Στη Βαρκελώνη… που έχω γράψει ιστορία

Στη Βαρκελώνη… που έχω γράψει ιστορία

Στην διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού είναι η κασετίνα με τα δύο DVD της συγκλονιστικής πορείας του «τριφυλλιού» στο Final-4 της Βαρκελώνης και την κατάκτηση του 6ου ευρωπαϊκού...

Η συγκλονιστική και ανεπανάληπτη πορεία του Παναθηναϊκού στο… πέρασμα των χρόνων συνεχίζεται με τους «πράσινους» να συνεχίζουν να γράφουν την δική τους ιστορία σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ευρώπης. Ο Παναθηναϊκός αναμφισβήτητα αποτελεί την κορυφαία ομάδα του αθλητισμού την τελευταία 15ετία και σίγουρα δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη σε όλα τα αθλήματα. Γιατί τα κατορθώματα του «τριφυλλιού» δεν έχουν να κάνουν μόνο με την ελληνική πραγματικότητα, αλλά με ολόκληρη την Ευρώπη. Την στιγμή που η χώρα μας περνάει τις δυσκολότερες στιγμές της από την μεταπολίτευση και μετά, υπάρχει ένας τουλάχιστον λόγος να αισθανόμαστε όλοι περήφανοι που είμαστε Έλληνες και Παναθηναϊκοί.

Ο Παναθηναϊκός, μέχρι στιγμής, έχει καταφέρει να ράψει στην φανέλα του 6 χρυσά αστέρια και να ετοιμάζει τις βελόνες και τις κλωστές για το 7ο. Τα πέντε πρώτα είχαν οπτικοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από το τμήμα Marketing της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τώρα ήρθε η ώρα και για το 6ο. Το ευρωπαϊκό της Βαρκελώνης.

Τα γούρικα DVD της Βαρκελώνης

Από την περασμένη Παρασκευή, μία ημέρα πριν από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας (η… αίγλη του Ευρωπαϊκού έφερε γούρι στους «πράσινους), οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν την δυνατότητα να κάνουν για πάντα δικές τους τις αξέχαστες στιγμές της Βαρκελώνης. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ετοίμασε δύο, πραγματικά, συγκλονιστικά DVD (με πλούσιο φωτογραφικό υλικό αλλά και στατιστικά στοιχεία) που θα βοηθήσουν όλους τους φίλους του «τριφυλλιού» να κρατήσουν για πάντα στις μνήμες τους όλα όσα συνέβησαν στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας στο Final-4 του 2011. Εκεί όπου ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τα «παιδιά» του απέκλεισαν στον ημιτελικό την Σιένα και ακολούθως κατέκτησαν την κούπα επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι πρωταγωνιστές εξιστορούν όλα όσα που έζησαν στην Ισπανία και θυμούνται ανέκδοτες ιστορίες από την στιγμή που «απογειώθηκαν» από την Αθήνα μέχρι και την θριαμβευτική επιστροφή στην χώρα μας.

Για όλους τους φίλους των πρωταθλητών και Κυπελλούχων

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μάλιστα, γνωρίζοντας πλήρως την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας στο οικονομικό κομμάτι έκανε τα πάντα ώστε να μπορέσουν όλοι οι φίλοι των «πράσινων» να κάνουν δική τους την νέα αυτή κασετίνα που δεν πρέπει να λείπει από κανένα… Παναθηναϊκό σπίτι. Η τιμή της είναι μόλις 10 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την αποκτήσουν από 4 σημεία.

1)    Από το Pao Shop που βρίσκεται στην Νέα Ερυθραία (Εμπορικό Κέντρο «Καμάρες», Χαρ. Τρικούπη)
2)    Από το Pao Shop που λειτουργεί στο ΟΑΚΑ, ημέρες και ώρες που αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός
3)    Από το paoshop.gr
4)    Τηλεφωνικά στο 210-3503121

Τα 6 ευρωπαϊκά στην… θήκη σας

Όμως, το τμήμα Marketing της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει ετοιμάσει μία ακόμα έκπληξη για τους.. απαιτητικούς φίλους της ομάδας. Οι «πράσινοι» φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τόσο την πρώτη κασετίνα με τα 5 ευρωπαϊκά, όσο και την δεύτερη με τα όσα συνέβησαν στην Βαρκελώνη στην τιμή των 42 ευρώ και μάλιστα μέσα στην δική τους, συλλεκτική και «καταπράσινη» κασετίνα. Οι κορυφαίες ευρωπαϊκές στιγμές της «πράσινης» ιστορίας των τελευταίων 15 χρόνων με… τέσσερις τρόπους στο… σπίτι σας!



Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved