«Γουστάρω το πάθος των οπαδών!»

«Γουστάρω το πάθος των οπαδών!»

Συνήθως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν έχουν τίποτα κοινό… Μιλάμε, άλλωστε, για δύο διαφορετικούς «κόσμους»!

Οι μεν… μισούν τους δε και αν θελήσουμε να βρούμε έστω μία κοινή συνισταμένη, αυτή θα μπορούσε να είναι το πάθος, με το οποίο «αγκαλιάζουν» αμφότεροι την αγαπημένη τους ομάδα…

Το Onsports ωστόσο, κατάφερε να βρει ένα πρόσωπο, το οποίο… γουστάρει και τις δύο ομάδες, την τρέλα των οπαδών τους, αλλά και αρκετά από τα… αστέρια τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του Παναθηναϊκού!

Ο λόγος για την όμορφη τραγουδίστρια, Μαρία Ιωαννίδου, η οποία  -αν και δεν είναι οπαδός ούτε της μίας, ούτε της άλλης ομάδας-  δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με την φανέλα και των δύο «μονομάχων» αποδεικνύοντας ότι τελικά ακόμα και ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό μπορούν να βρουν… κοινά στοιχεία!

-       Μαρία, θα δεις το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό;

«Και βέβαια θα το δω! Είναι φοβερή φάση… Μ’ αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο γήπεδο τους και φαντάζομαι ότι τώρα που παίζουν με το μεγάλο τους αντίπαλο, τον Παναθηναϊκό, θα έχουν ετοιμάσει αρκετές… ομορφιές!» (σ.σ. γελάει)

-       Έχεις πάει, δηλαδή, στο γήπεδο παλιότερα;

«Ναι, έχει τύχει να βρεθώ σε γήπεδο και μπορώ να πω ότι πέρασα καταπληκτικά! Υπάρχει παλμός, ένταση, είναι μία κατάσταση, που ακόμα κι αν δεν το θέλεις, η αδρεναλίνη σου ανεβαίνει! Λόγω καταγωγής, βέβαια, όσες φορές έχω πάει παλιότερα στο γήπεδο, δεν ήταν στην Αθήνα, αλλά στην Θεσσαλονίκη, αυτό όμως, δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι… Έτσι κι αλλιώς το ίδιο… τρελοί είναι και πάνω και κάτω!» (σ.σ. γέλια)

-       Ποιος ποδοσφαιριστής σου αρέσει από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό;

«Καλά, μην το ψάχνεις, υπάρχουν αρκετοί που είναι φοβερά «τυπάκια»!.. Ο Λέτο, ας πούμε, είναι… ενδιαφέρουσα περίπτωση! (σ.σ. γέλια). Έχει τα μακρύ μαλλί, που τον κάνει πολύ sexy, έχει κι αυτά τα ινδιάνικα χαρακτηριστικά, γενικώς είναι… μυστήριος!

Πολύ ωραίος είναι, φυσικά, ο Νικοπολίδης! Αλλά αυτό φαντάζομαι το λένε όλες… Είναι σταθερή αξία, αφού όσο κι αν περνούν τα χρόνια παραμένει γοητευτικός άνδρας… Ξέρω, βέβαια, ότι πλέον δεν παίζει και είναι στον πάγκο, αλλά ακόμα κι από κει… η παρουσία του «μετράει»!..

-       Το θέμα με τον Σισέ και την φούστα, το πήρες χαμπάρι;

«Καλά αυτός είναι ο καλύτερος! Πώς να μην το πάρω χαμπάρι, αφού «βούιξε» όλη η Ελλάδα με το ντύσιμο του! Κακά τα ψέματα, ο Σισέ είναι super star! Είναι από άλλο… ανέκδοτο και ίσως να είναι πολύ «προχωρημένος» για τα ελληνικά δεδομένα… Είναι πολύ trendy, φοβερά sexy κυρίως με το σώμα που έχει κι όλα αυτά τα tattoo! Είναι άντρακλας και φυσικά αυτά που γράφτηκαν περί… φούστας, μόνο ως αστείο μπορώ να τα καταλάβω!»

-       Έχεις κάνει, ήδη, μία δισκογραφική δουλειά, η οποία τιτλοφορείται «Μαρία Ιωαννίδου». Υπάρχει κάποιο τραγούδι που θα μπορούσες ν’ αφιερώσεις στους οπαδούς των δύο ομάδων ενόψει του ντέρμπι;

«Ναι, νομίζω ότι τρία κομμάτια μου ταιριάζουν… γάντι στην περίπτωση! Το «Αγάπη μου τρελή», το «Ολόκληρος ο κόσμος», αλλά και το «Οι άνδρες που αγαπάνε», θα μπορούσαν ν’ αναφέρονται στην σχέση πάθους που έχουν οι οπαδοί τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του Παναθηναϊκού, με την αγαπημένη τους ομάδα… Τους τα αφιερώνω, λοιπόν, με την ευχή να κερδίσει ο καλύτερος!»

-       Δεν υποστηρίζεις, δηλαδή, κάποια από τις δύο ομάδες;

«Όχι, θα ήθελα να γίνει ματσάρα, να μπούνε πολλά γκολ και ας κερδίσει ο καλύτερος!..»

 

-       Η Μαρία Ιωαννίδου γεννήθηκε στο Κιλκίς κι έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στις πίστες της Θεσσαλονίκης, όπου είχε την τύχη να συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του λαϊκού πενταγράμμου , όπως τους Μακρόπουλο, Πάολα, Στάμο, Μενιδιάτη, Βαλάντη, Γιαννιά, Χρυσοχοϊδη, Λένα Παπαδοπούλου κ.α.

Από το 2007 κυκλοφορεί στην Αθήνα, όπου συνεργάστηκε με τον Νίκο Βέρτη στο «Ποσειδώνιο» για δύο σεζόν, ενώ πήρε μέρος και στην παγκόσμια περιοδεία του γνωστού τραγουδιστή.

Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά έχει ως τίτλο το όνομά της, ενώ αυτό τον καιρό κυκλοφορεί το promo από το δεύτερο cd της, με τίτλο «Δεν κράτησες τα λόγια», σε στίχους και μουσική Δημήτρη Παρασκευόπουλου.

-       Ευχαριστούμε πολύ το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Ultra» (Αρκαδίας και Τεύθιδος 1, Μπουρνάζι) και τον Γιάννη Καλαναρχόπουλο για την παραχώρηση του χώρου, όπου πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση.



Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved