Γουίτνεϊ Χιούστον: έκανε χρήση κοκαΐνης πριν πεθάνει!

Γουίτνεϊ Χιούστον: έκανε χρήση κοκαΐνης πριν πεθάνει!

Συγκλονιστική τροπή παίρνει η υπόθεση θανάτου της σπουδαίας τραγουδίστριας. Κάποιος έκρυψε την κοκαΐνη και πέταξε τα σεντόνια πριν έρθει η σήμανση, αποκαλύπτουν τώρα οι αρχές. Καταζητείται ο ντίλερ της…

Κατηγορηματικοί ήταν οι ντετέκτιβ που εξέτασαν πρώτοι το δωμάτιο του ξενοδοχείου Beverly Hilton και την μπανιέρα όπου βρέθηκε νεκρή η Γουίτνεϊ Χιούστον: δεν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ή υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Δεν υπήρχαν καθόλου στοιχεία που να στηρίζουν μια τέτοια περίπτωση. Κι όμως.

Οι αρχές του Λος Άντζελες ανακοίνωσαν σήμερα, ένα μήνα μετά τον θάνατο δηλαδή, ότι βρέθηκε τόση ποσότητα κοκαΐνης στην ντίβα της μουσικής ώστε είναι σίγουρο ότι είχε κάνει χρήση λίγο πριν πεθάνει. Εκτιμούν μάλιστα ότι δεν βρέθηκαν στοιχεία, με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν σημαντικά οι έρευνες για την εμπλοκή τρίτων προσώπων επειδή κάποιος αφαίρεσε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία από το δωμάτιο και μάζεψε τα σεντόνια από το κρεβάτι ώστε να μην τα βρει η αστυνομία. Οι υποψίες στρέφονται στον ντίλερ της τραγουδίστριας ή σε κάποιον που έκανε χρήση μαζί της λίγο πριν πεθάνει.

Η επίσημη αιτία θανάτου είναι ο πνιγμός από ατύχημα αλλά οι αρχές επισημαίνουν ότι τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η Γουίτνεϊ Χιούστον με την καρδιά της και η χρήση ναρκωτικών συνέβαλαν σημαντικά στον θάνατό της.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ακόμη να έχει γίνει χρήση μαριχουάνας και κατανάλωση συνταγογραφούμενων χαπιών, όπως το Xanax (αγχολυτικό), το Flexeril (μυοχαλαρωτικό) και Benadryl (κατά των αλλεργιών).

Καλά ενημερωμένη πηγή αποκάλυψε στο ΤΜΖ ότι είναι πολύ πιθανό η Whitney να έπαθε έμφραγμα, να έπεσε λιπόθυμη στην γεμάτη με νερό μπανιέρα και να πνίγηκε. Το έμφραγμα ήταν συνέπεια της υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών.

Συντετριμμένη η οικογένεια της τραγουδίστριας ανακοίνωσε «είμαστε θλιμμένη στο άκουσμα των αποτελεσμάτων της τοξικολογικής έρευνας αλλά παρόλα αυτά και ευχαριστημένοι που έχουμε τώρα ένα συμπέρασμα».

Σοκαρισμένη η μητέρα της. Σίσι, εκτίμησε ότι, ίσως, η Γουίτνεϊ έκανε χρήση ξανά λόγω του άγχους της για την επιστροφή της στο show biz και τον κινηματογράφο (η ταινία Sparkle αναμένεται στις αίθουσες το καλοκαίρι).

Το αστυνομικό τμήμα του Beverly Hills δήλωσε στα media ότι η υπόθεση παραμένει ανοιχτή.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved