Ανετη... ήττα Πανθρακικού στο «Ελ Πάσο» (photos)

Ανετη... ήττα Πανθρακικού στο «Ελ Πάσο» (photos)

Την πρώτη του ήττα μετά από οκτώ αγώνες γνώρισε ο πρωτοπόρος της Football League Πανθρακικός, που ηττήθηκε με 3-0 από την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο».

Η ομάδα της Κομοτηνής διατηρήθηκε, βέβαια, στην πρώτη θέση της βαθμολογίας (και θα παραμείνει εκεί, καθώς το παιχνίδι της ισόβαθμής του Βέροιας με τη Λάρισα έχει αναβληθεί) και πιθανότατα αδικείται από το ευρύ σκορ, ωστόσο «πλήρωσε» την απόφαση του προπονητή της, Σάββα Παντελίδη να παίξει φουλ επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο, αφήνοντας τεράστια κενά που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι.

Για την Καλλιθέα, η σημερινή νίκη ήταν η έκτη στα τελευταία εφτά παιχνίδια, δείγμα του ότι συνεχίζει την ανοδική της πορεία που - γιατί όχι; - μπορεί να την φέρει στη «μεγάλη» κατηγορία, ακόμα και παρακάμπτοντας την διαδικασία των play offs.

Oι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με έναν μάλλον τυχερό τρόπο, αφού σε μια σέντρα του Μιχαλόπουλου η μπάλα κόντραρε στον Στάθη, πήρε περίεργη τροχιά και ξεγέλασε τον τερματοφύλακα Κουτσόπουλο.

Ο Πανθρακικός προσπάθησε να απαντήσει άμεσα και τέσσερα λεπτά αργότερα (10’) σε σέντρα του Μουνάφο, ο Μπαϊκαρά έπιασε κεφαλιά που έφυγε μόλις άουτ κι ενώ ο τερματοφύλακας Κατσούλης, είχε εξουδετερωθεί.

Η συνέχεια ανήκε στην Καλλιθέα που με δύο ευκαιρίες στο 16’ (ο Ντιαλό έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Πανθρακικού, πραγματοποίησε συρτή σέντρα από αριστερά αλλά ο Χρήστου προ κενής εστίας έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ προ του Κατσίκη) και στο 20’ (ο Ντιαλό απέφυγε δύο αντιπάλους, έστρωσε στον Κατσίκη, αλλά το σουτ του τελευταίου έφυγε άουτ) έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν κλασική ευκαιρία στο 33ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Μουσταφίδης έκανε λάθος κεφαλιά προς τα πίσω, η μπάλα στρώθηκε στον προωθημένο Βαγγελόπουλο, αλλά αστόχησε απελπιστικά από πλεονεκτική θέση και ενώ βρισκόταν μόνος του απέναντι στον Κατσούλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανθρακικός μπήκε αποφασισμένος να φτάσει στην ισοφάριση και να διεκδικήσει τη νίκη. Ο Σάββας Παντελίδης πέρασε στον αγώνα τον Χλωρό, δεύτερο φορ, δίπλα στον Κοντογουλίδη. Οι Θρακιώτες πήραν μέτρα στο γήπεδο και άρχισαν να πιέζουν την Καλλιθέα σε όλο το γήπεδο. Η πίεση έφερε μια σημαντική ευκαιρία στο 56ο λεπτό όταν μετά από κόρνερ του Μίνγκα, ο Χλωρός επιχείρησε πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο Κατσούλης έδιωξε σε κόρνερ.

Νέα ευκαιρία για την ομάδα της Κομοτηνής πέντε λεπτά αργότερα (61’) όταν ο Χλωρός έπιασε ανάποδο ψαλίδι, αλλά η μπάλα δεν είχε την απαιτούμενη δύναμη, με αποτέλεσμα ο Κατσούλης που ήταν σωστά τοποθετημένος να μπλοκάρει τη μπάλα.

Κι ενώ ο Πανθρακικός έχανε τις ευκαιρίες η Καλλιθέα ήταν αυτή που σε μια εξαιρετική αντεπίθεση, πέτυχε το γκολ. Ηταν το 63ο λεπτό, όταν ο Κατσίκης με μια εκπληκτική διαγώνια μπαλιά 30 μέτρων βρήκε τον Μιχόπουλο, που προλαβαίνοντας την έξοδο του Κουτσόπουλου έγραψε το 2-0.

Σα να μην έφτανε αυτό, δύο λεπτά αργότερα (65’) ο Ντιαλό βρέθηκε ολομόναχος απέναντι στον Κουτσόπουλο και με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 3-0 προσδίδοντας χαρακτήρα θριάμβου στη νίκη της Καλλιθέας.

Ο Πανθρακικός δεν κατάφερε να πετύχει ούτε το… γκολ της τιμής, καθώς στο 78ο λεπτό σε σέντρα του Μπέλιτς από δεξιά, ο Κοντογουλίδης έπιασε κεφαλιά αλλά ο Κατσούλης που ήταν σωστά τοποθετημένος έδιωξε τη μπάλα με γροθιές.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Παπαδόπουλου (Μακεδονίας) που έδειξε κίτρινες κάρτες στους Μουσταφίδη, Μίνγκα, Σίμωση και Μπέλιτς.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κατσούλης, Σταύρου, Μιχαλόπουλος (68' Φαρινόλα), Αρκούδας, Αρβανίτης, Ηρακλής, Ρουσσάκης, Κατσίκης, Φουντουκίδης (59' Καλτσάς), Μουσταφίδης, Ντιαλό (80' Μαρουκάκης).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κουτσόπουλος, Στάθης, Χρήστου, Βαγγελόπουλος (50' Χλωρός), Σαρακατσάνος, Μουνάφο, Λιαπάκης, Μίνγκας (64' Σίμωσης), Πόνσε, Μπαϊκαρά (64' Μπέλιτς), Κοντογουλίδης.



Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved