Θέλουν… πρόβες Ατρόμητος και ΠΑΟΚ (photos+video)

Θέλουν… πρόβες Ατρόμητος και ΠΑΟΚ (photos+video)

Προπόνηση ενόψει των αναμετρήσεών τους στα πλέι οφ έκαναν Ατρόμητος και ΠΑΟΚ, αλλά έδειξαν ότι χρειάζονται… έξτρα πρόβες. Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του Περιστερίου (0-0), παρότι ο ΠΑΟΚ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 37’ λόγω αποβολής του Φωτάκη. Τελευταίο ματς για τον Πέτρο Κωνσταντινέα που αποσύρεται από τη διαιτησία!

Το παιχνίδι του Περιστερίου αποτελούσε κάτι σαν… πρόβα ενόψει play off αν και πριν την έναρξή του, καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε εξασφαλίσει την είσοδό της στην πεντάδα. Επιπλέον, υπήρχε ενδιαφέρον και για άλλους λόγους. Ο πρώτος είχε να κάνει με την επιθυμία του ΠΑΟΚ να πάρει… εκδίκηση για τον αποκλεισμό του στο Κύπελλο. Ο δεύτερος αφορούσε τα αήττητα σερί που έτρεχαν οι δύο αντίπαλοι.

Ο Ατρόμητος είχε να χάσει από τις 29 του περασμένου Γενάρη και το εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και έκτοτε μετρούσε σερί 11 αγώνων χωρίς ήττα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, αγνοούσε την πίκρα του αρνητικού αποτελέσματος μακριά από την Τούμπα από τις 6 του περασμένου Νοέμβρη, όταν και είχε ηττηθεί (κι αυτός!) από τον Αστέρα Τρίπολης. Και τρίτον, για τους γηπεδούχους Περιστεριώτες είχε χαρακτήρα γιορτής, αφού την Τετάρτη πήραν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και περίμεναν σήμερα την αποθέωση από τους οπαδούς τους. Την οποία και… εισέπραξαν.

Το ξεχάσαμε κιόλας…

Το ξεκίνημα του ματς άφηνε υποσχέσεις για ένα πολύ ενδιαφέρον 45λεπτο, αλλά… ξεγελαστήκαμε όλοι και το έχουμε ήδη ξεχάσει. Ο Ατρόμητος είχε εξαιρετική κυκλοφορία, έκλεισε τον ΠΑΟΚ στο μισό γήπεδο, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει ούτε μία αξιόλογη ευκαιρία. Τόσο γιατί οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι είχαν κλείσει πολύ καλά τους χώρους, όσο και επειδή οι Τάτος, Μήτρογλου και Μπρίτο δεν βρέθηκαν σε ιδιαίτερα καλό μομέντουμ. Πήγε έτσι στράφι το κέφι του Πίτου Γκαρσία, το συνεχές τρέξιμο και η προσπάθεια του Ελίνι Δημούτσου και οι καλές ενέργειες με κακή, όμως, τελική πάσα, του Βαγγέλη Νάστου από τη δεξιά πτέρυγα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» από την πλευρά του, ήταν αποκαρδιωτικός στο πρώτο μισάωρο όταν και οι παίκτες του αδυνατούσαν να αλλάξουν τρεις πάσες. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το γεγονός ότι Φωτάκης, Λίνο και Αθανασιάδης δεν άγγιξαν τη μπάλα.  

Κι όταν μετά το 30’ ανέβασε στροφές, είχε την ατυχία να μείνει με παίκτη λιγότερο. Ο Φωτάκης έκανε μια επικίνδυνη προβολή στον χώρο της μεσαίας γραμμής και βρήκε τον Φυτανίδη με το πόδι στο στήθος. Ο μέσος του ΠΑΟΚ δεν είχε πρόθεση να χτυπήσει τον αμυντικό των «κυανόλευκων», εντούτοις ο Κωνσταντινέας δεν δίστασε να τον αποβάλλει με απευθείας κόκκινη, δίνοντάς του στη συνέχεια το χέρι σε ένδειξη κατανόησης ότι απλώς τήρησε τον κανονισμό. Με αυτά και με αυτά, το 45λεπτο έληξε με τους δύο τερματοφύλακες να μην έχουν καν λερώσει το σορτσάκι τους, τον Γιώργο Δώνη να μένει με την ικανοποίηση ότι η ομάδα του είχε την εδαφική υπεροχή και τον Λάζλο Μπόλονι με τον προβληματισμό για το πώς θα μπορούσε η ομάδα του να αλλάξει την εικόνα της παίζοντας με αριθμητικό μειονέκτημα…  

Μια από τα ίδια

Το ματς κύλησε φυσιολογικά στο δεύτερο ημίχρονο. Εχοντας παίκτη παραπάνω στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και περισσότερη φρεσκάδα από τον ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό και να κυκλοφορεί τη μπάλα. Το πρόβλημα, βέβαια, είναι ότι δεν κατάφερε να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Χαλκιά. Με εξαίρεση μια κεφαλιά του Φυτανίδη στο 62’ (έδιωξε τη μπάλα ο Σταφυλίδης πριν αυτή περάσει τη γραμμή), ένα σουτ του Τάτου στο 76’ (απέκρουσε ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ) κι άλλο ένα του Καραγκούνη (δοκάρι και άουτ η μπάλα, ίσως η καλύτερη στιγμή του αγώνα), οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να πετύχουν το γκολ που θα τους χάριζε το τρίποντο, παρότι ο Δώνης ρίσκαρε, ρίχνοντας στη μάχη τον Επστάιν (ως αριστερό μπακ), τον Αναστασάκο (ως δεύτερο επιθετικό) και τον Καραγκούνη. Οι Θεσσαλονικείς αρκέστηκαν απλώς στο να κρατούν το 0-0 και τον βαθμό και τελικά πέτυχαν τον σκοπό τους, χωρίς μάλιστα να ιδρώσουν και ιδιαίτερα.

Με αυτή την ισοπαλία, ο Ατρόμητος εξασφάλισε και μαθηματικά τη συμμετοχή του στα play off, ενώ διατηρήθηκε στην 3η θέση και στο +2 από τον αποψινό του αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη, πήρε το μάξιμουμ που μπορούσε βάσει της εμφάνισής του, αλλά και των συνθηκών που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα και διεύρυνε το αήττητο σερί του μακριά από την Τούμπα. Ολοι ευχαριστημένοι δηλαδή, εκτός από τους φίλους του Ατρομήτου. Οι οποίοι, όμως, δεν παραπονέθηκαν… Με τι ψυχή να το κάνουν άλλωστε από τη στιγμή που η ομάδα τους τους έχει χαρίσει φέτος τόσες χαρές…

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα Ατρόμητος-ΠΑΟΚ

Θέλουν… πρόβες Ατρόμητος και ΠΑΟΚ (photos+video)



Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved