Ο νόμος του Λιν!

Ο νόμος του Λιν!

Μπορεί ένας παίχτης να έρθει από το πουθενά, να μη μπει καν στα draft, να γίνει ο ήρωας της ομάδας του και παράλληλα να τον συζητά όλο το ΝΒΑ; Όταν μιλάμε για τον Τζέρεμι Λιν, όλα γίνονται!

Ο Τζέρεμι Λιν γεννήθηκε στις 23 Αυγούστου του 1988 στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια. Η καταγωγή του, όπως μαρτυρά και το παρουσιαστικό του, είναι από την Ταϊπέι.

Δεν έπαιξε ποτέ σε ομάδα κολλεγίου... αντιθέτως αποφοίτησε από το Χάρβαρντ! Μέχρι τώρα κάτι δεν πάει καλά,ε;

Το πρώτο... αίμα!

Πέρυσι ήταν η πρώτη του χρονιά στο ΝΒΑ. Συγκεκριμένα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Η εμπιστοσύνη που του έδειξαν ήταν μηδαμινή. Έπαιξε σε 29 παιχνίδια, με μέσο όρο ανά αγώνα κοντά στα δέκα λεπτά και ποσοστά που δεν τα βλέπει κανείς... ούτε σε αγώνες προ μίνι!

«Linsanity» στη Νέα Υόρκη

Όχι, δεν είναι κάποια ασθένεια που μαστίζει τη Νέα Υόρκη. Αν και μάλλον τείνει να εξελιχθεί σε κάτι τέτοιο! Έχει αγωνισθεί σε 15 παιχνίδια φέτος, έχει «σώσει» τη δουλειά του προπονητή του και έχει «αναστήσει» τους Νικς. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια, η ομάδα του μετρά ισάριθμες νίκες (στην αρχή της σεζόν είχε 11 ήττες σε 13 ματς), ενώ εκείνος έχει πετύχει 136 πόντους, δηλαδή 27.2 πόντους μ.ο, κάτι που δεν έχει πετύχει ποτέ κανείς.

Όλοι τον... πάνε!

Μπορεί να είναι αντίπαλοι εντός παρκέ, όμως δε μπορούν παρά να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Λιν. Ο Στιβ Νας βλέποντάς τον να παίζει πιστεύει πως κάθε του σουτ θα καταλήξει στο διχτάκι. Ο Τζινόμπιλι, μία από τα ίδια. Με αφορμή το «buzzer beater» στο παιχνίδι με τους Ράπτορς, έγραψε στο twitter πως χαίρεται πολύ για την πορεία που φαίνεται να διαγράφει ο Λιν. Μέχρι και η... πορνοστάρ, ελληνικής καταγωγής, Σάσα Γκρέι, εξήρε τις ικανότητες του αμερικανοθρεμένου Λιν: «Ο Λιν είναι ασταμάτητος. Δεν το πιστεύω! Κατάφερε να επιστρέψει και να κερδίσει το ματς για τους Νικς», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πριν δύο μέρες με την προσπάθεια που πήρε, έδειξε πως αρχίζει να πιστεύει, πως αποκτά, τη στόφα του ηγέτη. Είναι αμφιλεγόμενο αν ηγέτης γεννιέσαι η γίνεσαι! Ο Λιν είναι εδώ για να μας δείξει, όπως και να 'χει, πως αν έχεις θέληση μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

Ο νόμος του Λιν!



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved