Τα χαρακτηριστικά της νέας εμφάνισης της Εθνικής (photos)

Τα χαρακτηριστικά της νέας εμφάνισης της Εθνικής (photos)

Η νέα εμφάνιση της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου χαρακτηρίζεται από λιτές γραμμές και τον εμβληματικό σταυρό της ελληνικής σημαίας που αποτυπώνεται ανάγλυφα σε όλο το μήκος του μπροστινού μέρους της φανέλας.

Η εντός έδρας (λευκή) εμφάνιση διατηρεί τα κλασικά χρώματα του λευκού και του μπλε, ενώ για πρώτη φορά η εκτός έδρας (μπλε) εμφάνιση περιλαμβάνει τρία χρώματα: το βαθύ μπλε και το λευκό, τα οποία πλαισιώνονται από το γαλάζιο. Ένα ακόμη αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό σχεδίασης είναι η χαραγμένη φράση «UEFA EURO CHAMPIONS 2004», στο πίσω μέρος της λαιμόκοψης της φανέλας που σηματοδοτεί τη σημαντικότερη έως σήμερα επιτυχία της Εθνικής μας!

Τεχνολογίες αιχμής της adidas στις νέες εμφανίσεις της Εθνικής oμάδας

Φέτος οι παίκτες της Εθνικής ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ της ελαστικής TECHFIT™ και της κλασικής Formotion™ φανέλας, ώστε κάθε αθλητής να χρησιμοποιεί την εμφάνιση που ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό του αγωνιστικό στυλ.
Το Techfit Powerweb είναι ένα πρωτοποριακό ελαστικό ύφασμα, το οποίο προσφέρει στους αθλητές όλα τα πλεονεκτήματα μίας ελαστικής φανέλας. Ενισχύει την ισορροπία και τη σωστή στάση του σώματος, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, μειώνει τις συσπάσεις των μυών διατηρώντας περισσότερη ενέργεια στο σώμα, ενώ παράλληλα βοηθάει τους αθλητές να επιτύχουν τη μέγιστη απόδοση της δύναμης τους, καθώς και εκρηκτικές επιταχύνσεις στη διάρκεια του αγώνα.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία Formotion™ προσφέρει στους αθλητές ασύγκριτη εφαρμογή, μέγιστη άνεση και ελευθερία κινήσεων διαθέτοντας χαρακτηριστικά όπως: τρισδιάστατο σχεδιασμό που χαρίζει φυσική κίνηση σε απόλυτη αρμονία με το σώμα του αθλητή, διαφορετικούς συνδυασμούς υφασμάτων που προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία και ειδικές ραφές που μειώνουν δραματικά τις τριβές κατά τη διάρκεια της έντονης δράσης.

Τόσο η TECHFIT™ όσο και η Formotion™ φανέλα αξιοποιούν την τεχνολογία Climacool® της adidas, η οποία μέσω ειδικών υφασμάτων τοποθετημένων σε καίρια σημεία εφίδρωσης του σώματος εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ροή αέρα και επιτρέπει στον αθλητή να παραμένει στεγνός και άνετος, μεγιστοποιώντας το επίπεδο της απόδοσης του.

adidas και UEFA EURO 2012™

Ως επίσημος χορηγός και προμηθευτής υλικού του UEFA EURO 2012™, η adidas προμηθεύει τη διοργάνωση με την επίσημη μπάλα των αγώνων -την Tango 12- και τον απαραίτητο εξοπλισμό για όλους τους συντελεστές των αγώνων, διαιτητές, εθελοντές, ball kids και τα παιδιά που συνοδεύουν τους παίκτες κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.
Στη φετινή διοργάνωση η adidas θα δώσει δυναμικά το παρόν ντύνοντας έξι από τις δεκαέξι ομάδες που προκρίθηκαν στο UEFA EURO 2012™, οι οποίες είναι: η κάτοχος του τίτλου Ισπανία, η οικοδέσποινα Ουκρανία, η Δανία, η Γερμανία, η Ρωσία και βέβαια η Ελλάδα, καθιστώντας την ως την εταιρεία που ντύνει τις περισσότερες ομάδες της διοργάνωσης.

adidas Football

Η παρουσία της adidas είναι έντονη σε κάθε ποδοσφαιρικό χώρο από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου μέχρι τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές οργανώσεις της FIFA και της UEFA. Η πλέον αυθεντική και ταυτόχρονα πρωτοποριακή εταιρία ποδοσφαιρικού εξοπλισμού έχει συνεργασία με τις κορυφαίες Εθνικές ομάδες, συλλόγους και παίκτες παγκοσμίως. Για την adidas, οι συνεχείς έρευνες και ειδικότερα η γνώμη των ποδοσφαιριστών και η στενή συνεργασία μαζί τους οδήγησε σε πολύ σημαντικές καινοτομίες στα παπούτσια και στα υφάσματα με αποτέλεσμα να αναγνωριστεί παγκοσμίως ως η Νο 1 εταιρία στο ποδόσφαιρο.

Διαβάστε ακόμα:

Όλη η Ελλάδα, μια... φανέλα (videos+photos)



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved