Ματς αιωνίων (θαυμαστών) για τη Δέσποινα Μοίρου (photos)

Ματς αιωνίων (θαυμαστών) για τη Δέσποινα Μοίρου (photos)

Λίγο πριν από το μπασκετικό ματς Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, η Δέσποινα Μοίρου έρχεται κοντά μας για ν’ ανάψουν τα αίματα. 

Είναι ωραία, είναι μοιραία, είναι μια γυναίκα – ιδέα!

Ολοκλήρωσε τα γυρίσματα δύο ταινιών, μιας του Νίκου Κούνδουρου κι άλλης μιας του Γιάννη Σμαραγδή κι ετοιμάζεται να ξαναφύγει. Πάει στο Λος Άντζελες, όπου κατάφερε να διακριθεί και να διαφημίζει την Ελλάδα.

Αυτή είναι η Δέσποινα Μοίρου. Ένα άγριο θηλυκό που δεν καταλαβαίνει από μαγκιές, βιτρίνες κι εξυπνάδες. Δεν της χαρίστηκε τίποτε και παλεύει για όλα μόνη της. Το λέει η καρδιά της και δεν χρησιμοποιεί την ομορφιά ως όπλο. 

«Η ομορφιά έρχεται και παρέρχεται. Πηγάζει από την ψυχή. Απ’ αυτό που έχεις σαν απόθεμα για να προχωρήσεις και για να προχωρήσεις πρέπει να έχεις κότσια», λέει. Φροντίζει στον καθρέφτη το αναγεννησιακό πρόσωπό της. Τα μάτια μου σκάλωσαν στη λάμψη των ματιών της αλλά με επαναφέρει στην τάξη: «Η ομορφιά επιβεβαιώνεται όταν μεγαλώνει κάποιος. Όσο είμαστε νέοι, όλοι είμαστε ωραίοι. Όταν το φορτίο γεμίσει γηρατειά πρέπει να αποδείξεις ότι παραμένεις, αλώβητος, δυνατός και καθαρός σαν παιδί. Αυτή θα είναι η ομορφιά για σένα, για μένα, για όλους».

Γίνεται αφοπλιστική ακόμα κι όταν τη ρώτησα αν αυτό ισχύει στον έρωτα. «Το περιτύλιγμα πρέπει να έχει ουσία. Ο έρωτας είναι μια διαδικασία που συνδέεται με τη χημεία, με τα συναισθήματα, με την ψυχή. Αν κάποιος είναι «κούρος» στο σώμα και «στόκος» στο μυαλό οδηγεί μόνο σε μονοπάτια δυστυχίας και ματαιοδοξίας», σχολιάζει και όπως γυρίζει θυμίζει σταρ του Χόλιγουντ.

Πίσω από το κόκκινο φόρεμα δεν μπορείς να ξεχωρίσεις αν η Μοίρου συγκρίνεται με το κορίτσι του Ρότζερ Ράμπιτ ή τη Ρίτα Χέιγουορθ. «Άσε το γλείψιμο. Μου αρέσουν οι ευθείες κουβέντες», αποκρίνεται και δεν κρύβει ότι με ό,τι καταγίνεται κανείς πρέπει να δίνει το δικό του αποτύπωμα.

Τι εννοεί; Να αλλάζεις ρόλους στη ζωή, να παίζεις με τις αδρεναλίνες στα κόκκινα, να πετύχεις όσα άλλοι θεωρούν ακατόρθωτα.

«Γι’ αυτό πήγα στην Αμερική. Ήθελα να δω τι μπορώ να καταφέρω. Δεν με γνώριζε κανείς στο Λος Άντζελες και δεν γνώριζα κανένα. Με λίγο θάρρος και λίγο θράσος ξεπέρασα φόβους και δισταγμούς», εξηγεί και το επιβεβαιώνουν μερικές από τις γνωριμίες που έχει κάνει.

Τζον Μάλκοβιτς, Μπεν Καζάρα, Ούμα Θέλμαν, Ντέμι Μουρ και πολλοί ακόμα ξέρουν ότι η «Despo» από την Ελλάδα είναι μια ηθοποιός που έφθασε να παίξει σε διεθνείς παραγωγές χωρίς την παραμικρή βοήθεια. Διαφήμισε την Ελλάδα περνώντας από το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών για τη συμμετοχή της στην «Emma Blue».

Εδώ κι αν θέλει κότσια…

Τη μάθαμε από την τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο. Πολλοί αναστέναξαν βλέποντάς τη σε σκηνές σαν αυτή τη μαγική στην «Uranya». Τώρα όμως ήρθε η ώρα να τη δούμε με ένα τελείως διαφορετικό look στην τελευταία ταινία του Νίκου Κούνδουρου. Στο «Πλοίο» υποδύεται μια κατάσκοπο κι ένα χαρακτήρα που αλλάζει όσα ξέραμε για τη Δέσποινα Μοίρου ως σήμερα και επιβεβαιώνει τόσο το ταλέντο, όσο και τη θηλυκότητά της. Και για το ρόλο στην ταινία του Σμαραγδή; Πολλά θέλετε. Κρατήστε και κάτι για τη συνέχεια.

Προς το παρόν απολαύστε τις φωτογραφίες που έβγαλε αποκλειστικά για το «Onsports» με τον Γιώργο Διαμαντάκη στο στούντιο ειδήσεων του «Newsbomb.gr» εν όψει του μεγάλου μπασκετικού ματς μεταξύ των δύο αιωνίων το Σάββατο. «Και φυσικά θα πάω να δω το ματς», λέει και φλερτάρει με τον φακό.

Και είναι σίγουρο ότι μια τέτοια γυναίκα, την ερωτεύτηκε ο φακός (και όχι μόνο).

Σ’ ευχαριστούμε Δέσποινα!



Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved