Ομπράντοβιτς: «Κερδίζουμε και πάμε play offs» (photos)

Ομπράντοβιτς: «Κερδίζουμε και πάμε play offs» (photos)

Αποφασισμένος για τη νίκη παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος τόνισε πως αν η ομάδα του κερδίσει θα προκριθεί στους «8» της διοργάνωσης.

Αναλυτικά ο Σέρβος τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης τόνισε αρχικά: «Πριν από το δεύτερο παιχνίδι με την Αρμάνι να πούμε δύο πράγματα. Πρώτον αν κερδίσουμε σε αυτό το παιχνίδι θα φτάσουμε στους «8» και δεύτερον πρέπει να καταλάβουμε ότι η Αρμάνι είναι διαφορετική αυτή τη στιγμή από ότι πριν από ένα μήνα. Παίζουν καλύτερα τώρα. Πρώτον επέστρεψε ο Χέρστον που είναι ο καλύτερος σκόρερ τους και είναι πολύ καλός στη δημιουργία. Και υπάρχει και ο Μπρέμερ που τον πήραν τώρα πρόσφατα. Έχει αγωνιστεί μόλις σε ένα ματς στην Ευρωλίγκα, αλλά έχει αγωνιστεί και στο ιταλικό πρωτάθλημα και έχει μπει στο κλίμα της ομάδας του. Αμφότεροι είναι πολύ σημαντικοί. Και ένα τελευταία νέο που μάθαμε είναι ότι έφυγε ο Ντρου Νίκολας, ένας σημαντικός παίκτης για αυτούς αλλά αποφάσισαν να το αποδεσμεύσουν. Πρέπει να δούμε όμως εμείς πως θα αγωνιστούμε και να κοιτάξουμε το παιχνίδι μας σε άμυνα και επίθεση. Σημαντικό είναι και το γεγονός πως είναι όλοι έτοιμοι, καθώς και οι Μπατίστ με τον Σμιθ προπονήθηκαν κανονικά και είναι έτοιμοι. Και κάτι άλλο που είναι σημαντικό είναι και οι φίλαθλοι να έρθουν και να μας στηρίξουν, καθώς τους χρειαζόμαστε».

Στη συνέχεια ο «Ζοτς» αναφέρθηκε στις δυσκολίες που ενδεχομένως θα συναντήσει η ομάδα του μετά και την αποχώρηση του Ντρου Νίκολας: «Για μας δεν αποτελεί δυσκολία. Κάποιος άλλος παίκτης θα καλύψει τα συστήματα του Ντρου Νίκολας. Υπάρχουν οι Μπρέμερ, Τζεντίλε και Χέρστον. Κάποιος από αυτούς θα πάρει την μπάλα και θα παίξει. Είναι δική τους απόφαση που άφησαν τον Νίκολας να φύγει και δεν θέλω να πω κάτι πάνω σε αυτό. Γνωρίζουμε τα πάντα για αυτούς και ξέρουμε πως θα τους αντιμετωπίσουμε. Και φυσικά όχι μόνο αυτούς που ανέφερα αλλά και τους υπόλοιπους που διαθέτουν ποιότητα. Αυτή η ομάδα είναι πολύ διαφορετική από ότι την τελευταία φορά. Από άποψη τακτικής για παράδειγμα, ο Χέρστον αγωνίζεται πιο πολύ στη θέση «3» και ο Μαντσινέλι μπορεί να παίξει και αλλού. Μπορούν να παίξουν με τρεις περιφερειακούς. Στη θέση του σέντερ μπορούν να αγωνιστούν με τους Ρόκα και Μπουρούση, ενώ υπάρχει και ο Αντώνης Φώτσης. Αν αγωνιστεί αυτός στη θέση «5», το παιχνίδι θα είναι πολύ διαφορετικό. Είναι πράγματα που γνωρίζουμε και θα δούμε πως θα παρουσιαστούν. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο».

Όσο για την υποδοχή που θα επιφυλάξει ο ίδιος και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στον Αντώνη Φώτση, τόνισε: «Είναι μέλος της οικογένειας, όπως και ο Ντρου (σ.σ. Νίκολας). Θα είναι για όλη μας τη ζωή. Έχουν προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό και είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργαστήκαμε στο παρελθόν. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας, λόγω των προβλημάτων που υπήρξαν το καλοκαίρι. Ελπίζω οι φίλαθλοί μας να αναγνωρίσουν στον Φώτση τι έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκό και να τον υποδεχτούν όπως πρέπει. Θα παρακαλούσα όμως να φερθούν σωστά και στον Γιάννη Μπουρούση, γιατί η συμπεριφορά του στο παιχνίδι στο Μιλάνο ήταν εξαιρετική. Είναι πολύ καλό παιδί».

Τέλος για τις δυνατότητες που έχει η Αρμάνι Μιλάνο να αγωνιστεί πολύ καλύτερα στο μέλλον, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε: «Καταρχήν είπα ότι αγωνίζονται ήδη πολύ καλύτερα. Δεύτερον, είναι σίγουρο ότι διαθέτουν μεγάλη ποιότητα και έχουν εξαιρετικό προπονητή στον πάγκο. Αυτό είναι κάτι που έχουμε συζητήσει, αλλά ο τρόπος που αγωνίζονται είναι πολύ καλός και μπορούν να αγωνιστούν στο μέλλον πολύ καλύτερα. Ελπίζω να μην κάνουν το καλύτερο παιχνίδι τους αύριο. Θα επιμείνω πως με τον νέο τους παίκτη είναι διαφορετική ομάδα. Από άποψη τακτικής, έχουν πολλές δυνατότητες και επιμένω ότι έχουν έναν προπονητή που είναι εξαιρετικός».



Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved