Τιμώρησε… τον Πανηλειακό ο Καϊμακαμούδης!

Τιμώρησε… τον Πανηλειακό ο Καϊμακαμούδης!

Την ευκαιρία να απομακρυνθεί από τον Απόλλωνα Σμύρνης στην κορυφή της βαθμολογίας, έχασε ο Πανηλειακός, ο οποίος ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-0 από τον Ηλυσιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Πύργου ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο, δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν μπροστά από τα καρέ του Μουκέα, ο οποίος επενέβη όποτε χρειάστηκε. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη καλή στιγμή που απείλησαν την εστία του Θεοδωρακόπουλου με τον Καϊμακαμούδη στο 66’ και πήραν μια σημαντική νίκη στη «μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος και έφτασαν με αξιώσεις στην εστία του Μουκέα. Μόλις στο 5’ ο Θωνιάτης έκανε την κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Μπράβου, αλλά ο πορτιέρο του Ηλυσιακού έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ ο Έλληνας τερματοφύλακας ενήργησε σωστά και στο 33’ όταν βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κυριακίδη και με επέμβαση στο δεξί δοκάρι «κράτησε» το μηδέν στην άμυνά του.

Μάλιστα, στο 41’ ο Μουκέας αντέδρασε σωστά στην μπαλιά του Χιντζίδη προς τον Κυριακίδη και έδιωξε σε κόρνερ. Ωστόσο, ο επιθετικός του Πανηλειακού βρέθηκε στο έδαφος, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για πέναλτι.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Ηλυσιακό στο πρώτο μέρος ήταν στο 45’ έπειτα από προσωπική προσπάθεια του Σαρρή, ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε χωρίς δυσκολία στην αγκαλιά του Θεοδωρακόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος, οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά και θέλησαν να πετύχουν ένα γρήγορο τέρμα, που θα τους έδινε το ψυχολογικό προβάδισμα για τη συνέχεια, ωστόσο, στην πρώτη καλή στιγμή των «κιτρινόμαυρων» στο 66’ ο Καϊμακαμούδης… τιμώρησε την αφλογιστία των φιλοξενούμενων.

Στο 57’ ο Λώττας κινήθηκε από τα αριστερά, έκανε και το σουτ, ωστόσο ο Μουκέας ήταν στην σωστή θέση και μπλόκαρε την μπάλα. Κάπου εκεί ξεκίνησε η… αντεπίθεση των γηπεδούχων, μια και στο 60’ ο Φουστέρης έκανε το σουτ, αλλά ο Θεοδωρακόπουλος απέκρουσε.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Ηλυσιακός ευτύχησε να προηγηθεί με τον Καϊμακαμούδη, σε μία φάση που η άμυνα του Πανηλειακού… κοιμήθηκε. Ο επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» βρέθηκε απέναντι στον Θεοδωρόπουλο, έκανε το σουτ, ο πορτιέρο των «ερυθρόλευκων» απέκρουσε και στην επαναφορά, ο Καϊμακαμούδης με πλασέ, μπροστά από δύο αμυντικούς των Πελοποννήσιων, έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Μάλιστα, το «συγκρότημα» του Ζωγράφου στο 78’ έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του, όταν ο Παππάς έκανε ωραία ενέργεια, βρέθηκε κοντά στην περιοχή του Πανηλειακού «έσπασε» την μπάλα στον επερχόμενο Φωστέρη, ο οποίος με δυνατό σουτ, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Θεοδωρακόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 ποδοσφαιριστές, καθώς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Τομαράς, που είχε περάσει ως αλλαγή στο 70’ στη θέση του Τσετιροκλή, τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει, με τους Ήλειους να έχουν πραγματοποιήσει και τις τρεις αλλαγές τους.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διαγγελάκης, ο οποίος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους: Τσέπε, Βατίστα, Χιντζίδη, Καϊμακαμούδη, Σωτηρόπουλο.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Μουκέας, Αμανατίδης, Βατίστας, Ξένος, Τσατσαρής, Τσέπε, Φώσκολος (46’ Αγκόλι), Φωστέρης, Καϊμακαμούδης, Μπούμπας, Ψαρρής (65’ Παππάς, 90+3’ Ντεκίδης).

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Θεοδωρακόπουλος, Αντωνίου, Βατσής, Θωνιάτης, Κυριακίδης, Λώττας (58’ Μακρίδης), Μπράβος (80’ Σωτηρόπουλος), Χιντζίδης, Κάλφας, Τσετιροκλής (70’ Τομαράς), Ακπαρίδης.



Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved