Βάφτηκε «κόκκινο» το ντέρμπι των μικρών (photos+videos)

Βάφτηκε «κόκκινο» το ντέρμπι των μικρών (photos+videos)

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Super League Κ20, καθώς επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, για την 25η αγωνιστική. Σκόρερ ο Διαμαντάκος, με τη... βοήθεια του Μαρινάκη στο 58'.

Κατώτερο των περιστάσεων αποδείχτηκε το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ20 της Σούπερ Λίγκας, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Μέτριο θέαμα, λίγες καλές φάσεις και πολλά νεύρα συνέθεσαν το σκηνικό στην Λεωφόρο, με τους «ερυθρόλευκους» να κερδίζουν το «τριφύλλι» με 1-0…

Το γκολ που έκρινε, τελικά, την αναμέτρηση σημείωσε για τους φιλοξενούμενους ο Διαμαντάκος, με την… βοήθεια του Μαρινάκη στο 58', ενώ σε παρόμοια φάση των γηπεδούχων, με τον Κουσίδη, η μπάλα δεν του έκανε το… χατίρι κι έτσι σταμάτησε στο δοκάρι!

Από εκεί και πέρα, το πρώτο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα υποτονικό, ενώ στην επανάληψη ναι μεν έγινα περισσότερες φάσεις, αλλά η ποιότητα του θεάματος παρέμεινε κακή. Ο Παναθηναϊκός ανέβασε ταχύτητα μετά το 0-1, πίεσε τον αντίπαλό του αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στο πολυπόθητο τέρμα. Έτσι, το αήττητο σερί των 14 αγώνων έλαβε άδοξα τέλος, παρότι η ομάδα του Χουάν Ρότσα εξακολουθεί να είναι το φαβορί για τον τίτλο…

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έπαιξε κυρίως με αντεπιθέσεις, με τον Σίνισα Γκόγκιτς να κάνει μάλιστα συχνά παρατηρήσεις στους παίκτες του επειδή έμεναν πίσω. Ωστόσο, πήρε το «διπλό» που του επιτρέπει να απέχει πλέον έξι βαθμούς από την κορυφή και έναν από την δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται -πιθανότατα δίκαια- για μια  περίπτωση πέναλτι που δεν τους έδωσε ο διαιτητής Βράκας στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης.  Όταν ο Μπρούνο  βρήκε με ωραία κάθετη πάσα τον Κουσίδη, εκείνος  έφυγε μόνος του, ο Λυκογιάννης τον βρήκε στο πόδι μέσα στην περιοχή, αλλά ο ρέφερι δεν έδωσε τίποτα...

Το Onsports βρέθηκε στη Λεωφόρο και σας μετέφερε LIVE την εξέλιξη του αγώνα των πιτσιρικάδων των δύο «αιωνίων» αντιπάλων.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα και όσα έγιναν πριν από το ντέρμπι των μικρών:

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας γύρω από το γήπεδο της Λεωφόρου. Επικρατούν συνθήκες αγώνα ανδρών, καθώς υπάρχει μέχρι και κλούβα των ΜΑΤ, αλλά και αστυνομικοί περιμετρικά του γηπέδου.

Δικαίωμα εισόδου έχουν 30 άτομα από κάθε ομάδα. Μάλιστα, είναι κάθονται χωριστά. Οι φιλοξενούμενοι είναι στη Θύρα 10 και οι γηπεδούχοι στη Θύρα 6.

«Παρών» στο γήπεδο είναι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκος Χατζηνικολάου, ο εκ των σκάουτερ των «πράσινων», Νίκος Κόβης, ο προπονητής της Εθνικής Νέων, Κώστας Τσάνας και οι Τόνι Σαβέφκι, Κώστας Φραντζέσκος.

Στις εξέδρες του γηπέδου βρίσκονται και πολλά παιδιά από τα τμήματα των υποδομών των δύο ομάδων.

Καλός ο καιρός, με ήλιο και καθόλου κρύο, είναι ότι πρέπει για ποδόσφαιρο.

Περίπου 20 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού βρίσκονται σε μια πολυκατοικία πίσω από τη Θύρα 12 και εμψυχώνουν τους παίκτες της ομάδας τους. Μάλιστα, φωνάζουν: «ΠΑΟ θρησκεία, για σένα τραγουδάμε στην πολυκατοικία».

1' Ξεκίνησε το παιχνίδι.

Συμπληρώθηκε το πρώτο 10λεπτο, χωρίς να έχει γίνει κάποια φάση.

20' Η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα. Φάουλ του Αποστολόπουλου από τα δεξιά, ο Τριανταφυλλόπουλος κάνει την κεφαλιά και ο Χουτεσιώτης αποκρούει.

24' Αναγκαστική αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Εκτός γηπέδου ο Γκόγκιτς, στη θέση του ο Βουτσιώτης.

26' Λάθος γύρισμα του Κόι, ο Βέργος μπαίνει στη φάση, σουτάρει, αλλά ο Ταμπάκης μπλοκάρει την μπάλα.

36' Κίτρινη κάρτα ο Λαγός για αντιαθλητικό μαρκάρισμα.

45' Κούρσα του Σιώπη από τα δεξιά, γυρίζει την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και το σουτ του Σταμόγιαννου περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ταμπάκη.

Ημίχρονο στη Λεωφόρο.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό, ο Μπάτι μπαίνει στη θέση του Χουχούμη.

50' Κίτρινη κάρτα ο Σταμόγιαννος.

58' 1-0 ο Ολυμπιακός. Σέντρα-σουτ του Διαμαντάκου, η μπάλα κοντράρει στον Μαρινάκη και καταλήγει στα δίχτυα.

62' Ο Γκίνο στη θέση του Διαμαντάκου.

65' Γύρισμα του Τριανταφυλλόπουλου από τα αριστερά, προβολή του Γιαννιτσάνη, η μπάλα κοντράρει στον Σούλη και καταλήγει κόρνερ.

71' Ο Κουσίδης μπαίνει στην περιοχή, κάνει σέντρα-σουτ και η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι. Στη συνέχεια ο Γιαννιτσάνης δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

77' Μία αλλαγή για κάθε ομάδα. Ο Μπάρκερ αντί του Ιωαννίδη και ο Μαραθιανός αντί του Κόι.

84' Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται, πιθανότατα δικαίως, για ανατροπή του Κουσίδη από τον Λυκογιάννη.

85' Ο Μουζακίτης μπαίνει στη θέση του Γιαννιτσάνη.

87' Κίτρινη κάρτα ο Βουτσιώτης.

90' Ο Μουζακίτης βρίσκεται τετ α τετ με τον Χουτεσιώτη και ο τερματοφύλακας του Ολυμπαικού αποκρούει με δυσκολία.

92' Κίτρινη κάρτα ο Χουτεσιώτης για καθυστερήσεις.

Τέλος του αγώνα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Ταμπάκης, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Κασαπάκης, Χουχούμης (46' Μπάτι), Κόι (77' Μαραθιανός), Λαγός, Δώνης, Κουσίδης, Αποστολόπουλος, Γιαννιτσάνης (85' Μουζακίτης).

Πάγκος: Αναγνωστόπουλος, Σκούφος, Καστράτι, Φαφούτης, Μουζακίτης, Μαραθιανός, Μπάτι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Σιώπης, Λυκόγιαννης, Ρουγκάλας, Σούλης, Σταμόγιαννος, Ιωαννίδης (77' Μπάρκερ), Κοτσαρίδης, Βέργος, Γκόγκιτς (24' Βουτσιώτης), Διαμαντάκος (62' Γκίνο).

Πάγκος: Βλάχος, Γκίνο, Λύρας, Σούκας, Γκαϊφάκης, Βουτσιώτης, Μπάρκερ.

Διαβάστε επίσης:

Ρότσα: «Δεν μας ήθελε η τύχη»

Κουσίδης: «Θα πετύχουμε το στόχο μας»

Γκόγκιτς: «Μπορούσαμε και καλύτερα»

Κοτσαρίδης: «Η ψυχή μας έδωσε τη νίκη»

Βάφτηκε «κόκκινο» το ντέρμπι των μικρών (photos+videos)



Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved