Μήνυμα πρόκρισης από Διαμαντίδη, Καλάθη (photos+videos)

Μήνυμα πρόκρισης από Διαμαντίδη, Καλάθη (photos+videos)

Στο PAO SHOP της Νέας Ερυθραίας βρέθηκαν, μαζί με την κούπα της περυσινής Ευρωλίγκας, οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Νίκ Καλάθης και υπέγραψαν αυτόγραφα και κασετίνες με τα δύο dvd από την κατάκτηση του 6ου Ευρωπαϊκού τίτλου. Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού έστειλαν, επίσης, μήνυμα πρόκρισης ενόψει των αγώνων με τη Μακάμπι.

Την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί με τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Νικ Καλάθη, να πάρουν αυτόγραφα και κασετίνες με την κατάκτηση του 6ου ευρωπαϊκού τίτλου είχαν περίπου διακόσιοι φίλοι του Παναθηναϊκού σήμερα το μεσημέρι (13:00) στο PAOSHOP, της Νέας Ερυθραίας.

Στο κατάστημα βρισκόταν επίσης και η περυσινή κούπα της Ευρωλίγκας, την οποία κατέκτησαν οι «πράσινοι» στη Βαρκελώνη.

Οι δύο άσοι του Παναθηναϊκού αποθεώθηκαν από τους φίλους των «πρασίνων», οι οποίοι τραγούδησαν ρυθμικά τα ονόματά τους τόσο κατά την άφιξή, όσο και κατά την αναχώρησή τους, ενώ τους ζήτησαν την πρόκριση επί της Μακάμπι.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης οι δύο παίκτες του «εξάστερου» παραχώρησαν δηλώσεις, με τις οποίες τόνισαν ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος ενόψει της σειράς αγώνων με την ισραηλινή ομάδα.

«Ήταν μια ευχάριστη διακοπή. Ήμασταν σε μια εκδήλωση για την κατάκτηση της περυσινής Ευρωλίγκας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θυμηθήκαμε παλιές καλές στιγμές. Αυτό έχει περάσει, όμως. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας», είπε αρχικά ο Δημήτρης Διαμαντίδης και συνέχισε: «Από σήμερα θα επικεντρωθούμε στα παιχνίδια με τη Μακάμπι».

Σας είναι γνωστή η Μακάμπι από πέρυσι;

«Το τι έγινε πέρυσι δεν έχει σχέση με το τι θα γίνει φέτος. Είναι μια καινούργια ομάδα, μια παραδοσιακή δύναμη του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Από σήμερα θα δούμε λεπτομερώς την ομάδα της Μακάμπι. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θέλουμε να περάσουμε και θα προσπαθήσουμε πολύ γι’ αυτό».

Σας βοηθάει το πλεονέκτημα της έδρας;

«Σαφώς βοηθάει η έδρα αλλά στο μπάσκετ αν δεν παίξεις κι αν δεν αποδείξεις ότι μπορείς να περάσεις,  δεν έχει μεγάλη σημασία».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Νικ Καλάθη.

 «Ήταν κάτι υπέροχο, πολύ ωραίο που ήμασταν μαζί με τον κόσμο της ομάδας και βγάλαμε φωτογραφίες και υπογράψαμε αυτόγραφα», είπε ο παίκτης των «πρασίνων» και συνέχισε: «Μας υποστηρίζουν όλη τη χρονιά και μας βοηθούν. Όταν έχει τέτοιο κόσμο είναι πάντα υπέροχα».

Τι σας είπαν σήμερα οι φίλοι του Παναθηναϊκού;

«Μας είπαν καλή επιτυχία και ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι με την Μακάμπι».

Τι ξέρετε για την Μακάμπι;

«Κάνουμε καλές προπονήσεις αυτές τις μέρες. Θα δούμε από το σκάουτινγκ τι ομάδα είναι η Μακάμπι. Όταν έρθει η ώρα να παίξουμε θα ξέρουμε τα πάντα γι’ αυτή. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να κάνουμε το καλύτερο».

Ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα αλλά σε κάποια εντός έδρας ματς δεν παρουσιάζεται πολύ καλός. Τι πρέπει να κάνει γι’ αυτό;

«Είναι πολύ σημαντικό να έχει το αβανταζ της έδρας και να έχει την υποστήριξη του κόσμου. Θα παλέψουμε και θα πολεμήσουμε και θα παίξουμε καλά». 



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved