«Δεν υπάρχουν φιλικά και επίσημα παιχνίδια»

«Δεν υπάρχουν φιλικά και επίσημα παιχνίδια»

Σε κατάστημα χορηγού της Εθνικής Ελλάδας στο Ηράκλειο βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης (29/2) οι Αλέξανδρος Τζόρβας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βασίλης Τοροσίδης, Φάνης Γκέκας, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Τάκης Φύσσας.

Οι πέντε διεθνείς ποδοσφαιριστές, συνοδευόμενοι από τον τεχνικό διευθυντή της Εθνικής, Τάκη Φύσσα, βρέθηκαν στο κατάστημα της «Vodafone» στο Ηράκλειο, όπου υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους περισσότερους από 70 φιλάθλους της «γαλανόλευκης».

Άπαντες, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους που βρίσκονται στο Ηράκλειο για το φιλικό με το Βέλγιο, όπου η Εθνική έχει θετική παράδοση στην πρωτεύουσα της Κρήτης, ενώ μίλησαν και για την χορηγία της εταιρίας που βοηθάει την Εθνική Ελλάδας στην προσπάθειά της.

Χριστοδουλόπουλος: «Βλέπουμε όλα τα ματς σοβαρά»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν ο πρώτος διεθνής που μίλησε στο πλαίσιο της εκδήλωσης, αναφέροντας πως οι παίκτες της Εθνικής βλέπουν όλα τα ματς σοβαρά, ενώ υποστήριξε πως οι Κρητικοί φίλαθλοι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα της επίσημης αγαπημένης.

«Δεν υπάρχουν φιλικά και επίσημα παιχνίδια για μας. Τα βλέπουμε όλα σοβαρά και θέλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε παίκτες εγνωσμένης αξίας και αξίζουμε που είμαστε στην Εθνική. Πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί με την παρουσία του».

Τοροσίδης: «Έχουμε καλή ομάδα»

Στο ίδιο μήκος… κύματος κινήθηκε και ο Βασίλης Τοροσίδης στις δηλώσεις του, υποστηρίζοντας πως η Εθνική έχει αποδείξει πως έχει καλή ομάδα και στόχος της είναι να περάσει στην επόμενη φάση της τελικής φάσης του EURO 2012 που γίνεται στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας.

«Βρισκόμαστε στο Ηράκλειο και την Κρήτη που μας αγαπάει και μας συμπαραστέκεται. Έχουμε καλή παράδοση εδώ και θέλουμε να τη συνεχίσουμε», ήταν τα πρώτα λόγια του δυναμικού αμυντικού. Και συνέχισε για τους στόχους της Εθνικής:

«Ο πρώτος στόχος μας ήταν η πρόκριση στα τελικά του EURO και το πετύχαμε. Η τελική φάση είναι πιο δύσκολη, αλλά έχουμε αποδείξει ότι έχουμε καλή ομάδα και θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Παπαδόπουλος: «Θα μας βοηθήσει ο κόσμος όπως πάντα»

Πεπεισμένος ότι οι Κρητικοί φίλαθλοι θα δώσουν δυναμικό «παρών» στο Παγκρήτιο Στάδιο, το βράδυ της Τετάρτης (29/2) στο φιλικό με το Βέλγιο, εμφανίστηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Ο Έλληνας αμυντικός, τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα έρθει να μας βοηθήσει, όπως το κάνει πάντα», ενώ μίλησε και για τη συνέχεια: «Έχουμε υψηλές βλέψεις και θέλουμε να έχουμε καλή πορεία στο EURO».

Γκέκας: «Στολίδι» το Παγκρήτιο»

Οι διεθνείς θα παρουσιαστούν όσο το δυνατόν καλύτεροι στο φιλικό με το Βέλγιο, σύμφωνα με τον Φάνη Γκέκα. «Θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας στο σημερινό παιχνίδι, αλλά και στα επίσημα ματ. Το Παγκρήτιο Στάδιο είναι ένα «στολίδι», υποστήριξε.

Τζόρβας: «Επιστρέφω σε ένα γήπεδο που έχω αναμνήσεις»

Ιδιαίτερο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με το Βέλγιο για τον Αλέξανδρο Τζόρβα, καθώς θα γίνει σε ένα γήπεδο που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του ΟΦΗ.

«Επιστρέφω σε ένα γήπεδο που έχω αναμνήσεις, αλλά και σε μία πόλη που έχω έντονα συναισθήματα. Με τους φίλους του ΟΦΗ έχουμε συμφιλιωθεί», ήταν τα πρώτα λόγια του διεθνή πορτιέρο και συνέχισε για το… συνωστισμό στην θέση του τερματοφύλακα: «Το σημαντικό είναι να είμαστε όλοι υγιείς και ο προπονητής να επιλέξει τους καλύτερους».

Διαβάστε ακόμα:

Τεστ συμπερασμάτων με Βέλγιο η Ελλάδα

Σάντος: «Την κατάλληλη στιγμή η επιλογή για το Euro»

Τζώρτζογλου: «Θέλουμε την Εθνική στο Παγκρήτιο»

Χαλάρωμα στο Παγκρήτιο οι Βέλγοι

Λέεκενς: «Βασικός ο Μιραλάς»



Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved