και αν όμως οι Κρητικοί πήραν αυτό που ήθελαν φέρνοντας το ματς στα μέτρα τους, το γκολ, όχι μόνο δεν έδωσε φτερά στα πόδια τους να πετάξουν προς τη σωτηρία, αλλά στρογγυλοκάθισαν στο μαξιλαράκι του υπέρ τους σκορ, το οποίο έκαναν ακόμα πιο αναπαυτικό τα μαντάτα από το Ηράκλειο, όπου ο ΟΦΗ άνοιγε το σκορ κόντρα στον Παναιτωλικό!

Υπολόγιζαν ωστόσο χωρίς τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν βάλει σκοπό να πέσουν με ψηλά το κεφάλι, αλλά και να αποφύγουν το αρνητικό ρεκόρ παραγωγικότητας στην πρώτη κατηγορία, κυνηγώντας τρία τέρματα, με αποτέλεσμα να τους ξεβολέψουν!

Αφού λοιπόν κόντρα στον Εργοτέλη, στο ματς του πρώτου γύρου, είχαν πετύχει το πρώτο τους τέρμα στην επανεμφάνισή τους στα «μεγάλα σαλόνια» (με τον Κανακούδη που έχει πλέον αποχωρήσει από την ομάδα), ο Σοϊλέδης τα έκανε… δύο, πλασάροντας τον Πίρσον, πέντε λεπτά πριν εκπνεύσει η κανονική διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου!

Με την έξοδο από τα αποδυτήρια, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι για το γκολ.. σωτηρίας, ωστόσο οι επιθετικές τους πρωτοβουλίες με κύριο εκφραστή τους Χαντί, Φραγκουλάκη, δεν κατάφεραν να λύσουν το γόρδιο δεσμό της άμυνας της Δόξας που περίμενε στο δικό της μισό, ενώ όσο περνούσε η ώρα τα πόδια τους γίνονταν όλο και πιο βαριά, με το άγχος έτσι να τους «κυριεύει» για τα καλά!

Από τη στιγμή μάλιστα που οι επιθετικογενείς αλλαγές περισσότερο αποσυντόνισαν τον Εργοτέλη, ενώ ο Δαύκος συνωμότησε με το δοκάρι του στο… παρά ένα (89΄), όταν το κεφάλι του Σικαλιά βρέθηκε στη σωστή θέση τη λάθος στιγμή «φλερτάροντας» με τα λάθος δίχτυα, το 1-1 σφράγισε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών, βάζοντας έτσι σε μεγαλύτερες περιπέτειες τον Εργοτέλη, αφού ο Παναιτωλικός μπορεί να έχασε στην Κρήτη από τον ΟΦΗ μένοντας 4 πόντους πίσω, ωστόσο οι Φαίακες επέστρεψαν στην Κέρκυρα με τρεις ανέλπιστους βαθμούς, παράσημο από το Φάληρο, μειώνοντας στο ελάχιστο από την τελευταία προνομιούχο θέση!

Δείτε τα γκολ του αγώνα

{akamai}rtmp://cp77187.edgefcs.net/ondemand/nova/2011-2012/GOAL_DOKSA_ERGOTELIS_080412{/akamai}

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης Δόξα Δράμας - Εργοτέλης

Εργο...τέλεια αυτοκτονία, 1-1 με Δόξα! (photos+videos)



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved