Toyota: Always a Better Way

Toyota: Always a Better Way

Αυτό είναι το νέο motto της Toyota. Γιατί, όπως τονίζει η εταιρεία «Υπάρχει πάντα ένας καλύτερος τρόπος για κάθε τι που προσφέρει η ΤΟΥΟΤΑ στον  κάθε πελάτη της, ξεχωριστά»

Η νέα υπογραφή της Toyota δηλώνει, πως επιλέγοντας ο κάθε πελάτης ξεχωριστά, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της μάρκας, επιλέγει ταυτόχρονα ισχυρές «Αξίες» και ηθικές «Δεσμεύσεις» της εταιρείας προς εκείνον, όπως είναι η συναισθηματική ικανοποίηση που πηγάζει από ηρεμία, ξενοιασιά, αξιοπιστία, ασφάλεια, εγγύηση. Οι ιδέες, οι καινοτόμες τεχνολογίες και οι εφαρμογές που βελτιώνουν την καθημερινότητά του, κάνοντάς την, πιο ευχάριστη, πιο εύκολη και πιο ποιοτική, αλλά και που απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες του Πελάτη Toyota.

 Με την ευκαιρία της πρώτης επικοινωνιακής προσέγγισης που αναπτύχθηκε μέσα από τη φιλοσοφία της νέας υπογραφής «Always a Better Way», η ΤΟΥΟΤΑ καλωσορίζει ένα σπουδαίο και πολλαπλό προϊοντικό νέο: την ένταξη της πλέον προηγμένης τεχνολογίας υγραεριοκίνησης (LPG) στη γκάμα των νέων μοντέλων ΤΟΥΟΤΑ, με την ονομασία: Toyota Multifuel Drive.

 Με την έλευση της νέας αυτής τεχνολογίας, η Toyota κάνει πράξη τη φράση «πάντα ένας καλύτερος τρόπος» (Always a Better Way), διασφαλίζοντας στους πελάτες της, την ασφαλή και εγγυημένη πρόσβαση σε μια προηγμένη τεχνολογία, με άμεσο όφελος οικονομίας κατά 40% στο καθημερινό κόστος κίνησης. Η τεχνολογία Toyota MultiFuel Drive αποτελεί μία ισότιμη εναλλακτική οικονομικής αυτοκίνησης για τους πελάτες Toyota, δίπλα στις τεχνολογίες Toyota Optimal Drive Βενζίνης και Diesel, αλλά και Hybrid Synergy Drive (της πλήρως υβριδικής τεχνολογίας). Με τον τρόπο αυτό, η Toyota είναι μέχρι στιγμής η πρώτη και μοναδική αυτοκινητοβιομηχανία που μπορεί να παρέχει στους πελάτες της την πληρέστερη γκάμα τεχνολογιών και κινητήρων (βενζίνης, πετρελαίου, πλήρως υβριδικής τεχνολογίας και υγραερίου) στην αγορά, προσφέροντας ρεαλιστικές λύσεις πάντα με σεβασμό στη μοναδικότητα, που ο καθένας ζει και κινείται.

Ένα τετράφυλλο λουλούδι υιοθετείται ως σύμβολο, με τα φύλλα του να αντιπροσωπεύουν, το καθένα με διαφορετικό χρώμα, τις εναλλακτικές τεχνολογίες, που μπορεί να προσφέρει η Toyota. Το νέο λογότυπο, σε συνδυασμό με τη νέα εταιρική υπογραφή Always a Better Way, αποτελούν τη νέα επικοινωνία της ΤΟΥΟΤΑ αλλά και τη δέσμευσή της για συνεχή βελτίωση προς όφελος των πελατών της.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved