Το μοναδικό σόου των... σόου

Το μοναδικό σόου των... σόου

Ολοκληρώθηκε η WrestleMania 28 στο Μαϊάμι και υπήρξε, όπως αναμενόταν, εντυπωσιακότατη. Απρόσμενες εξελίξεις, ελληνικά «χρώματα» από την Menounos και νίκη Rock στο main event.

Όσο μπόρεσαν, οι Rock και John Cena πρόσφεραν θέαμα στο main event της 'Mania. Το δεδομένο είναι πως αμφότεροι απέσπασαν από την αρχή την προσοχή των 74,000 θεατών που βρέθηκαν στο γήπεδο τέλεσης του «σόου των σόου». Πάντως ο τοπικός «ήρωας» πήρε τη νίκη, την οποία πανηγύρισε έξαλλα. Πρέπει να σημειωθεί πως ο Cena χάνει για δεύτερη διαδοχική χρονιά στο τελευταίο ματς του κορυφαίο event στον χώρο του pro-wrestling.

Λίγο νωρίτερα, ο CM Punk κράτησε τον τίτλο του WWE Champion κερδίζοντας τον Chris Jericho. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός, όπως άλλωστε τα περισσότερα της «μυθικής» βραδιάς. Αντίθετα, οι Sheamus και Big Show αναδείχθηκαν World Heavyweight Champion και Intercontinental Champion, αντίστοιχα. Ο πρώτος χρειάστηκε... 18 δευτερόλεπτα για να επικρατήσει του Daniel Bryan και ο δεύτερος επιβλήθηκε του Cody Rhodes, οπότε κατέκτησε τον μοναδικό τίτλο που... περίσσευε.

Ξεχώρισε ο Shawn Michaels που αντιμετώπισε... ψυχολογικά σαν διαιτητής του Hell In A Cell Match ανάμεσα σε Undertaker και Triple H. Μετά από αρκετά finishers, από αμφότερες τις πλευρές, ο «Phenom», που εμφανίστηκε με... ξυρισμένο κεφάλι, «λύγισε» τον HHH. Μετά τον αγώνα οι τρεις πρωταγωνιστές αποχώρησαν... αγκαλιασμένοι από το ρινγκ, αλλά ο 'Taker σημείωσε το 20-0 σε αγώνες του στη WrestleMania.

Με... ελληνική εμφάνιση εμφανίστηκε η Maria Menounos στον αγώνα της και εκπροσώπησε με τον καλύτερο τρόπο την πατρίδα της. Συγκεκριμένα επέβαλε τον «νόμο» της στην πρωταθλήτρια, Beth Phoenix, και πήρε τη νίκη μαζί με την Kelly Kelly. Την ήττα γνώρισε και η Eve, η οποία χτύπησε σε... ευαίσθητο σημείο τον Zack Ryder σε άλλον αγώνα, ο οποίος έκρινε την «εξουσία» των εβδομαδιαίων σόου (Raw & SmackDown) ανάμεσα σε John Laurinaitis και Teddy Long. Συγκεκριμένα απασχόλησε τον Ryder, όταν αυτός ήταν έτοιμος να κρίνει το ματς και έδωσε την ευκαιρία στον Miz που αποδείχθηκε καταλυτικός.

Απρόσμενη νίκη πήρε και ο Kane στον αγώνα του με τον Randy Orton. Τέλος, οι Primo & Epico διατήρησαν τους τίτλους Tag Team σε Triple Threat Tag Team που έγινε, πριν αρχίσει το σόου. Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης ήταν η αστάθεια του Justin Gabriel, καθώς δεν μπόρεσε να χρησιμοποιήσει, όπως ήθελε, τα σχοινιά του ρινγκ.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της WrestleMania 28:

Ο Rock κέρδισε τον John Cena.
O CM Punk κέρδισε τον Chris Jericho.
H Team Laurinaitis κέρδισε την Team Long.
O Undertaker κέρδισε τον Triple H.
Οι Kelly Kelly & Maria Menounos κέρδισαν τις Beth Phoenix & Eve
O Big Show κέρδισε τον Cody Rhodes.
O Kane κέρδισε τον Randy Orton.
O Sheamus κέρδισε τον Daniel Bryan.
Οι Primo & Epico κέρδισαν τους Usos και τους Justin Gabriel & Tyson Kidd.


Φώτο: WWE.com

Το μοναδικό σόου των... σόου



Europa Conference League LIVE: ΠΑΟΚ – Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Europa Conference League LIVE: ΠΑΟΚ – Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Volley League: Ματσάρα και μείωσε ο Παναθηναϊκός
Volley League: Ματσάρα και μείωσε ο Παναθηναϊκός
ΕΟΚΑΝ: Επιβεβαίωση από FIFA - «Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη»
ΕΟΚΑΝ: Επιβεβαίωση από FIFA - «Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη»
Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του Barcelona Open – Άντεξε στην πίεση του Μπαένα
Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του Barcelona Open – Άντεξε στην πίεση του Μπαένα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved