Στον Ναπολεόνι η… Δόξα (photos+videos)

Στον Ναπολεόνι η… Δόξα (photos+videos)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στέφανο Ναπολεόνι, που κέρδισε ένα πέναλτι και πέτυχε ένα γκολ, ο Λεβαδειακός νίκησε τη Δόξα Δράμας με 2-0 και έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα.

Επιστροφή στις νίκες για τον Λεβαδειακό, μετά από τέσσερις διαδοχικές ανεπιτυχείς προσπάθειες, ο οποίος έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Ναπολεόνι πέρασε άνετα από το «Καυταντζόγλειο», νικώντας με 2-0 την Δόξα Δράμας και πραγματοποίησε καθοριστικό βήμα για την παρουσία του στα «σαλόνια» της Σούπερ Λίγκας και την επόμενη σεζόν!

Από την άλλη πλευρά, η… καταδικασμένη εδώ και καιρό αντίπαλός του, επιβεβαίωσε ότι διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος καθώς έφτασε τις πέντε συνεχόμενες ήττες και επτά συνολικά στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Ίδιο σύστημα
Η Δόξα Δράμας παρατάχθηκε με 4-2-3-1 και τον Δαύκο κάτω από τα γκολπόστ, τον Στεργιανό δεξιά, τον Σικαλιά αριστερά και τους Βέρτζο και Γελαδάρη στα στόπερ. Αμυντικά χαφ ήταν οι Αμπουμπακάρι και Ρούτσης, δεξί εξτρέμ αγωνίστηκε ο Κουμπρόγλου, αριστερό ο Αραβίδης και ελεύθερος ο Αγτζίδης ενώ ως μοναδικός προωθημένος έπαιξε ο Κυβελίδης.

Από την άλλη πλευρά ο Λεβαδειακός χρησιμοποίησε το ίδιο σύστημα. Ήτοι με τον  Κυριακίδη στο τέρμα, τον Μαχαίρα δεξί μπακ, τον Μεντί αριστερό και τους Τομάς και Λισγάρα στο κέντρο της άμυνας. Ζησόπουλος και Κόρμπος ήταν οι δυο «κόφτες», με τον Πόποβιτς δεξιά, τον Φαβάλι αριστερά και τον Σουμπίνιο σε ελεύθερο ρόλο στην τριπλέτα των χαφ, ενώ ο Ναπολεόνι ήταν στην κορυφή της επίθεσης.

Υπόθεση… 12 λεπτών
Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε πιο δυνατά και, πιέζοντας ψηλά, προσπάθησε από τα άκρα να φανεί επικίνδυνος και τα κατάφερε μόλις στο 9ο λεπτό! Όταν ο Ναπολεόνι μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, πέρασε τον Βέρτζο και προτού κάνει το ίδιο με τον Δαύκο, εκείνος τον ανέτρεψε. Ο διαιτητής Παππάς υπέδειξε την παράβαση, αποβάλλοντας παράλληλα τον τερματοφύλακα της Δράμας. Μετά από τρία λεπτά, κι αφού στο μεσοδιάστημα ο Ρόκα πήρε τη θέση του Ρούτση, ο Σουμπίνιο ευστόχησε και έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους!

Κάπου εκεί… τελείωσαν όλα, ουσιαστικά, αφού οι γηπεδούχοι ήταν πίσω στο σκορ και με αριθμητικό μειονέκτημα. Ο Λεβαδειακός πήρε ολοκληρωτικά τον έλεγχο του ματς και έχασε δυο τουλάχιστον πολύ καλές ευκαιρίες για το 2-0. Αρχικά στο 19’, όταν το εντυπωσιακό σουτ του Ναπολεόνι μέσα από την περιοχή, από πλάγια θέση, απέκρουσε σε κόρνερ ο καλά τοποθετημένος Ρόκα. Αλλά και πέντε λεπτά αργότερα, ξανά με τον Ναπολεόνι, με τον Ιταλό επιθετικό να πλασάρει άστοχα σε κενή εστία…

Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους καταγράφηκε στο 33ο λεπτό, με το σουτ του Κουμπρόγλου πάνω στην κίνηση έξω από την μεγάλη περιοχή να μην βρίσκει στόχο ωστόσο.

Τάλε κουάλε…
Στην επανάληψη οι δυο ομάδες ξεκίνησαν ακριβώς όπως τελείωσαν το πρώτο μέρος. Μάλιστα, αν στο πρώτο ημίχρονο χρειάστηκαν εννιά λεπτά μέχρι να γίνει η φάση που… «σημάδεψε» την αναμέτρηση, στο δεύτερο οι εξελίξεις δρομολογήθηκαν ένα λεπτό νωρίτερα! Ήταν στο 53’ όταν ο Κόρμπος βρήκε με μακρινή μπαλιά τον Ναπολεόνι, εκείνος βγήκε τετ α τετ με τον Ρόκα και με εύστοχο πλασέ έκανε το 2-0 για τους Βοιωτούς!

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, από εκεί και πέρα, η Δόξα Δράμας δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα να διεκδικήσει κάτι περαιτέρω στο παιχνίδι. Έτσι, ο Λεβαδειακός δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα στο να διατηρήσει το υπέρ του σκορ, ενώ μάλιστα θα μπορούσε να είχε βάλει κι άλλο γκολ, όπως για παράδειγμα στο 62ο λεπτό, με τον Ναπολεόνι να κάνει το «ψαλιδάκι» αλλά την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Ρόκα. Ή στο 82’, όταν ξανά ο Ναπολεόνι -μετά από συνεργασία με τον Σουμπίνιο- αστόχησε από πλεονεκτική θέση…

Οι «μαυραετοί» έκλεισαν τις αλλαγές τους πριν το τελευταίο 20λεπτο και έκαναν μια τελευταία προσπάθεια, να σημειώσουν τουλάχιστον ένα γκολ. Με καλύτερη στιγμή τους το ξαφνικό σουτ του Αραβίδη στο 75’, δεν πέτυχαν τον στόχο τους ωστόσο.

Δείτε τα γκολ του αγώνα

{akamai}rtmp://cp77187.edgefcs.net/ondemand/nova/2011-2012/GOAL_DOXA_LEVA_250312{/akamai}

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης Δόξα Δράμας - Λεβαδειακός


Στον Ναπολεόνι η… Δόξα (photos+videos)



Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved