Ο Αστέρας... τύφλωσε τον ΠΑΟΚ μέσα στη Τούμπα! (photos+video)

Ο Αστέρας... τύφλωσε τον ΠΑΟΚ μέσα στη Τούμπα! (photos+video)

Ο Αστέρας Τρίπολης υποχρέωσε σε ήττα (3-2) τον ΠΑΟΚ και έκανε άλμα για την είσοδο στα play offs.

Οι Αρκάδες γνώριζαν ότι αν ήθελαν να φύγουν χαμογελαστοί από την Τούμπα το απόγευμα του Σαββάτου (10/03) έπρεπε να… αιφνιδιάσουν. Εξάλλου, ο ΠΑΟΚ ήταν αποδεκατισμένος, με πολλά αμυντικά προβλήματα και έδειχνε το τελευταίο διάστημα να μην πατά καθόλου καλά στον αγωνιστικό χώρο όταν έπαιζε μπροστά στους φιλάθλους του. Κάτι, λοιπόν, η τρικυμία στα μετόπισθεν των Θεσσαλονικέων στο ξεκίνημα και κάτι το 100% ποσοστό ευστοχίας των φιλοξενούμενων στο πρώτο 20λεπτο, έφερε αυτό που ούτε στο όνειρό τους δεν είχαν δει οι φιλοξενούμενοι… 0-3 στο 17’…

Ήταν δεδομένο ότι οι Θεσσαλονικείς θα πίεζαν, όπως και έκαναν. Μείωσαν σε 2-3, όμως στις καθυστερήσεις ο Λίνο αστόχησε από την άσπρη βούλα, με αποτέλεσμα ο Αστέρας Τρίπολης να κάνει… άλμα για την είσοδό του στα play offs χάρη στην 4η διαδοχική εκτός έδρας νίκη του και ο ΠΑΟΚ να χάνει πόντους στο γήπεδό του για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι!

Το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων χρόνων στο γήπεδο της Τούμπας έκανε ο ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα ο Αστέρας Τρίπολης να πετύχει τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Τα λάθη στην άμυνα του «Δικέφαλου του Βορρά» διαδέχονταν το ένα το άλλο, οι γραμμές είχαν μόνο… λανθασμένες αποστάσεις και οι Αρκάδες το εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο «παγώνοντας» το σχεδόν άδειο γήπεδο των «ασπρόμαυρων».

Μόλις στο δεύτερο λεπτό, λοιπόν, ο Ναβάρο πάσαρε στον Περόνε και ο Αργεντινός χωρίς να δυσκολευτεί στη μονομαχία με τον Μπαλάφα, πλάσαρε ιδανικά τον Χαλκιά… Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει, αλλά στο 10’ ήρθε το 2-0! Αυτή τη φορά ο Ροτζέριο έβγαλε τη μπαλιά στον Ναβάρο και Ισπανός ανενόχλητος στο κέντρο της άμυνας έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα.

Όλοι περίμεναν πότε ο ΠΑΟΚ θα «ξυπνούσε» και το κύριο ερώτημα ήταν γιατί ο Μπόλονι εμπιστεύτηκε τον εκτός τόπου και χρόνου Νιμανί αντί του Γεωργιάδη. Τουλάχιστον ο Ρουμάνος κατάλαβε το λάθος του στο ημίχρονο… Ωστόσο, αντί για τη μείωση του σκορ, στο 17’ έγινε το 3-0. Ο Φωτάκης έκανε το λάθος λίγα μέτρα έξω από την περιοχή των Αρκάδων, ο Χουανίτο πάσαρε στον Περόνε και αυτός νίκησε ξανά τον Μπαλάφα… Τρεις ευκαιρίες, δηλαδή και τρία γκολ, με την τρικυμία στα μετόπισθεν των γηπεδούχων να είναι εμφανέστατη.

Το μόνο που κατάφερε ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν να μειώσει στο 31’. Ο Γκαρσία έβγαλε εξαιρετική κάθετη μπαλιά στον Αθανασιάδη, ο Μπαντής είχε κακή έξοδο και ο Αθανασιάδης, αφού απέφυγε τον Κουρμπέλη πλάσαρε σε κενό τέρμα και μείωσε σε 3-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ απέκτησε λύση αριστερά με την είσοδο του Γεωργιάδη, με τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Σάκη Τσιώλη να παίζει πιο αμυντικά, περνώντας τον Αλβάρεζ στη θέση του Μάρτινς στο 53’. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Ράγιος εκτέλεσε φάουλ και ο Χουανίτο με κεφαλιά στόχευσε... αριστερό δοκάρι. Ωστόσο, στην επόμενη επίθεση οι Θεσσαλονικείς μπήκαν ξανά στο παιχνίδι με τον Γεωργιάδη να πλασάρει άψογα εκτός περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό, το δεξί και το βάθος της εστίας του Μπαντή.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, με τον Μπαντή στο 73' να σώζει εντυπωσιακά την εστία του σε σουτ του Λίνο, ενώ δύο λεπτά μετά ο Μπόλονι, που είχε αποβληθεί από το πρώτο ημίχρονο, έδωσε εντολή να περάσει ο Παπάζογλου στη θέση του Λαζάρ.

Οι χαμένες ευκαιρίες πολλές και στο 90’ ο Πιπίνης κλώτσησε τον Σαλπιγγίδη μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, αλλά ο Λίνο έστειλε τη μπάλα άουτ…

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας... τύφλωσε τον ΠΑΟΚ μέσα στη Τούμπα! (photos+video)

{kultura}1_t34rwcy1{/kultura}


Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved