Όλη η Ελλάδα, μια… φανέλα!

Όλη η Ελλάδα, μια… φανέλα!

Με απόλυτη λαμπρότητα όπως άλλωστε αρμόζει στην Εθνική μας ομάδα ολοκληρώθηκαν τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας ενόψει Euro 2012 και άπαντες ευελπιστούν να φανεί γούρικη!

Το «παρών» στην εκδήλωση που διεξήχθη στον πολυχώρο «Τhe HUB» στα Πετράλωνα έδωσαν, από πλευράς παικτών, οι Νίκος Σπυρόπουλος, Γρηγόρης Μάκος, Κώστας Μήτρογλου, Λουκάς Βύντρα, Μιχάλης Σηφάκης, Σωτήρης Νίνης, Παντελής Καφές, Νίκος Λυμπερόπουλος, Κώστας Κατσουράνης και Γιώργος Καραγκούνης. Απουσιάζαν δηλαδή οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού λόγω του αυριανού αγώνα με αντίπαλο την Ρούμπιν Καζάν, εκείνοι του ΠΑΟΚ εξαιτίας του ματς με την Ουντινέζε, καθώς επίσης και αυτοί που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού.

Από την εκδήλωση δεν μπορούσε ν' απουσιάσει ο Φερνάντο Σάντος, οι συνεργάτες του Λεωνίδας Βόκολος και Τάκης Φύσσας, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο πρόεδρός του «Γαλανόλευκου Φάρου», Νίκος Φλέκας, αλλά και ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα διαφήμιση της φανέλας!

Όλοι τους ξεχωριστοί καλεσμένοι της «Αdidas», η οποία ντύνει το «γαλανόλευκο» ομοσπονδιακό συγκρότημα!

«Εξαιρετική η νέα φανέλα! Ελπίζουμε να την αγαπήσετε όλοι σας, όπως κι εμείς. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο Euro», τόνισε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της Εθνικής Γιώργος Καραγκούνης, ενώ από την πλευρά του ο Σοφοκλής Πιλάβιος συμπλήρωσε:

«Αυτή η φανέλα που βλέπετε, θα ιδρώσει... Αλλιώς δεν γίνεται τίποτα μεγάλο και τίποτα σημαντικό. Αυτό δεν είναι άγχος για τους παίκτες μας... Τους ξέρω καλά. Αν χρειαστεί θα τη «ματώσουν» τη φανέλα. Ηγέτης η Adidas συνδεδεμένη με το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Η επιλογή της Εθνικής μας από έναν τέτοιο κολοσσό δεν είναι τυχαία...».

Ο Σάκης Ρουβάς ωστόσο ήταν αυτός που με εμφάνιση έκπληξη φορώντας τη νέα φανέλα της Ελλάδας, έκλεψε τα βλέμματα, υπογραμμίζοντας με τη σειρά του, αφού ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους:

«Είμαι κι εγώ θαυμαστής της Εθνικής ομάδας. Μας χρειάζεται όλους, όπως κι εμείς για να μας χαρίσει ψυχική ανάταση και δυνατές στιγμές. Όλοι μαζί σαν μία ομάδα πάμε για το Euro 2012.

Και τι δεν θα έδινα για να είμαι μέσα στο γήπεδο μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της Εθνικής. Θα είναι όμως μαζί τους η σκέψη και η καρδιά μου, όπως κι όλων των Ελλήνων».

 «Ελπίζω αυτή η φανέλα μας φέρει γούρι, να πάνε όλα καλά...», υποστήριξε τέλος ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Κώστα Κατσουράνη:

«Θα τα δώσουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο το καλοκαίρι στην τελική φάση...».

Δείτε την τελική version του διαφημιστικού video της Adidas για τη νέα φανέλα της Εθνικής ομάδας με πρωταγωνιστή τον Σάκη Ρουβά!

Το Onsports ήταν εκεί και σας μετέφερε, λεπτό προς λεπτό, όλες τις εξελίξεις, τις δηλώσεις των παικτών της Εθνικής και όχι μόνο...

{coveritlive}3f10834c27{/coveritlive}

Όλη η Ελλάδα, μια… φανέλα!



ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved