Ναβάρο στο Onsports: «Ακόμα καλύτερος στη συνέχεια» (photos)

Ναβάρο στο Onsports: «Ακόμα καλύτερος στη συνέχεια» (photos)

Σε πρόσωπο των τελευταίων δύο αναμετρήσεων του Αστέρα Τρίπολης εξελίχθηκε ο Τσίμο Ναβάρο, ο οποίος σημείωσε τρία γκολ και δήλωσε στο Onsports πως στη συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερος.

Ο 23χρονος Ισπανός μέσος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό στην αρχή της χρονιάς, όμως στα τελευταία παιχνίδια έχει βρει τον εαυτό του. Απέναντι στον Εργοτέλη σημείωσε δύο πανέμορφα γκολ στη νίκη των Αρκάδων με 3-0, ενώ στην Τούμπα μοίρασε μια ασίστ κι έβαλε ένα γκολ στο επικό «διπλό» της ομάδας του με 3-2. Μιλώντας στο Onsports ο Ναβάρο επισήμανε πως είναι ευτυχισμένος στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ εμφανίστηκε συγκρατημένος σχετικά με την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη.

Τσίμο, πέτυχες τα πρώτα σου γκολ στην Ελλάδα στα παιχνίδια με Εργοτέλη και ΠΑΟΚ. Πως έζησες αυτά τα παιχνίδια;

«Ήταν πολύ ιδιαίτερο γιατί αγωνίστηκα βασικός μετά από πολύ καιρό. Η ομάδα πήρε τη νίκη και στα δύο παιχνίδια, ενώ το γεγονός ότι σημείωσα τρία γκολ, κάνει αυτές τις αναμετρήσεις ακόμη πιο ιδιαίτερες για μένα».

Θεωρείς ότι αυτές οι δύο καλές εμφανίσεις σου θα σε βοηθήσουν να παίξεις ακόμη καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια;

«Είναι σαφές ότι με το να παίζεις σε παιχνίδια όλο και περισσότερο χρόνο ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου. Νιώθω πιο άνετα και καλύτερα στο γήπεδο, ενώ μετά τα γκολ που πέτυχα αισθάνομαι ακόμη πιο καλά. Στη συνέχεια ελπίζω να είμαι ακόμη καλύτερος και να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους της».

Ταλαιπωρήθηκες από κάποιους τραυματισμούς φέτος. Νιώθεις έτοιμος να βοηθήσεις την ομάδα στα παιχνίδια που απομένουν;

«Η αλήθεια είναι πως το ξεκίνημα της χρονιάς ήταν σκληρό για μένα. Ταλαιπωρήθηκα από έναν τραυματισμό που με κράτησε σχεδόν τρεις μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης. Τώρα έχω περισσότερο χρόνο προπόνησης με τους συμπαίκτες μου και είμαι γεμάτος ενέργεια για να βοηθήσω όταν με χρειαστεί ο προπονητής».

Θεωρείς πως ο Αστέρας μπορεί να παίξει στην Ευρώπη τη νέα χρονιά, είτε μέσω Κυπέλλου, είτε μέσω play off;

«Για να είμαστε ρεαλιστές, είναι δύσκολο να βγούμε Ευρώπη και νομίζω πως αν το σκεφτόμαστε αυτό άμεσα, θα είναι λάθος. Τώρα που εξασφαλίσαμε την παραμονή μας, πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και βλέπουμε μέχρι που θα φτάσουμε».

Η απόδοση του Αστέρα Τρίπολης είναι καλύτερη παιχνίδι με παιχνίδι. Γιατί θεωρείς ότι συμβαίνει αυτό;

«Οσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι, καθώς προσαρμοζόμαστε στη φιλοσοφία που θέλει ο προπονητής. Αν σε αυτό προσθέσουμε και τα θετικά αποτελέσματα, κάνει το έργο μας πιο εύκολο».

Θεωρείς ότι η παρουσία του Σάκη Τσιώλη βοήθησε την ομάδα να βρει τον δρόμο της;

«Ο προπονητής γνωρίζει καλά το πρωτάθλημα και η παρουσία του μας βοήθησε να καταλάβουμε καλύτερα τι χρειάζεται για να πάρουμε νίκες στην Ελλάδα. Παράλληλα, η ομάδα είναι πιο σταθερή χάρη σε αυτόν».

Τι θα ήθελες να πεις στους οπαδούς του Αστέρα;

«Να απολαμβάνουν κάθε λεπτό και να βρίσκονται δίπλα στην ομάδα, γιατί είναι ο πιο σημαντικός παίκτης του Αστέρα».

Αυτή είναι η πρώτη φορά που παίζεις εκτός Ισπανίας. Πως είναι η εμπειρία μέχρι τώρα;

«Ναι, είναι καινούριο για μένω να ζω μακριά από την Ισπανία. Η αλήθεια είναι πως οι άνθρωποι εδώ είναι υπέροχοι και με κάνουν να νιώθω πολύ άνετα. Είναι πολύ ευχαριστημένος και ευγνώμων στους ανθρώπους της Τρίπολης για τη φιλοξενία τους, είναι κάτι που θα το θυμάμαι μια ζωή».

Ήταν εύκολο να προσαρμοστείς στο ελληνικό πρωτάθλημα;

«Είναι πάντοτε δύσκολο να προσαρμόζεσαι σε νέες συνθήκες. Όμως η βοήθεια των συμπαικτών μου και η ομαλή πορεία και λειτουργία της ομάδας, κάνουν την προσαρμογή μου πιο γρήγορη».

Περνάς καλά στην Ελλάδα;

«Προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε στιγμή την ηρεμία της Τρίπολης. Πηγαίνω για καφέ με τους συμπαίκτες μου, βλέπω τηλεόραση και γενικά απολαμβάνω τη διαμονή μου στην Ελλάδα με τον δικό μου τρόπο».

Ποια είναι τα σχέδιά σου για το μέλλον; Θέλεις να μείνεις στον Αστέρα ή να επιστρέψεις στην Ισπανία;

«Συνήθως δεν το πολυσκέφτομαι και δεν κάνω πλάνα για το που θα παίζω στο μέλλον. Είμαι ευτυχισμένος και νιώθω άνετα στον Αστέρα και γι’ αυτό δεν σκέφτομαι κάποια αλλαγή. Αλλά στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα. Φυσικά, κάποια στιγμή θέλω να επιστρέψω στην Ισπανία».



ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved