Τούρμπο ο ΠΑΣ, στα... πιτς η Skoda (photos)

Τούρμπο ο ΠΑΣ, στα... πιτς η Skoda (photos)

Σωτήριο διπλό για την ομάδα της Ηπείρου, 2-1 την Ξάνθη που έφτασε τις επτά σερί ήττες και πλέον αντιμετωπίζει κατάματα τον κίνδυνο του υποβιβασμού.

Οι Μπεσέρα και Βίλα σημείωσαν τα γκολ για την ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη, ενώ για την ακριτική ΠΑΕ μείωσε ο Βλαχοδήμος, αν και μοιραίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Σουάνης που έχασε σωρεία ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο.

Χωρίς περιθώρια για νέες απώλειες, η Ξάνθη υποδεχόταν τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Πηγάδια, με τις δύο ομάδες να αναζητούν βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη μπήκαν… δαιμονισμένοι στο παιχνίδι και πολιόρκησαν την εστία του Κηπουρού. Ο Σουάνης ήταν αυτός που βρισκόταν σε θέση βολής σε αρκετές περιπτώσεις, ωστόσο τα τελειώματά του δεν έβρισκαν στόχο.

Ο ΠΑΣ προσπαθούσε να βγει μπροστά με αντεπιθέσεις, και σε μια από αυτές κόντεψε να βάλει γκολ, αλλά ο νόμος του… ποδοσφαίρου δεν επιβεβαιώθηκε. Ο Γεωργίου βρέθηκε στο 35’ μόνος απέναντι από τον Βιβιανί, όμως αντί να πλασάρει, επιχείρησε να «κρεμάσει» τον Γάλλο τερματοφύλακα της Ξάνθης και έστειλε την μπάλα άουτ. Το ημίχρονο έληξε μια καλή κεφαλιά του Σουάνη να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κηπουρού.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη θέλησαν να μπουν κι αυτοί πιο δυνατά και να μην κλειστούν στην άμυνά τους. Στο 53’ σουτ του Μπεσέρα πέρασε άουτ, ενώ η Ξάνθη «απάντησε» με τον Μαρκόφσκι να μην μπορεί να κάνει την προβολή προ του Κηπουρού. Η βελτιωμένη εικόνα του ΠΑΣ επιβεβαιώθηκε στο 58’, όταν ο μόνιμος σκόρερ των τελευταίων αγώνων, Μπεσέρα με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βιβιανί για το 0-1.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης «έριξε» άμεσα στο παιχνίδι τους Μάνταλο και Βλαχοδήμο, προκειμένου να κάνει ακόμη πιο επιθετική την ομάδα του. Όπως ήταν φυσιολογικό, οι Γιαννιώτες κλείστηκαν στην άμυνά τους, με τους Ακρίτες να δυσκολεύονται να βρουν διαδρόμους για να φτάσουν στην ισοφάριση. Κι ενώ οι γηπεδούχοι έψαχναν το γκολ, ο ΠΑΣ πέτυχε και δεύτερο τέρμα σε αντεπίθεση στο 82’. Ο Βίλα μετά από κόντρα σε αμυντικό της Ξάνθης με πλασέ έκανε το 0-2.

Ο Βλαχοδήμος στο 88’ κατάφερε με εκπληκτικό σουτ να μειώσει για την Ξάνθη σε 1-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε ως το τελικό σφύριγμα, με τον ΠΑΣ να παίρνει σημαντική νίκη και να υποχρεώνει την Ξάνθη στην έβδομη συνεχή της νίκη.

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του ματς από το Οnsports.



NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved