Ο Τάιγκερ Γουντς απαγόρευε στη γυναίκα του να γελάει!

Ο Τάιγκερ Γουντς απαγόρευε στη γυναίκα του να γελάει!

«Δεν επέτρεπε στην Έλιν Νόρντεγκρεν να πανηγυρίζει ή να γελάει στο γήπεδο του γκολφ έπειτα από μία νίκη του επειδή… εννοείται ότι θα κέρδιζε εκείνος», γράφει στο βιβλίο του για τον διάσημο γκολφέρ ο Χανκ Χέινεϊ.

Καταπίεζε την όμορφη σύζυγό του ο Τάιγκερ Γουντς σύμφωνα με τον πρώην προπονητή του και το βιβλίο που εκείνος έχει γράψει για τη ζωή του πιο ακριβοπληρωμένου αθλητή στον κόσμο, το οποίο είναι συναρπαστικό αλλά καθόλου κολακευτικό για τον ήρωα…

Στο «The Big Miss», ο Χανκ Χέινεϊ ισχυρίζεται ότι η Έλιν Νόρντεγκρεν τρεις μήνες μετά τον γάμο με τον Γουντς ήθελε να γιορτάσουν τον θρίαμβο του άντρα της στο Torrey Pines με ένα πάρτι, όπως συνήθιζε να κάνει τα χρόνια που ήταν η νταντά του επίσης διάσημου γκολφέρ Τζέσπερ Πάρνεβικ.

«Ο Τάιγκερ έγινε έξαλλος μαζί της και της είπε: δεν πρόκειται να το κάνουμε αυτό. Εγώ δεν είμαι Τζέσπερ. Εγώ ήταν αναμενόμενο να κερδίσω», γράφει ο προπονητής ο οποίος υποστηρίζει ότι παρότι το ζευγάρι έδειχνε να έχει μια ήρεμη σχέση μπροστά στον κόσμο, ο αθλητής γινόταν πολλές φορές έντονα καταπιεστικός.

«Δεν τους είδα ποτέ να τσακώνονται αλλά και ποτέ δεν ήταν διαχυτικοί μεταξύ τους», αποκαλύπτει ο Χέινεϊ ο οποίος ήταν κόουτς του «Τίγρη» από το 2004 έως το 2010 οπότε και παραιτήθηκε.

«Όταν ο Τάιγκερ τελείωνε το γεύμα του στο εστιατόριο απαιτούσε να σταματήσουν να τρώνε και όλοι οι άλλοι. Σηκωνόταν να φύγει κι όλοι έπρεπε να τον ακολουθήσουν. Κι έτρωγε και πολύ γρήγορα… Επιπλέον ο Γουντς αδιαφορούσε για τα παιδάκια που τον περίμεναν να τους δώσει ένα αυτόγραφο και τον παρακαλούσαν», γράφει ο προπονητής ο οποίος περιγράφει τον Γουντς σαν «νευρικό, αγενή και φτηνό».

Ο διάσημος αθλητής απαντά ότι το βιβλίο είναι κίνηση «αντιεπαγγελματική και πολύ απογοητευτική, ειδικά επειδή ο Χέινεϊ είναι άνθρωπος με τον οποίο δουλέψαμε μαζί και τον εμπιστεύτηκα σαν φίλο».

Το The Big Miss, πάντως, θα βγει στα βιβλιοπωλεία στις 27 Μαρτίου και θα περιέχει πολλές γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τον εθισμό του Τάιγκερ Γουντς στο σεξ και το διαζύγιο με το σέξι μοντέλο από τη Σουηδία.

«Υπάρχουν μερικά κορίτσια που με κυνηγάνε συνέχεια παρότι παντρεύτηκα, ειδικά τα πιο άγρια. Αυτό που έμαθα όμως είναι ότι για το υπόλοιπο της ζωής μου δεν μπορώ να κάνω σεξ με κάποια εάν δεν έχω συναισθήματα για εκείνη. Διαφορετικά θα βάλω εγώ ο ίδιος τη ζωή μου σε κίνδυνο», είπε ο Γουντς στον προπονητή του μετά το σκάνδαλο με τις δεκάδες ερωμένες του ενώ -σύμφωνα πάντα με το βιβλίο- έσκαγε στα γέλια όταν σε ένα επεισόδιο του South Park ο χαρακτήρας του αποκαλούσε την μητέρα των παιδιών του, Ελιν, ως «τρελή σκύλα» ή «ηλίθια σουηδική αγελάδα»

Ο Χέινεϊ αφήνει επίσης να εννοηθεί ότι ο Γουντς είναι κακός και φέρεται παιδιάστικα αναφέροντας μάλιστα ένα περιστατικό με τον αφοσιωμένο Χριστιανό Ζακ Τζόνσον: «Ένα μήνα πριν το Ryder Cup του 2006, ο αρχηγός της ομάδας έβαλε τους αθλητές σε δωμάτια στην Ιρλανδία. Ο Τάιγκερ θα έμενε με τον Ζακ. Αμέσως, λοιπόν, αγόρασε το 24ωρο πακέτο πορνό ταινιών και άνοιξε την τηλεόραση. Ο Τζόνσον έκανε ό, τι μπορούσε και ο Γουντς μου έλεγε μετά ότι είχε πολύ πλάκα η συμπεριφορά του Ζακ»!



Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved