Μπόλονι: «Πιο δύσκολη η ρεβάνς» (photos)

Μπόλονι: «Πιο δύσκολη η ρεβάνς» (photos)

Ο Ρουμάνος τεχνικός υποστήριξε πως το παιχνίδι με την Ουντινέζε στην Τούμπα θα είναι πιο δύσκολο από αυτό στο «Φρίουλι» καθώς οι δυο ομάδες θα αναζητήσουν το σκοράρισμα και τη νίκη που θα τους δώσουν την πρόκριση στους «16» του Europa League.

Σίγουρος πως οι ποδοσφαιριστές του θα παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι κι έτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση του επαναληπτικού αγώνα με την Ουντινέζε εμφανίστηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Ο Λάζλο Μπόλονι, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με τους Ιταλούς, υποστήριξε πως το έργο του «δικεφάλου του Βορρά» δεν θα είναι εύκολο και μάλιστα θα είναι πιο δύσκολο από αυτό που είχε στο «Φρίουλι».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Στέλιος Μαλεζάς, δήλωσε πως η ομάδα του πρέπει να παίξει χωρίς άγχος και να μην επηρεαστεί από τον ενθουσιασμό των φιλάθλων, έτσι ώστε να φτάσει στο στόχο της που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Θεωρώ πως αυτό το παιχνίδι είναι πιο δύσκολο από το πρώτο, γιατί και οι δυο ομάδες έχουν τώρα στο μυαλό τους τη νίκη. Πιστεύω πως δεν έχουμε τόσο μεγάλες ευθύνες τώρα, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, αισθάνομαι πως η ομάδα μου είναι ήρεμη και πως είναι λίγο καλύτερα από άποψη φυσικής κατάστασης. Νομίζω ότι αυτό που σας είπα θα είναι και μια καλή επιρροή για το τακτικό μας κομμάτι», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Μπόλονι για το παιχνίδι της Πέμπτης (23/02, 20:00) στην Τούμπα.

Στη συνέχεια, ο Ρουμάνος τεχνικός, αναφέρθηκε στο πως προετοιμάστηκε η ομάδα του: «Αυτή τη στιγμή έχω δύο μικρά ερωτηματικά στα οποία πρέπει να δώσω τις απαντήσεις. Κατά τη γνώμη μου το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει χαρά για αυτό το παιχνίδι, ανυπομονησία και αυτοσυγκέντρωση, πράγματα που αισθάνομαι τις τελευταίες μέρες στην ομάδα μου. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε στους φιλάθλους, τον εαυτό μας και το σύλλογο μια ακόμα πρόκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, παρότι είναι πολύ δύσκολο».

Ακολούθησαν ερωτήσεις από τους εκπροσώπους του Τύπου προς τον τεχνικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Για το γεγονός ότι τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η Ουντινέζε δεν σκοράρουν τις τελευταίες εβδομάδες, επισήμανε πως: «Ναι, έχει σημασία αυτό στο παιχνίδι. Για αυτό το λόγο είπα πως το παιχνίδι είναι αδύνατο να έρθει πάλι ισόπαλο χωρίς τέρματα», ενώ για το αν έχει ρίξει το βάρος στο ανασταλτικό κομμάτι, είπε: «Για μένα είναι το ίδιο σημαντικό και το πώς θα σκοράρουμε και το πώς δεν θα δεχθούμε γκολ. Η ισορροπία είναι ότι πιο σημαντικό».

Για την άποψη του Στέλιου Μαλεζά ότι η Ουντινέζε είναι η καλύτερη ομάδα, σε επίπεδο τακτικής, που έχει αντιμετωπίσει ποτέ κι αν συμφωνεί, απάντησε: «Ο Μαλεζάς θα γίνει ένας πολύ καλός προπονητής στο μέλλον (σ.σ. γέλια). Σέβομαι την Ουντινέζε αλλά μου αρέσει ο ΠΑΟΚ. Τους σέβομαι γιατί έχουν δύναμη στο παιχνίδι τους, καλούς ποδοσφαιριστές και κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε παρόντες στο αυριανό ραντεβού και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στον αγωνιστικό χώρο».

Για το τι θα άλλαζε σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, τόνισε: «Νομίζω πως η αυτοσυγκέντρωση, η τακτική μας δουλειά και η προσήλωσή μας ήταν πολύ καλά στην Ιταλία. Πρέπει να προσέξουμε λίγο περισσότερο στη δύναμη, να είμαστε πιο δυνατοί στο επίπεδο της τεχνικής, ελπίζω πως με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να είμαστε ένας καλός αντίπαλος για την Ουντινέζε».

Ενώ για τις απουσίες που έχει ο ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Είναι κάτι που δεν χτίζεται σε δύο μέρες, δεν μπορείς να βελτιώσεις τόσο εύκολα το επίπεδο της φυσικής κατάστασης. Διατηρούμε το πρόγραμμά μας, κάποιες φορές είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που προχωράει, κάποιες φορές πρέπει να δούμε πως κι έχουμε τόσους τραυματισμούς. Αυτό που νομίζω είναι πως πρέπει σταδιακά να αλλάξουμε την κουλτούρα της δουλειάς μας».

Όσο για το τι θα σημαίνει για τον ίδιο μια ενδεχόμενη πρόκριση με τον ΠΑΟΚ, σχολίασε: «Δεν μου αρέσει να κατατάσσω τις επιτυχίες. Ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής έχω φτάσει μακριά στο Champions League και σε άλλες διοργανώσεις, δεν θέλω να καθορίσω τους στόχους, θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό για να φτάσουμε όσο το δυνατό πιο μακριά. Θα κάνω ότι μπορώ για τη δουλειά μου, την ομάδα μου και τους παίκτες μου».



Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved