Ανατροπή με… ματ παραμονής η Κέρκυρα, 3-2  τον Λεβαδειακό (photos+video)

Ανατροπή με… ματ παραμονής η Κέρκυρα, 3-2 τον Λεβαδειακό (photos+video)

Οι αλλαγές του Χάβι Γκράθια έφεραν τα πάνω κάτω στην Κέρκυρα, οι Φαίακες ανέτρεψαν το σε βάρος τους σκορ και έκαναν άλμα σωτηρίας κόντρα στους Βοιωτούς.

Τελικά υπάρχει ζωή στην Κέρκυρα; Αν ο πάγκος έχει… έμπνευση και οι ποδοσφαιριστές πάθος, τότε, ναι, υπάρχει ζωή. Οι Φαίακες το απέδειξαν την Τετάρτη (07/03) το απόγευμα στο εξ αναβολής παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής απέναντι στον Λεβαδειακό. Γνώριζαν ότι έπαιζαν την ύπαρξή τους στη Super League, λίγες μόλις ημέρες μετά την ήττα (4-3) στη Λιβαδειά και… πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα τους «πράσινους», επικρατώντας 3-2.

Για να έρθει, βέβαια, η μεγάλη ανατροπή έβαλε το… χεράκι του ο Χάβι Γκράθια. Ο τεχνικός της Κέρκυρας έκανε στο δεύτερο ημίχρονο ματ στον Γιώργο Παράσχο και είδε τις δύο αλλαγές του, Ιωάννου, Μαζνόφ να βρίσκουν δίχτυα έπειτα από ασίστ του απελευθερωμένου Χουάν Μαρτίν. Έτσι, οι Φαίακες συνεχίζουν να ελπίζουν στη σωτηρία και κρατούν στην… τσίτα τον Λεβαδειακό.

Οι Βοιωτοί, όπως συνηθίζουν τελευταία, έτσι και απέναντι στην Κέρκυρα προηγήθηκαν γρήγορα. Συγκεκριμένα, ο Σουμπίνιο μπήκε μέσα στην περιοχή από αριστερά, ανατράπηκε από τον Βέντσελ και με εκτέλεση πέναλτι στο 3’ άνοιξε το σκορ για τον Λεβαδειακό.

Οι φιλοξενούμενοι, άλλωστε, στις πρόσφατες νίκες τους είχαν φροντίσει να πάρουν νωρίς «κεφάλι» στο σκορ. Το έκαναν απέναντι στην Κέρκυρα (4-3) πριν λίγες ημέρες με τον Πόποβιτς στο 13, στο Αγρίνιο (2-0) απέναντι στον Παναιτωλικό με τον Ναπολεόνι (35’) και εντός έδρας (2-0) με τον Σουμπίνιο (10’)…

Η Κέρκυρα μετά την «ψυχρολουσία» έψαχνε τρόπο να αντιδράσει, αλλά δεν τον έβρισκε. Με πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή, χωρίς ορθό τρόπο ανάπτυξης, απείλησε με τον Μαρτίν στο 13’. Ο Λεβαδειακός ήταν επικίνδυνος στην κόντρα και εξέφραζε τις επιθέσεις του με τον Πόποβιτς (17’, 42’), ενώ οι Φαίακες νικήθηκαν από τον Κυριακίδη στο 20’, το 21’, το 36’ και το 42’.

Ο Χάβι Γκράθια έβλεπε τα περιθώρια να στενεύουν και γνώριζε ότι σε περίπτωση ήττας θα συνδύαζε από τον Μάρτιο το όνομά του με τον υποβιβασμό της ομάδας του Ιονίου. Ρίσκαρε, λοιπόν, και πέρασε στο ματς τον πρώτο σκόρερ Ιωάννου και τον Καλαντζή, παίζοντας 4-4-2. Παρόλα αυτά ο Λεβαδειακός διπλασίασε τα τέρματά του στο 56’ με κάθετη πάσα του Πόποβιτς και πλασέ του Κόρμπου.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι η ομάδα της Βοιωτίας θα έπαιρνε άνετα το 6ο της τρίποντο στα 7 τελευταία ματς, η εικόνα άλλαξε άρδην στο τελευταίο μισάωρο. Χρειάστηκε η… πλάτη του Μεντί στο 61’ στο σουτ του Καραλή, χάρη στην οποία η μπάλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Κυριακίδη για το 2-1, ενώ η απόλυτη ισορροπία ήρθε στο 70’. Ο Μαρτίν μέσα στην περιοχή στόπαρε, γύρισε ωραία για τον Ιωάννου και ο έμπειρος επιθετικός με δυνατό σουτ έφερε το ματς στα ίσα.

Η μεγάλη ανατροπή ήρθε στο 84’ από μία άλλη αλλαγή. Ο Χουάν Μαρτίν που είχε απελευθερωθεί, παίζοντας πίσω από τους επιθετικούς, έβγαλε την κάθετη μπαλιά στον Μαζνόφ και η τελευταία αλλαγή του Γκράθια νίκησε στο τετ α τετ τον Κυριακίδη και διαμόρφωσε το 3-2.

Θυμηθείτε τη LIVE εξέλιξη της αναμέτρησης ΕΔΩ

Ανατροπή με… ματ παραμονής η Κέρκυρα, 3-2 τον Λεβαδειακό (photos+video)

{kultura}1_4egh7l6c{/kultura}


Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved