«Ζοφερή κατάσταση στον Παναθηναϊκό» (photos)

«Ζοφερή κατάσταση στον Παναθηναϊκό» (photos)

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε απαισιόδοξος για την κατάσταση στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως δεν μπορούν να βασιστούν οι «πράσινοι» στους Άραβες - «Να σηκώνουμε κούπες παντού», το μήνυμά του για την ομάδα μπάσκετ - Κωνσταντίνου: «Προχωράμε ή διαλυόμαστε» - Φερέιρα: «Ενότητα για να πετύχουμε τους στόχους μας» - Γόντικας: «Δύσκολη συγκυρία»

 «Δεν μπορούμε να βασιστούμε σε Πριγκίπισσες, Σεΐχηδες και τέτοια. Η κατάσταση είναι ζοφερή», είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στο περιθώριο της κοπής της πίτας των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού. Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Είναι πάρα πολύ δύσκολη η κατάσταση. Παρά όμως τις αντιξοότητες που υπάρχουν, στον αγωνιστικό τομέα πάμε πολύ καλά. Αν καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Είναι οξύμωρο ότι πηγαίνουμε καλά στον αγωνιστικό τομέα και όχι διοικητικά».

Τέλος, ο κ. Γιαννακόπουλος ρωτήθηκε για την ομάδα μπάσκετ λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Ο Παναθηναϊκός όπου αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια πρέπει να σηκώνει τις κούπες»!

Από την πλευρά του ο Βασίλης Κωνσταντίνου «έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου» για το μέλλον της «πράσινης» ΠΑΕ, λέγοντας πως στις 9 Μαρτίου ή θα προχωρήσει χωρίς προβλήματα ο Παναθηναϊκός ή θα διαλυθεί. Από την πλευρά του ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, στην ομιλία, μετά τη βράβευση που του έγινε, υποστήριξε πως οι «πράσινοι» χρειάζονται ενότητα για να καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους.

Εκτός του 66χρονου προπονητή το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε κι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος υποστήριξε ότι παρά τη δύσκολη συγκυρία στην οποία βρίσκεται η ομάδα, ο στόχος παραμένει η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Επίσης, στην κοπή πίτας των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ήταν κι ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Γιόσου Σαριέγκι, ο οποίος βραβεύτηκε κι ευχαρίστησε στα ελληνικά όλους τους παρευρισκόμενους.

Επίσης, η πρόεδρος των παλαιμάχων αθλητών Μαίρη Λομβάρδου-Ζούλα, μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, υποστήριξε πως είναι αισιόδοξη για τη λύση του ζητήματος, με την κλήση της πειθαρχικής επιτροπής της UEFA από το Δημήτρη Γόντικα, ενώ πρόσθεσε με τη σειρά της πως το πρωτάθλημα πρέπει να είναι ο μοναδικός στόχος και η μοναδική φιλοδοξία όλων των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Σε ό,τι αφορά την εκδήλωση, το προεδρείου του συλλόγου των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού ήταν εκεί για να τους υποδεχθεί όλους. Οι Βασίλης Κωνσταντίνου, Γιάννης Βονόρτας και Γιώργος Γονιός έκαναν τα πάντα έτσι ώστε να στεφθεί με επιτυχία η εκδήλωση και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε. Παρόντες ήταν και αρκετοί ακόμα αστέρες του «πράσινου» παρελθόντος, όπως οι Κριστόφ Βαζέχα, Χουάν Ραμόν Ρότσα, Αντώνης Αντωνιάδης, Τάκης Οικονομόπουλος, Μίμης Δομάζος, Ανδρέας Παπαεμμανουήλ, Τότης Φυλακούρης, Βαγγέλης Πανάκης κι αρκετοί ακόμα.

Επίσης, τα μέλη του ΔΣ της «πράσινης» ΠΑΕ Στράτος Σωπήλης, Μαίρη Λομβάρδου και Κώστας Ελευθεράκης ήταν εκεί, όπως κι ο υπεύθυνος ασφαλείας του Παναθηναϊκού, Τάσος Τεντζέρης, αλλά και ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κίτσιος με τον πρόεδρο της Green Team Βαγγέλη Παρθενόπουλο.

Μετά την ομιλία του Βασίλη Κωνσταντίνου που άνοιξε την εκδήλωση, ακολούθησαν αρκετές βραβεύσεις. Ο πρόεδρος του συλλόγου των παλαιμάχων βράβευσε τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ενώ ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς βραβεύτηκε από τον Αντώνη Αντωνιάδη και δήλωσε: «Για να καταλάβετε πόσο παλιός φίλαθλος του Παναθηναϊκού είμαι θα σας πω ότι έγινα Παναθηναϊκός την εποχή που ήταν τερματοφύλακας ο Μαθιός και από τη στιγμή που έκανα καριέρα στο εξωτερικό ερχόμουν για μια μέρα για να δω τον Παναθηναϊκό και έφευγα. Το αίμα μου είναι πράσινο».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Γόντικας βράβευσε τον Γιόσου Σαριέγκι, με τον Βάσκο αρχηγό του Παναθηναϊκού να ευχαριστεί για την τιμή που του έγινε και την τιμή που έγινε σε όλη την ομάδα, ενώ ζήτησε… συγγνώμη για το γεγονός ότι τα ελληνικά του δεν ήταν επαρκή για να κάνει ακόμα μεγαλύτερη τοποθέτηση.

Από εκεί και πέρα, βραβεύτηκε από τον Γιώργο Γονιό ο κ. Σωτηρόπουλος, παλιός βολεϊμπολίστας και μαραθωνοδρόμος του συλλόγου, όπως και ο Θεοφάνης Καλλιγέρης, γιος του αδικοχαμένου παλαίμαχου της ομάδας, Δημήτρη. Τη βράβευση έκανε ο Μιχάλης Κίτσιος που υποστήριξε πως: «Ήταν άδικο και δυσάρεστο που έφυγε από κοντά μας. Ήταν στον Παναθηναϊκό από τα τμήματα υποδομής κι έφτασε ως την ομάδα του Γουέμπλεϊ. Εύχομαι στην ομάδα φέτος να πάρουμε το πρωτάθλημα γιατί υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι από κάθε πλευρά». Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από την τιμητική πλακέτα στον γιο του Δημήτρη Καλλιγέρη δόθηκε κι ένα πορτρέτο του πατέρα του.

Τέλος, βραβεύτηκε κι ο ζωγράφος Τάσος Παυλόπουλος, ο οποίος χάρισε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ένα έργο του αφιερωμένο στο 8-2 των «πράσινων» επί του Ολυμπιακού το 1930, τη μεγαλύτερη νίκη σε ντέρμπι «αιωνίων». Όπως ήταν φυσικό, το θέμα που κυριάρχησε στις συζητήσεις μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν τα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το «τριφύλλι» κι οι πιθανές λύσεις που υπάρχουν...



Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved