Νέο Volvo V40: Σκανδιναβική πολυτέλεια

Νέο Volvo V40: Σκανδιναβική πολυτέλεια

Η Volvo Car Corporation θα παρουσιάσει το ολοκαίνουριο Volvo V40 στην έκθεση της Γενεύης. Το νέο 5-θυρο Σουηδικό hatchback αναμένεται να επαναπροσδιορίσει ριζικά την premium μικρομεσαία κατηγορία.

Το νέο Volvo V40 διαθέτει αναμφισβήτητα Σκανδιναβική εμφάνιση και αίσθηση, σε αρμονία με την αύρα της πολυτέλειας, της υψηλής ποιότητας και της προσοχής στη λεπτομέρεια. Ο νέος πίνακας οργάνων χαρακτηρίζεται από πλήρως γραφικές απεικονίσεις των ενδείξεων.

Προσφέρει στον οδηγό τη δυνατότητα εξατομικευμένης διαρρύθμισης, αυξάνοντας την επικοινωνία μαζί του και παρέχοντας μια ξεκούραστη και απλοποιημένη εμπειρία οδήγησης. Εκτός όλων των άλλων, το νέο Volvo V40 έχει να επιδείξει κορυφαία δυναμική συμπεριφορά, κάτι που ήταν πρωταρχικός στόχος των μηχανικών της Volvo. Πλαίσιο και ανάρτηση σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις στο δρόμο και αληθινή οδηγική ευχαρίστηση.

Με την ευρεία γκάμα κινητήρων, ξεκινώντας από τον μικρότερο 1.6 D2 turbo-diesel της Volvo Car Corporation με εκπομπές CO2 μόλις 94 g / km και καταλήγοντας στον υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 2.5 Τ5 με 254 ίππους και επιτάχυνση από 0 στα 100 km/h σε 6,5 δευτερόλεπτα, το V40 απευθύνεται σε ένα πολύ μεγάλο εύρος υποψήφιων αγοραστών. Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν «start-stop» και σύστημα ανάκτησης ενέργειας πέδησης, ανεξάρτητα από το εάν είναι εφοδιασμένες με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Κορυφαίο είναι για την κατηγορία του και το πακέτο ασφάλειας και υποστήριξης του οδηγού, συμπεριλαμβανομένης της πρωτοποριακής Ανίχνευσης Πεζών με Πλήρως Αυτόματο Φρενάρισμα (Pedestrian Detection with Full Auto Brake) της Volvo. Μια σειρά από νέες εφαρμογές που αφορούν την ασφάλεια, κάνουν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά στο νέο Volvo V40.

Σε αυτές συγκαταλέγονται ο πρώτος στον κόσμο αερόσακος πεζών, η υποβοήθηση διατήρησης πορείας στη λωρίδα κυκλοφορίας (Lane Keeping Aid) με αυτόματη παρέμβαση στο σύστημα διεύθυνσης και η “έξυπνη” Υποβοήθηση Παρκαρίσματος (Park Assist Pilot) που καθιστά ευκολότερο το παράλληλο παρκάρισμα.

Το City Safety, το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης με τυπικές ταχύτητες πόλης, έχει εξελιχθεί ακόμα περισσότερο και λειτουργεί τώρα σε ταχύτητες μέχρι 50 km/h.



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved