Ισοπαλία και ένταση στην Τσαριτσάνη

Ισοπαλία και ένταση στην Τσαριτσάνη

Μια ισοπαλία (0-0) που δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο και μια σειρά από επεισόδια «σημάδεψαν» τον αγώνα της Τσαριτσάνης, ανάμεσα στον τοπικό Οικονόμο και την ΑΕΠ Ηρακλής.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 16ο λεπτό σε ανατροπή του Γεωργίου, αλλά και για τη μη αποβολή του τερματοφύλακα του Οικονόμου Πίτκα, όταν απομάκρυνε την μπάλα εκτός περιοχής με το χέρι. Ο διαιτητής Καραντώνης (Ημαθίας) έδωσε το φάουλ, αλλά αντί κόκκινης, έδειξε την κίτρινη κάρτα.

Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ, το οποίο όμως ακυρώθηκε, αφού προηγήθηκε επιθετικό φάουλ.

Το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικό, αλλά δεν άργησε να γίνει η φάση που δυναμίτισε τον αγώνα.

Στο 16ο λεπτό ο Γεωργίου ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής Καραντώνης δεν καταλόγισε το πέναλτι. Το παιχνίδι παρεκτράπη και ο Σούλης Παπαδόπουλος είχε έντονη λογομαχία με τον πάγκο του Ηρακλή.

Ο Ηρακλής σταδιακά ανέβασε την απόδοσή του και έχασε μια καλή ευκαιρία στο 27ο λεπτό όταν ο Γεωργίου απέφυγε τον Παπαϊωάννου, πραγματοποίησε ένα διαγώνιο σουτ και ο Πίτκας απέκρουσε ενστικτωδώς τη μπάλα.

Ένα λεπτό αργότερα, νέα ένταση όταν άνθρωποι των γηπεδούχων είχαν έντονη λογομαχία στην κεντρική θύρα του γηπέδου με παράγοντες της διοίκησης του Ηρακλή με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά το παιχνίδι.

Ο αγώνας ξανάρχισε με περίπου 10λεπτη καθυστέρηση αλλά οι ομάδες είχαν χάσει το ρυθμό τους.

Στην επανάληψη, συνεχίστηκε το παιχνίδι κέντρου με την πρώτη καλή ευκαιρία να έρχεται και πάλι για τον Ηρακλή στο 56ο λεπτό όταν από βολέ του Κελπέκη η μπάλα έφτασε στον Χιονίδη μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που πραγματοποίησε έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Πίτκα.

Δύο λεπτά αργότερα (58’), νέα μεγάλη ευκαιρία για τους «κυανόλευκους», όταν σε κόρνερ του Γεωργίου από αριστερά ο Χασιώτης έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Πίτκας μπλόκαρε.

Με τη συμπλήρωση του ημίωρου στο δεύτερο ημίχρονο νέα ένταση και νέα διακοπή στον αγώνα, όταν ο διαιτητής απέβαλε από τον πάγκο του Οικονόμου, τον προπονητή της ομάδας Γ. Καλτέκη, ο οποίος αρνήθηκε να αποχωρήσει από το γήπεδο.

Στο 69ο λεπτό σε απευθείας φάουλ του Γεωργίου η μπάλα περνάει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πίτκα.

Στο 82ο λεπτό ήταν η σειρά του Οικονόμου να χάσει σημαντική ευκαιρία: Ο Βούλγαρης έφυγε στη πλάτη της άμυνας του Ηρακλή, πλάσαρε τον Κελπέκη, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Ενα λεπτό αργότερα, ο Κωνσταντινίδης πιάνει κεφαλιά, ο Πίτκας εκτός περιοχής σταματάει τη μπάλα με το χέρι, αλλά ο Καραντώνης αντί για κόκκινη, δείχνει την κίτρινη κάρτα.

Δύο λεπτά πριν τη λήξη ο Οικονόμου ζητάει πέναλτι, όμως αντί για αυτό παίρνει την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Καραντώνη για θέατρο.

Στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ, γκολ του Οικονόμου. Ο Νικούλης εκτέλεσε το φάουλ, ο Παλάσκας έπιασε τη κεφαλιά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, πέρασε τη γραμμή, όμως ο α' βοηθός, Παρασίου (Ημαθίας) το ακυρώνει ως οφ σάιντ.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ: Πίτκας, Καραγιάννης, Πούτας, Οικονόμου, Τσιανάκας, Ζόραν (53' Βούλγαρης), Μπαλής, Νικούλης, Μπανούσης (85' Παλάσκας), Κουλτσιάκης (74' Παπακωνσταντίνου), Παπαϊωάννου.

ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ: Κελπέκης, Τροίρης, Τριανταφυλλίδης, Χασιώτης, Παπαστεριανός, Παληγεώργος (73' Κυβρακίδης), Οικονόμου, Σαπάνης, Γεωργίου (85' Γεωργίου), Χιονίδης, Κωνσταντινίδης.



MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η στιγμή της προσωρινής διακοπής - Έπεσε μπουκάλι στο κεφάλι του Μπέλλου
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η στιγμή της προσωρινής διακοπής - Έπεσε μπουκάλι στο κεφάλι του Μπέλλου
Serie A: Πρωταθλήτρια η Ίντερ - Έκανε φιέστα στο επεισοδιακό ντέρμπι με τη Μίλαν
Serie A: Πρωταθλήτρια η Ίντερ - Έκανε φιέστα στο επεισοδιακό ντέρμπι με τη Μίλαν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved