Η γιορτή της ΕΣΑΠ (photos)

Η γιορτή της ΕΣΑΠ (photos)

Η ΕΣΑΠ έκοψε την πίτα της και βράβευσε τους κορυφαίους ανθρώπους του αθλήματος για τη χρονιά που πέρασε.

Με πρωταγωνιστές τους αθλητές που ξεχώρισαν την περασμένη χρονιά πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (29/2) η ετήσια γιορτή της ΕΣΑΠ, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε η κοπή της πίτας του 2012 και βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι παίκτες του 2011.

Στην αρχή της εκδήλωσης το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε:
«Σας εύχομαι Καλή χρονιά με υγεία, αγωνιστικές προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες σε όλους. Το 2011, όλοι ξέραμε ότι θα είναι ένας πολύ δύσκολος χρόνος, διότι η χώρα μας έχει πολλά προβλήματα που συνεχίζονται και λογικό είναι κι ο ελληνικός αθλητισμός να έχει προβλήματα.

Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις έτσι ώστε το πρωτάθλημα της Volleyleague ΟΠΑΠ να είναι έξω από τη γενικότερη κατάσταση, δημιουργώντας καλύτερες προδιαγραφές.
Θεωρούμε ότι το περσινό πρωτάθλημα πήγε καλά, οι τελικοί ήταν εντυπωσιακοί, αλλά πιστεύουμε ότι και το νέο πρωτάθλημα έτσι θα εξελιχθεί.

Προβλήματα υπάρχουν, δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Όλοι οι φορείς κάνουμε μεγάλη προσπάθεια ώστε να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και χωρίς τα προβλήματα άλλων αθλημάτων και πιστεύουμε ότι το βόλεϊ ως χώρος είναι πιο ώριμος για να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες.

Για να συμβεί όμως αυτό πρέπει όλοι οι κρίκοι να είναι ενωμένοι. Πρέπει ΕΣΑΠ και ΕΟΠΕ να έχουν αγαστή συνεργασία κι ας υπάρχουν επιμέρους διαφωνίες. Το ίδιο ευελπιστούμε και με τους αθλητές. Οι αθλητές είναι οι πρωταγωνιστές κι αυτό δεν το ξεχνάμε. Υπήρχαν και υπάρχουν προβλήματα και πρέπει να επιλυθούν. Εμείς οι παράγοντες δεν εθελοτυφλούμε και προσπαθούμε μέρα με τη μέρα να θωρακίσουμε τις μεταξύ μας θέσεις και οι ομάδες να είναι φερέγγυες έτσι ώστε να μην έχουμε τα φαινόμενα των τελευταίων ετών...
Παρά τις δυσκολίες εμείς αισιοδοξούμε, γιατί στο βόλεϊ υπάρχουν οι προσωπικότητες που δεν υπάρχουν στα άλλα αθλήματα».
Στις βραβεύσεις των Προσώπων του 2011 τιμήθηκαν οι:

Δημήτρης Τζούρις
Ο διεθνής άσος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, λόγω των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με την Τρεντίνο και το έπαθλο του παρέλαβε η αδελφή του Ιβάνα. Μέσω διαδικτύου, ο Τζούριτς έστειλε το δικό μήνυμα λέγοντας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και ειδικά στον κόσμο που με ψήφισε. Με κάνει να νιώθω ιδιαίτερη χαρά και χαίρομαι γιατί ο κόσμος δείχνει έτσι ότι μπορεί και παρακολουθεί και τους αθλητές που παίζουν στο εξωτερικό».

Νίκος Ζαλμάς - Προπονητής
«Μπορεί ο Νίκος να παίρνει αυτό το βραβείο, αλλά πίσω από εμένα είναι διάφορα πρόσωπα και πρέπει να τους ευχαριστήσω. Πρώτα απ' όλα τους γονείς μου που με μόρφωσαν. Από κει και πέρα είμαι διπλά χαρούμενος γιατί βλέπω εδώ ανθρώπους όπως οι κ.κ Λάιος, Τριανταφυλλίδης, Νεόφυτος, με τους οποίους έχω συνεργαστεί κι έχω πάρει πολλά πράγματα. Πρέπει να ευχαριστήσω όμως και τους συνεργάτες μου που με υποστηρίζουν εδώ και πολλά χρόνια και τους οφείλω πολλά»

Επαμεινώντας Γεροθόδωρος - Διαιτητής
«Ευχαριστώ για την τιμή, αλλά πρέπει να ευχαριστήσω και τους συναδέλφους μου καθώς και το οικογενειακό μου περιβάλλον που με ανέχεται να αφιερώνω τόσο χρόνο στο άθλημα. Κι ιδιαίτερα πρέπει να ευχαριστήσω κόρη μου και το γιο μου ο οποίος... έρχεται εντός των επομένων ωρών, αλλά εγώ είμαι εδώ μαζί σας»

Μάριος Γκιούρδας - Τιμητική διάκριση
«Ευχαριστώ όλους όσοι με την ψήφο τους και μου έδωσαν τη δυνατότητα να είμαι εδώ και να δω παλιούς φίλους καις συναθλητές, Άκουσα με προσοχή τα λόγια όλων θα ήθελα να πω ότι όντως σαν χώρα περνάμε δύσκολες στιγμές. Είναι σημαντικό όμως να είμαστε μοιρολάτρες. Προβλήματα υπάρχουν, ειδικά στο δικό μας άθλημα, αλλά οι υπεύθυνοι θα πρέπει να πάρουν αποφάσεις και να χαράξουν το δρόμο για να βρούμε το φως κι όχι κάποιο σκοτεινό σημείο. Να υπάρχει μια σχέση ειλικρίνειας και σεβασμού σε ότι κάνουμε».

Δημήτρης Παλιόπορτας - Παράγοντας
«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή... Ελπίζω ότι σιγά, σιγά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο χώρο μας να ξεπεραστούν και να έχουμε υγιές βόλεϊ. Θα ήθελα ευχηθώ με την καινούργια χρονιά να μπορέσουμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα και να είμαστε καλύτεροι όλοι μας».

Εύα Χαντάβα
«Είμαι χαρούμενη γιατί μπόρεσα και ήρθα ώστε να παραλάβω το βραβείο μου. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με τίμησε αλλά και τις συναθλήτριες και τον προπονητή μου για την περσινή δύσκολη σεζόν γιατί δεν θα έφτανα εδώ. Θα αφιερώσω το βραβείο αυτό στα στηρίγματα που με βοήθησαν και με βοηθούν κι αυτοί είναι οι γονείς μου και οι δύο μου αδελφές».



Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved