Διέσυρε τον Ράιαν Γκιγς για να πικάρει την Ίμοτζεν Τόμας!

Διέσυρε τον Ράιαν Γκιγς για να πικάρει την Ίμοτζεν Τόμας!

Η Νατάσα Γκιγκς αποκάλυψε πιπεράτες λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον διάσημο ποδοσφαιριστή και αδερφό του συζύγου της, Ράιαν, και χαρακτήρισε «φτηνή» την άλλη του ερωμένη η οποία έγινε έξαλλη…

Με αφορμή την πρόσκληση της ιρλανδικής τηλεόρασης για την εκπομπή The Late Late Show, η Νατάσα Γκιγκς φρόντισε να τραβήξει ξανά πάνω της την προσοχή των media(την είχαν ξεχάσει από την ημέρα αποβολής της από το Big Brother) αποκαλύπτοντας γαργαλιστικές λεπτομέρειες για την παράνομη σχέση της με τον αδερφό του συζύγου της και σούπερ σταρ των γηπέδων Ράιαν Γκιγκς!

Δεν αρκέστηκε μάλιστα σε αυτό αλλά φούντωσε τη διαμάχη με την άλλη ερωμένη του -παντρεμένου- ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ, Ίμοτζεν Τόμας λέγοντας: «Δεν θα τον έβαζα ποτέ δίπλα σε μια σαν κι αυτή. Ήταν ευρέως γνωστή για τις σχέσεις της με ποδοσφαιριστές. Εγώ δεν είχα σχέση με άλλον ποδοσφαιριστή εκτός από τον Ράιαν»!

Τα λεγόμενα της 29χρονης Νατάσα έκαναν έξω φρενών την συνομήλικη Ίμοτζεν η οποία απάντησε μέσα από τη σελίδα της στο Facebook: «Βαρέθηκα. Χρησιμοποιεί το όνομά μου για να μείνει στη δημοσιότητα. Κάθεσαι και δίνεις συνέντευξη σε ένα μέσο που εγώ έχω απορρίψει δεκάδες φορές! Κανείς δεν ενδιαφέρεται για τις σχέσεις σου με τα αδέρφια Γκιγκς. Ξεπέρασέ το». Κι αμέσως μετά η σέξι Ίμοτζεν άρχισε τη γυμναστική στην παραλία αναστατώνοντας τους παπαράτσι…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail η Νατάσα απάντησε χαρακτηρίζοντας την Ίμοτζεν «φτηνή» έκατσε να απολαύσει τον ντόρο που προκάλεσε με τις αποκαλύψεις της για τον 38χρονο Ράιαν Γκιγκς ο οποίος –όπως υποστήριξε- τρελάθηκε από τη ζήλια του όταν έμαθε πως είχε μείνει έγκυος στο παιδί του αδερφού του, Ρόντρι.

«Νομίζω ότι ο Ράιαν ζήλεψε και έγινε πιο τρυφερός μαζί μου. Μιλούσαμε πάρα πολύ αλλά σταματήσαμε όταν ήμουν έξι ή επτά μηνών έγκυος. Η σχέση μας είχε κρατήσει οκτώ χρόνια. Έμαθα να ζω στο ψέμα. Έγινα πολύ καλή ψεύτρα. Έμαθα να ζω με τις ενοχές. Όταν γέννησα δεν είχαμε μιλήσει για δύο-τρεις μήνες και μου τηλεφώνησε πολύ νωρίς το πρωί για να βρεθούμε. Πήγα στο ραντεβού και έγινε ό τι γινόταν πάντα και καταλήξαμε να κοιμηθούμε μαζί ενώ η γυναίκα του, Νατάσα, ήταν στο νοσοκομείο. Όταν τα λέω αυτά δεν μπορώ να τα πιστέψω. Όταν τα ζεις, όμως, χάνεις την επαφή σου με την πραγματικότητα», δηλώνει η Νατάσα και γίνεται ακόμη πιο αποκαλυπτική: «Όταν έμεινα πάλι έγκυος ήμουν 100% σίγουρη ότι το παιδί ήταν του Ράιαν. Δεν κοιμόμουν πια με τον Ρόντρι. Του είπα ότι ήμουν έγκυος. Αμέσως είπε ότι υπήρχε μόνο μια πιθανότητα: να διακοπεί η κύηση. Δεν τσακωθήκαμε. Δεν ήθελα το παιδί του. Έπρεπε να κρύψω την εγκυμοσύνη. Ήταν δύσκολο να το κρύψω από τον Ρόντρι. Ο Ράιαν έλειπε με τη Νατάσα και τα παιδιά τους. Επέστρεψε μια μέρα πριν πάω στον γιατρό. Όταν τελείωσαν όλα σκέφτηκα ότι είχα πάρει τη σωστή απόφαση. Εκεί τελείωσαν όλα».

Υπάρχει και συνέχεια... «Είχαμε χωρίσει από το 2007. Μια φορά βρεθήκαμε και έμεινα έγκυος. Τότε άρχισαν να μας υποπτεύονται. Ο Ράιαν και ο Ρόντρι δεν μιλούσαν για πέντε έξι χρόνια. Είχαν τσακωθεί για λεφτά αλλά θα μπορούσε να έχει σχέση και με εμένα. Ίσως τα είχε καταλάβει όλα ο Ρόντρι. Με τον Ράιαν συναντιόμασταν κυρίως σε ξενοδοχεία. Σαν μεσίτρια είχα και πρόσβαση σε πολλά σπίτια», καταλήγει η Νατάσα Γκιγκς!



Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
Euroleague: Βγαίνει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR - Μάχη Μακάμπι με Μπασκόνια
Euroleague: Βγαίνει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR - Μάχη Μακάμπι με Μπασκόνια
Μεταγραφές, Γιουβέντους: Περιζήτητος ο Ραμπιό
Μεταγραφές, Γιουβέντους: Περιζήτητος ο Ραμπιό
Ολυμπιακή Φλόγα: Περήφανος ο Ντούσκος - «Ήταν κάτι ξεχωριστό, κουβάλησα όλους τους Έλληνες»
Ολυμπιακή Φλόγα: Περήφανος ο Ντούσκος - «Ήταν κάτι ξεχωριστό, κουβάλησα όλους τους Έλληνες»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved