Ο ΠΑΟΚ έκανε τον Άρη… εννέα κομμάτια

Ο ΠΑΟΚ έκανε τον Άρη… εννέα κομμάτια

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά αποδείχτηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας του γυναικείου ποδοσφαίρου, αφού ο «Δικέφαλος του Βορρά» διέσυρε με 9-1 τις φιλοξενούμενες.

Μπορεί τα «βλέμματα» όλων να είναι στραμμένα στο παιχνίδι των ανδρών ανάμεσα στις δύο ομάδες στο γήπεδο της Τούμπας, το απόγευμα της Κυριακής (19/02, 19:30), όμως για ακόμα μια φορά τα «κορίτσια» του ΠΑΟΚ απέδειξαν πως δεν είναι στο περιθώριο και «διαφήμισαν» το γυναικείο ποδόσφαιρο με τον καλύτερο τρόπο.

Όπως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 4-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε και αυτό του δεύτερου, αφού ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλό του, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης καθαρίζοντας από νωρίς με την... υπόθεση νίκη.

Οι γηπεδούχες μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 14' μετουσίωσαν την υπεροχή τους σε γκολ, όταν η Χατζηγιαννίδου έστειλε τη μπάλα στην Ντιμιτρίεβιτς, η οποία με πλασέ έκανε το 1-0.

Το γκολ αυτό έδωσε ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στις Πρωταθλήτριες Ελλάδος, αφού στο 24' η Ντιμιτρίεβιτς βρήκε για μια ακόμα φορά το δρόμο προς τα δίχτυα, με αριστερό πλασέ, έπειτα από εξαιρετική σέντρα της Παντελιάδου. Το «πάρτι» του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε στο 35' με την Παντελιάδου, η οποία με όμορφο πλασέ «έγραψε» το 3-0.

Με τη... σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 49' η Γκατζογιάννη «έγραψε» το όνομά της στον πίνακα των σκόρερ και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 4-0.

Στο 51' την «υπογραφή» της στο ματς έβαλε η Χατζηγιαννίδου, η οποία με δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Άρη για πέμπτη φορά.

Με το «πόδι» πατημένο στο «γκάζι» συνέχισε ο ΠΑΟΚ, με την Αρβανιτάκη στο 54' να κάνει το 6-0 με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Το «καυτό» επτάλεπτο (49' - 56'), όπου ο ΠΑΟΚ σημείωσε τέσσερα γκολ, για τον «δικέφαλο του Βορρά» θα ολοκληρωθεί με ακόμα ένα τέρμα. Συγκεκριμένα στο 56' η Μουρατίδου πέρασει με εξαιρετική ατομική ενέργεια δύο αντιπάλους της και με πλασέ έγραψε το 7-0.

Στο 78΄ η Αδαμάκη με όμορφο πλασέ από το σημείο του πέναλτι έκανε το 8-0, ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» για τις Πρωταθλήτριες Ελλάδος έβαλε η Γκατζογιάννη στο 88' όταν με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Κανδιάνου, κάνοντας το 9-0.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενες ήταν να μειώσουν με τη λήξη του αγώνα (90') στο τελικό 9-1 με πλασέ της Κωνσταντίνου.

Με τη νίκη αυτή ο ΠΑΟΚ συνέχισε τη.. ξέφρενη πορεία του προς την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος, φτάνοντας τους 31 βαθμούς στο πρωτάθλημα και παρέμεινε στη κορυφή, ενώ από την πλευρά του ο Άρης παρέμεινε στους 18 πόντους και την έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δείτε την βαθμολογία της Α' κατηγορίας του γυναικείου ποδοσφαίρου.

ΠΑΟΚ: Χαραλαμπίδου, Δημητρίου, Μουρατίδου Ε., Σπύρου, Βλασιάδου, Χατζηγιαννίδου, Γκατζογιάννη, Μουρατίδου Μ., Παντελειάδου (58' Βαρδαλή), Ντιμιτρίεβιτς (75' Φιλιππίδου), Αρβανιτάκη (61' Αδαμάκη).

ΑΡΗΣ: Κανδιάνου, Λαγουμτζή, Παπαδοπούλου, Γρηγοριάδου, Μάλαμα (66' Κιληφίκα), Τερζοπούλου, Ντίνου, Γκόγκα, Μήτκου, Κερνατζίδου (66' Τσακαλίδου), Κηπουρού (64' Αναστασιάδου).



Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved