Μάντζιος: «Θα τα δώσουμε όλα με Ολυμπιακό» (photos)

Μάντζιος: «Θα τα δώσουμε όλα με Ολυμπιακό» (photos)

Πεπεισμένος πως ο ΟΦΗ μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Ο Έλληνας επιθετικός των «ασπρόμαυρων», βρέθηκε την Πέμπτη (1/3) μαζί με τον Γιώργο Γεωργίου, στην μπουτίκ της Κρητικής ΠΑΕ, όπου υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με τους φιλάθλους της ομάδας. Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μάντζιος βραβεύτηκε από τον Σήφη Κορωνάκη για την ανάδειξή του ως πολυτιμότερος της 7ης αγωνιστικής, όπου είχε πετύχει δύο τέρματα απέναντι στην ΑΕΚ στο «Γεντί Κουλέ».

Ο δυναμικός επιθετικός του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της εκδήλωσης της μπουτίκ και της βράβευσής του, υποστήριξε πως όποιος ποδοσφαιριστής κληθεί να αγωνιστεί απέναντι στους «ερυθρόλευκους» θα τα δώσει όλα, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάστασή του.

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Θεωρούμε και εμείς στην ομάδα, αλλά και ο κόσμος πως μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και όποιοι κληθούν να παίξουν, θα τα δώσουν όλα», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε για την κατάστασή του: «Έχω κάποιες ενοχλήσεις και μέσα στις επόμενες μέρες θα μιλήσω με τον προπονητή. Θέλω να αγωνιστώ και να βοηθήσω και εγώ λίγο, αλλά θα αγωνιστώ όσο το χρειαστεί η ομάδα».

Παράλληλα, ο Έλληνας άσος, υποστήριξε: «Κάθε παιχνίδι και κάθε βαθμό που παίρνουμε, ειδικά σε αντιπάλους, όπως ο Ολυμπιακός, είναι καλό για την ομάδα και θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια».

Τέλος, για την εκδήλωση της μπουτίκ, απάντησε: «Όταν με κάλεσαν, ήρθα με μεγάλη χαρά. Ο κόσμος βοηθάει πολύ την ομάδα και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε δίπλα μας».

Κορωνάκης: «Μόνο το ματς της Κυριακής»

Τον Βαγγέλη Μάντζιο βράβευσε ο Σήφης Κορωνάκης, ο οποίος εξέφρασε την ευχή του να επιστρέψει ο Έλληνας επιθετικός, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ενώ υποστήριξε πως αυτό που ενδιαφέρει άπαντες στον ΟΦΗ είναι το ματς της Κυριακής (4/3) με τον Ολυμπιακό και όχι το Κύπελλο.

«Η ευχή μου είναι να επανέλθει γρήγορα ο Μάντζιος στη δράση. Είναι θέμα προπονητή πότε θα τον χρησιμοποιήσει και αν θα τον βάλει στο παιχνίδι της Κυριακής. Όπως έχουμε δείξει, βλέπουμε όλα τα ματς το ίδιο και αυτό θα κάνουμε και κόντρα στον Ολυμπιακό».

Ερωτηθείς για το Κύπελλο, απάντησε: «Αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι το παιχνίδι της Κυριακής και μετά θα κοιτάξουμε το Κύπελλο».

Γεωργίου: «Και την ψυχή μας»

Χαρούμενος από την ανταπόκριση του κόσμου εμφανίστηκε ο Γιώργος Γεωργίου, που βρέθηκε στην μπουτίκ του ΟΦΗ. «Είναι ωραίο πράγμα να βλέπεις τον κόσμο να ανταποκρίνεται, παρά τον άσχημο καιρό. Είναι χαρά μας να τον έχουμε μαζί μας ακόμα και στις δύσκολες στιγμές. Τον ευχαριστούμε για αυτό και για αυτούς θα καταθέτουμε και την ψυχή μας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και να κλείσουμε τη χρονιά, όσο καλύτερα γίνεται».

Αναφορικά για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους», υποστήριξε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά έχουμε το πλεονέκτημα γιατί αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και έχουμε τον κόσμο. Θα δώσουμε και την ψυχή μας».

Και συνέχισε: «Όταν αγωνίζεσαι απέναντι σε μία ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός και καταφέρνεις να πάρεις αποτέλεσμα, σε κάνει πιο δυνατό, σε εδραιώνει και σε μεγαλώνει».

Τέλος, για την εκδήλωση της μπουτίκ, απάντησε: «Είναι μεγάλο πράγμα για μας. Αυτή η ομάδα έχει τρομερό «δέσιμο» με τον κόσμο. Αυτοί μας δίνουν την ώθηση για να πάμε παραπάνω».



Τσάμπι Αλόνσο: Μένει στη Λεβερκούζεν και την επόμενη σεζόν
Τσάμπι Αλόνσο: Μένει στη Λεβερκούζεν και την επόμενη σεζόν
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved