Ο Τιμ Βίζε στο Onsports! (photos+videos)

Ο Τιμ Βίζε στο Onsports! (photos+videos)

Ο διεθνής τερματοφύλακας της Βέρντερ Βρέμης, Τιμ Βίζε, μίλησε αποκλειστικά στο Onsports για την πορεία των «πρασίνων» στη φετινή Μπουντεσλίγκα, τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, τον Ολυμπιακό και την οικονομική κρίση!

Ο Βίζε, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αποτελεί τον «κέρβερο» κάτω από τα γκολπόστ της Βέρντερ, έπλεξε το εγκώμιο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε πως θα είναι στην αποστολή των «πάντσερ» στο ερχόμενο EURO, προσθέτοντας πως θα χαρεί να τεθεί αντιμέτωπος με τον συμπαίκτη του, τον… Πάπας!

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τιμ Βίζε στο Onsports:

-Με εξαίρεση το περασμένο ματς, εναντίον της Νυρεμβέργης, η Βέρντερ φαίνεται να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από την αντίστοιχη περυσινή. Προλαβαίνει να πλασαριστεί στην πρώτη τριάδα, η οποία οδηγεί στο Champions League;

«Είναι πολύ σημαντικό πως έχουμε φτάσει στην 6η θέση. Ο στόχος μας είναι το Champions League της νέας περιόδου. Φυσικά είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται στο Champions League. Μετά από μια κακή περσινή σεζόν είναι πολύ σημαντικό να επιστρέψουμε στις διεθνείς διοργανώσεις».

-Από το περασμένο καλοκαίρι είσαι συμπαίκτης στη Βέρντερ με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ποια είναι η γνώμη σου για τον Έλληνα διεθνή αμυντικό;

«Ο… Πάπας (σ.σ. αυτό είναι το παρατσούκλι του), είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στην αρχική ενδεκάδα πολύ σύντομα. Κερδίζει πολλές μονομαχίες και μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Έδωσε μεγάλη δύναμη στην αμυντική γραμμή της ομάδας μας. Παρά το γεγονός πως είναι νεαρός, έχει μεγάλη εμπειρία».

-Έχεις αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, συνολικά, τρεις φορές, με τελευταία αυτή στο Μέπεν, το περασμένο καλοκαίρι, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Τι γνώμη έχεις για τους πρωταθλητές Ελλάδας;

«Την τελευταία φορά παίξαμε στα μέσα της προετοιμασίας και έτσι οι δυο ομάδες δεν είχαν φτάσει σε υψηλά επίπεδα ετοιμότητας. Ναι, έχω παίξει εναντίον του Ολυμπιακού και στο Champions League. Πρόκειται για μια ομάδα με μεγάλη παράδοση στην Ευρώπη».

-Η Ελλάδα, όπως προφανώς γνωρίζεις, βρίσκεται σε οικονομική κρίση. Παρακολουθείς, ως Γερμανός, τις εξελίξεις; Ποια θεωρείς ότι θα είναι η στάση της χώρας σου το επόμενο διάστημα;

«Φυσικά είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα. Τα Μέσα εδώ κάνουν συνέχεια αναφορές. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να καταφέρει η Ελλάδα να ανακάμψει. Η Γερμανία από την πλευρά της, θα συνεισφέρει».

-Το καλοκαίρι θα διεξαχθεί το EURO. Θεωρείς ότι θα βρίσκεσαι στην τελική αποστολή της Γερμανίας;

«Παίζω πολλά χρόνια στην Εθνική ομάδα και εννοείται πως θα είμαι στην αποστολή για το EURO».

-Γνωρίζεις ότι υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσεις την Εθνική Ελλάδας στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος;

«Ναι, αν δεν κάνω λάθος, είναι πιθανό να βρούμε μπροστά μας την Ελλάδα, στα προημιτελικά. Θα είμαι πολύ χαρούμενος να παίξω εναντίον του Σωκράτη (σ.σ. Παπασταθόπουλος)».

-Ο Ότο Ρεχάγκελ ανέλαβε πρόσφατα την τεχνική ηγεσία της Χέρτα. Θεωρείς ότι προλαβαίνει να οδηγήσει την ομάδα του Βερολίνου στην παραμονή της στην Μπουντεσλίγκα;

«Ο Ότο Ρεχάγκελ είναι ένας προπονητής με μεγάλη εμπειρία. Είμαι σίγουρος πως έχει σκεφθεί πολύ σοβαρά την απόφαση του ν’ αναλάβει τη Χέρτα».

Ο Τιμ Βίζε στο Onsports! (photos+videos)



Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved