Φιλική ισοπαλία με Λίτεξ ο Άρης (photos)

Φιλική ισοπαλία με Λίτεξ ο Άρης (photos)

Με το ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι του Άρη με την Λίτεξ Λόβετς, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (25/2) στο «Κλ. Βικελίδης».

Το «συγκρότημα» του Μανουέλ Μασάδο «πατούσε» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ κόντρα στην ροή της αναμέτρησης στο 23’ με τον Ιβάνοφ και τη… μικρή συμβολή του Ντίκο. Στη συνέχεια, οι «κίτρινοι» αύξησαν την πίεσή τους, είχαν δύο δοκάρια με τους Ντίκο (30’) και Σολτάνι (38’) και έφεραν το ματς στα ίσια (1-1) με τον Λαζαρίδη στο 39’. Η Λίτεξ ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 68’ ο Μποζίκοφ αποβλήθηκε για επικίνδυνο φάουλ στον Νέτο.

Ο Άρης ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε την εστία του Πίργκοφ για ένα τέρμα. Στο 7’ ο Κατίδης δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Σολτάνι, ενώ στο 19’ ο Ιτούα έδιωξε σε κόρνερ πάνω στην γραμμή, την κεφαλιά του Τριανταφυλλάκου.

Στο 23’ η Λίτεξ άνοιξε το σκορ κόντρα στην ροή της αναμέτρησης με τον Ιβάνοφ. Ο άσος των πρωταθλητών Βουλγαρίας μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Ντίκο, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Σηφάκη.

Δύο λεπτά αργότερα ο Άρης προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσια, όταν ο Καπετάνος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Φατί πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι της Λίτεξ.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας από την έναρξη του αγώνα, ο Άρης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει το τέρμα της ισοφάρισης, όταν ο Ντίκο έκανε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Φατί δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 38’ οι «κίτρινοι» είχαν ένα ακόμα δοκάρι, καθώς έπειτα από σέντρα του Τσουκάνη, η κεφαλιά του Σολτάνι σταμάτησε στο δεξί δοκάρι και στην συνέχεια απομακρύνθηκε. Η υπεροχή των γηπεδούχων έφερε… καρπούς στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Λαζαρίδη. Ο Καπετάνος εκτέλεσε το κόρνερ και ο δυναμικός αμυντικός με δυνατή κεφαλιά έκανε το 1-1, με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Οι πολλές αλλαγές στην αρχή του δευτέρου μέρους επηρέασαν τον ρυθμό της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να διατηρούν την υπεροχή. Στο 56’ το «συγκρότημα» του Μανουέλ Μασάδο έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ, όταν ο Καπετάνος εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας, μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά ο Αλεξάντροφ ενήργησε σωστά και απέκρουσε.

Στο 65’ σημειώθηκε μικρή διακοπή στο παιχνίδι, καθώς ο Βελλίδης συγκρούστηκε με τον Ιτούα, με αποτέλεσμα οι δύο παίκτες να βρεθούν στο έδαφος και να δεχθούν τις πρώτες βοήθειες. Τρία λεπτά αργότερα, οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, καθώς ο Μποζίκοφ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα στον Νέτο.

Στη συνέχεια, ο Άρης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική του υπεροχή, ωστόσο, η κεφαλιά του Κοτσώνη από το κόρνερ του Ουμπίντες έφυγε άουτ, ενώ στο 81’ στη σέντρα του Νέτο, ο Τριανταφυλλάκος θέλησε να σκοράρει με κεφαλιά – ψαράκι, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Άρης: Σηφάκης (61’ Βελλίδης), Καζναφέρης, Λαζαρίδης (61’ Παπαστεριανός), Ντίκο, Τσουκάνης, Φατί (61’ Νέτο), Πρίττας (46’ Παπαζαχαρίας), Κατίδης (46’ Ουμπίντες), Καπετάνος (61’ Τόχα), Σολτάνι (61’ Κοτσώνης), Τριανταφυλλάκος.

Λίτεξ Λόβετς: Πίργκοφ (46’ Αλεξάντροφ), Ποπόφ, Μιλάνοφ (90’ Ρουμένοφ), Ιτούα (68’ Γιός), Μποζίνκοφ, Γελένκοβιτς (46’ Τσβέτκοφ), Σαντρίνιο (73’ Κόλεφ), Γιάνεφ, Τοντόροφ (46’ Νικάσιο, 82’ Σμιρνόφ), Τσβετάνοφ (54’ Αρμάντο), Ιβάνοφ (72’ Ντίντσεφ).



Τσάμπι Αλόνσο: Μένει στη Λεβερκούζεν και την επόμενη σεζόν
Τσάμπι Αλόνσο: Μένει στη Λεβερκούζεν και την επόμενη σεζόν
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved