«Η Γουϊτνεϊ Χιούστον είχε μεταμορφωθεί σε τέρας»

«Η Γουϊτνεϊ Χιούστον είχε μεταμορφωθεί σε τέρας»

Συγκλονίζει η μαρτυρία του οδηγού της σε μεγάλη βρετανική εφημερίδα καθώς η σπουδαία τραγουδίστρια παρουσιάζεται τόσο εθισμένη στα ναρκωτικά ώστε να κάνει χρήση μπροστά στην 7χρονη τότε κόρη της.

Την στιγμή που εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο παρακολουθούν σε επανάληψη την ταινία «Σωματοφύλακας» και δακρύζουν για τον πρόωρο χαμό της αγαπημένης ντίβας της μουσικής, ο οδηγός της λιμουζίνας της δίνει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την σκληρή, σκοτεινή πλευρά της τραγουδίστριας.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου. Η Γουίτνεϊ Χιούστον στο πίσω κάθισμα της λιμουζίνας κάπνιζε κρακ δίπλα στην επτάχρονη Μπόμπι Κριστίνα η οποία καθόταν δίπλα στη μαμά της και έπαιζε με μια κούκλα. Η εικόνα σου έσκιζε την καρδιά. Η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου», λέει ο Αλ Μπόουμαν στην εφημερίδα Mirror και παραδέχεται ότι πριν αναλάβει οδηγός της Χιούστον –δουλειά την οποία κράτησε για 20 χρόνια- νόμιζε ότι τα είχε δει όλα σαν σοφέρ διασήμων.

«Ήμουν οδηγός σε μεγάλους σταρ όπως ο Μάικλ και η Τζάνετ Τζάκσον, ο Οζι Οζμπορν και οι Μότλεϊ Κρου αλλά η Γουϊτνεϊ ήταν μακράν η χειρότερη από όλους. Ήταν τραγικό να την βλέπεις. Ήταν μια σπουδαία, λαμπερή σούπερ σταρ την οποία θαύμαζε όλος ο κόσμος αλλά στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου μου ήταν μια ναρκομανής σε κακά χάλια, ένα πλήρες ναυάγιο», θυμάται ο 53χρονος Αλ λίγες ώρες πριν την ταφή της τραγουδίστριας σε κοιμητήριο του Νιου Τζέρσεϊ, δίπλα στον πατέρα της, Τζον Ράσελ Χιούστον ο οποίος απεβίωσε το 2003.

«Ήταν τόσο λυπηρό. Ήθελα να την βοηθήσω αλλά ήταν τόσο εκτός ελέγχου ώστε δεν άκουγε κανέναν», λέει και εξηγεί πως αρχικά, στα 80s, η Γουίτνεϊ πήγαινε παντού με τον μέντορά της Κλάιβ Ντέιβις.

«Ήταν ένα πολύ γλυκό κορίτσι τότε. Ευτυχισμένο που θα έφευγε από το Νιου Τζέρσεϊ. Τους πήγαινα μαζί στις εκδηλώσεις με το κόκκινο χαλί και επέστρεφαν μαζί. Η Γουϊτνεϊ ήταν τόσο καλή», τονίζει και εξηγεί πως όλα άλλαξαν όταν η Χιούστον γνώρισε τον μετέπειτα σύζυγό της Μπόμπι Μπράουν στις αρχές του ΄90.

«Άρχισαν να καπνίζουν κρακ στη λιμουζίνα. Μια φορά έγινε μεγάλος χαμός εκεί πίσω. Κάπνιζαν και ξαφνικά το αυτοκίνητο πήρε φωτιά. Έκανα στην άκρη του δρόμου, πήρα τον πυροσβεστήρα κι έσβησα τη φωτιά. Αποδείχτηκε ότι προσπαθούσαν να κάψουν κοκαΐνη για να την αναπνεύσουν. Παντού υπήρχαν μικρές σακούλες, πίπες και κουτάλια, είχαν ένα αναπτήρα με βουτάνιο και χαρτοπετσέτες που πήραν αμέσως φωτιά. Η Γουίντεϊ και ο Μπόμπι δεν είχαν ιδέα τι είχε συμβεί», περιγράφει ο σοφέρ και αποκαλύπτει ότι όταν η κατάσταση της Γουίτνεϊ χειροτέρεψε του ζητούσε να την πάει σε κακόφημα στέκια του Λος Αντζελες για να αγοράσει ναρκωτικά.

«Ήταν σαν κακό ραπ βίντεο. Ήταν πολύ αργά, η Γουίτνεϊ ήταν όλη τη νύχτα σε ένα πάρτι και με μετά με πήγαινε στις πιο σκοτεινές γειτονιές που είχα δει ποτέ μου. Κατέβαζε το παράθυρο και οι ντίλερ αρχικά ξαφνιάζονταν που την έβλεπαν εκεί. Νόμιζαν ότι κάπου πήγαινε κι είχε χαθεί. Εκείνη όμως ήθελε κρακ. Έβγαζε ένα μάτσο 50άρικα και έπαιρνε σακούλες με κοκαΐνη και μαριχουάνα», λέει ο Αλ και μιλάει για την ημέρα που τρομοκρατήθηκε: «Το 1999 ήταν στο αυτοκίνητο μαζί με τη Μπόμπι Κριστίνα. Η Γουίτνεϊ και ο Μπόμπι άρχισαν να καπνίζουν κρακ. Η Γουίτνεϊ κοίταξε το κοριτσάκι και είπε: μωρό μου, η μαμά και ο μπαμπάς κάνουν πράγματα για μεγάλους».

Σε ένα άλλο περίεργο περιστατικό, το ζευγάρι δεν ήταν μόνο του στις καταχρήσεις: «Μετά από ένα πάρτι στο Χόλυγουντ όπου ήταν καλεσμένη όλη η αφρόκρεμα, η Γουίτνεϊ, ο Μπόμπι και μια άλλη πολύ διάσημη τραγουδίστρια μπήκαν στη λευκή λιμουζίνα να τους πάω στο σπίτι της Γουίτνεϊ. Ήταν 3 το πρωί και ήταν μεθυσμένοι. Υπήρχαν ναρκωτικά και έπιναν σαμπάνια. Μπορούσα να δω από το διαχωριστικό τζάμι ότι είχαν αρχίσει τα ερωτικά παιχνίδια. Ήταν διαδρομή μόλις 15 λεπτών αλλά δεν τους ένοιαζε. Η άλλη τραγουδίστρια ήταν πολύ μεγάλη σταρ εκείνη την εποχή και σοκαρίστηκα».

Ο Αλ παραιτήθηκε από τη δουλειά του το 2003 γιατί «η Γουίτνεϊ είχε μεταμορφωθεί σε τέρας. Αλαζονικό άτομο. Ήταν μια ντίβα που νόμιζε ότι είχε δικαίωμα να κάνει τα πάντα…».



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved