Μάρκεβιτς: «Θα παίξουμε επιθετικά» (photos)

Μάρκεβιτς: «Θα παίξουμε επιθετικά» (photos)

Η επίθεση είναι το μοναδικό πράγμα που βρίσκεται στο μυαλό του Μίρον Μάρκεβιτς, ενόψει του επαναληπτικού με τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός ηγέτης της Μέταλιστ, στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (14/3) ανέφερε ουκ ολίγες φορές πως η ομάδα του θα παίξει από την αρχή επιθετικά για να πάρει την πρόκριση κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Παράλληλα, ο Μίρον Μάρκεβιτς, ανέφερε πως οι Πειραιώτες ήταν καλά διαβασμένοι στο πρώτο ματς στο Χάρκοβο, ενώ παράλληλα, αναφέρθηκε και στην δυνατή έδρα του Ολυμπιακού, η οποία ίσως ενεργήσει θετικά για την Μέταλιστ και «αγριέψει» το παιχνίδι της.

«Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Θα παίξουμε επιθετικά. Το πρώτο παιχνίδι δεν το υπολογίζουμε και γι’ αυτό ξεκινάμε την προσπάθεια σα να μην χάσαμε και αυτό θα επιδιώξουμε στο αυριανό παιχνίδι», ήταν τα πρώτα λόγια του έμπειρου προπονητή.  

Στη συνέχεια, ο Ουκρανός τεχνικός απάντησε σε ερωτήσεις για:

Το πώς θέλει να παρουσιαστεί η ομάδα και το πλάνο: «Εμείς πάντα παίζουμε επιθετικά και αύριο το βασικό μας όπλο θα είναι η επίθεση».

Το βασικό στοιχείο του παιχνιδιού: «Παίζοντας θα δούμε. Εξαρτάται πως θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός. Οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ καλές. Η ομάδα θα παίξει το παιχνίδι της. Θα παίξουμε επιθετικά».

Τον λόγο που κρίθηκε το πρώτο ματς στο Χάρκοβο και το «κλειδί» του αυριανού αγώνα: «Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ διαβασμένος. Το πρέσινγκ που ασκήσαμε στο πρώτο παιχνίδι την είδατε. Εκεί αποδεικνύεται η κλάση της ομάδας και να μπορεί να αξιοποιήσει κάθε ευκαιρία».

Την απουσία των Κριστάλντο και Έντμαρ και πόσο θα επηρεάσει την ομάδα: «Είναι δύσκολα τα πράγματα. Είναι βασικοί παίκτες – κλειδιά, αλλά εμείς θα κάνουμε τα πάντα και έχουμε άξιους ποδοσφαιριστές για να καλύψουν τις θέσεις».

Το γεγονός πως απέναντί του θα βρει τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει 10 παιχνίδια χωρίς να δεχθεί γκολ: «Όλες οι γραμμές του Ολυμπιακού είναι πολύ δυνατές. Η διαφορά από το πρώτο παιχνίδι είναι πως και οι δύο ομάδες θα παρουσιαστούν πιο επιθετικές. Εκεί είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Εκεί θα κριθεί ποιος κερδίζει και ποιος χάνει».

Το αν οι παίκτες της Μέταλιστ έχουν την εμπειρία να σταθούν σε μία δύσκολη έδρα όπως το «Γ. Καραϊσκάκης»: «Εμείς είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την έδρα του Ολυμπιακού. Όπως είχαμε κάνει και με την Γαλατάσαραϊ και την Μπεσίκτας. Παράλληλα, στο ουκρανικό πρωτάθλημα έχουμε δυνατές έδρες. Αυτό μας αγριεύει για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Την κατάσταση του Φινίνιο: «Απόψε το βράδυ το ιατρικό τιμ θα κρίνει αν είναι έτοιμος να παίξει ή όχι».

Πσενίτσνικ: «Όλες οι γραμμές του Ολυμπιακού είναι δυνατές»

Τους παίκτες της Μέταλιστ εκπροσώπησε ο Σεργκέι Πσενίτσνικ. Ο Ουκρανός αμυντικός, υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι δυνατοί σε όλες τις γραμμές τους, ενώ παράλληλα, ανέφερε πως ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει ένα έξυπνο παιχνίδι.

«Όλες οι γραμμές του Ολυμπιακού είναι δυνατές και η άμυνα και η επίθεση. Όπως ο Τζεμπούρ και ο Φουστέρ. Δεν θα ανοιχτούν, θα έχουν το μυαλό τους στην άμυνα και θα κυνηγήσουν να κάνουν ένα έξυπνο ματς», ανέφερε αρχικά ο 31χρονος αμυντικός.

Και συνέχισε για το αν η ομάδα του είναι έτοιμη για τη διαδικασία των πέναλτι: «Δεν έχουμε δουλέψει, αλλά θα το κάνουμε σήμερα το βράδυ. Υπάρχουν παίκτες που έχουν δυνατότητες».



Παναθηναϊκός: «Η σελίδα θα γυρίσει... Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024»
Παναθηναϊκός: «Η σελίδα θα γυρίσει... Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024»
Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
Euroleague: Βγαίνει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR - Μάχη Μακάμπι με Μπασκόνια
Euroleague: Βγαίνει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR - Μάχη Μακάμπι με Μπασκόνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved