Τίμησε τους υποστηρικτές του ο Άρης (photos)

Τίμησε τους υποστηρικτές του ο Άρης (photos)

Την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση προς τιμήν των χορηγών του, αλλά και των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας της VIP Θύρας 2-3, πραγματοποίησε ο Άρης.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο bar - wine bar - restaurant «Maison Crystal», στην Παραλία Θεσσαλονίκης, και το παρών έδωσε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Άρη Γιάννης Γρανούζης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θανάσης Αθανασιάδης, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και οι παίκτες του, αλλά και οι ποδοσφαιριστές Μιχάλης Σηφάκης, Γιάννης Γιαννιώτας και Γιώργος Κατίδης, μαζί με τον προπονητή τους, Μανουέλ Μασάδο. Παρών ήταν και ο εκπρόσωπος Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Τζόλας.

Στον εναρκτήριο λόγο του, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης, σχολίασε: «Μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις στηρίζουμε τους ανθρώπους που βοηθούν την ομάδα. Για αυτό έχουμε καθιερώσει αυτή τη βραδιά. Γίνεται ιδιαίτερη μνεία στη Cyta, με την οποία έχουμε συνεργασία εδώ και δύο χρόνια κι έχουμε δουλέψει καλά μεταξύ μας. Έχουμε δημιουργήσει μια ιδιαίτερα στενή σχέση και κάναμε και μια σοβαρή κουβέντα, έτσι ώστε σύντομα να έχουμε νέα συνεργασία, γιατί είμαστε ευχαριστημένοι και εμείς και αυτοί. Ο Άρης, λόγω ιστορίας και παρουσίας, θα έχει πάντα θέση στο ευρωπαϊκό και ελληνικό μπάσκετ. Η Cyta είναι μια εταιρία, η οποία μόλις δραστηριοποιήθηκε στην Ελλάδα φροντίσαμε να είμαστε αυτοί που θα συνεργαστούμε μαζί της και βλέπουμε ότι έχουμε άριστη σχέση».

Στη συνέχεια, η διευθύντρια του τμήματος μάρκετινγκ της Cyta Ελλάδας, θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου, Μαρίνα Νικολάου, επεσήμανε: «Εκ μέρους της Cyta σας καλωσορίζω όλους εδώ. Είναι μια ιδιαίτερη βραδιά και κυρίως είναι τιμή για εμάς που συνεργαζόμαστε για δεύτερη χρονιά με την ομάδα μπάσκετ του Άρη. Είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας και έχουμε συνεργασία αλληλοϋποστήριξης. Ειδικά στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, αυτές οι σχέσεις είναι πάρα πολύ σημαντικές. Έχουμε περάσει πολύ ωραίες στιγμές τον τελευταίο χρόνο με την ΚΑΕ Άρης. Σας θυμίζω ότι στο περίπτερό μας στη ΔΕΘ μας είχε επισκεφτεί όλη η ομάδα και υπήρχε κοσμοσυρροή, σε βαθμό που κόντεψε να πέσει κάτω το περίπτερο! Ευτυχώς, ήταν πολύ καλής κατασκευής.

Έχουμε δώσει εισιτήρια διαρκείας σε πελάτες μας που είναι οπαδοί του Άρη και γενικότερα βρίσκουμε τρόπους να εκβαθύνουμε και να κάνουμε τη σχέση μας ακόμη πιο δυνατή. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω την πόλη της Θεσσαλονίκης για το γεγονός ότι έχει υποδεχθεί από την πρώτη στιγμή τη Cyta και τα προϊόντα της. Αυτό μας έδωσε δύναμη να συνεχίσουμε μια πολύ δυναμική πορεία στην Ελλάδα. Βρισκόμαστε στο πλαίσιο μιας πανελλαδικής επέκτασης. Βρισκόμαστε προς την επίτευξη του στόχου μας, καθώς καλύπτουμε το 68% της χώρας. Η Θεσσαλονίκη είναι βέβαια στην καρδιά μας, γιατί είναι πραγματικά η πόλη που μας στήριξε και είμαστε πάντα κοντά και υποστηρίζουμε τις ομάδες που το αξίζουνε όπως ο Άρης. Ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στην ΚΑΕ Άρης και με πολλή δύναμη να πετύχει ακόμη περισσότερα».

Στο κύριο μέρος της εκδήλωσης έγιναν οι απονομές των αναμνηστικών πλακετών στους χορηγούς της ΚΑΕ. Πρώτη εταιρία που βραβεύτηκε ήταν η Cyta Ελλάδος και ακολούθησαν η ΟΠΑΠ Α.Ε., για λογαριασμό της οποίας ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Παπαδόπουλος, παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα στον προϊστάμενο του τμήματος παρακολούθησης δωρεών και χορηγιών Βορείου Ελλάδας, Δημήτρη Γκαρίπη. «Εκ μέρους της ΟΠΑΠ Α.Ε. θέλω να σας ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία και το καλό κλίμα. Εύχομαι τα καλύτερα στην πιο ιστορική ομάδα που είναι προσωπικά μέσα στην καρδιά μου και τη στηρίζω ακόμη πιο πολύ. Οι συνεργάτες μου κι εγώ είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας με την ΚΑΕ Άρης και εύχομαι να συνεχιστεί, παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας. Ο ΟΠΑΠ αντιστέκεται γιατί όπως ξέρετε είναι μεγάλη δύναμη που στηρίζει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό όλα αυτά τα χρόνια. Όλοι πιστεύουμε ότι θα είναι σε θέση να το κάνει. Εύχομαι ξανά πάντα νίκες και επιτυχίες σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο», ανέφερε σχετικά.

Τιμήθηκε, επίσης, ο πρόεδρος της «Π. και Γ. Τζελάλης Ο.Ε.», Παναγιώτης Τζελάλης, καθώς στηρίζει επί σειρά ετών τους Θεσσαλονικείς, ενώ η εταιρία του αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Spalding στην Ελλάδα, που ντύνει την ομάδα τη φετινή αγωνιστική σεζόν. «Θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα και να βρει τον δρόμο της. Καλή συνέχεια επίσης στο προπονητικό τιμ, στη διοίκηση και συγκεκριμένα στον κ. Δαμιανίδη, καθώς επίσης να τερματίσουμε εκεί που πραγματικά αξίζουμε», δήλωσε.

Για λογαριασμό της ΕΤ3, η οποία κατέχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΚΑΕ Άρης στο Eurocup, παρευρέθηκε ο προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος Θόδωρος Χατζηπαντελής, ο οποίος τιμήθηκε από τον εκπρόσωπο της ΣΑΡΙΣΑ, Κώστα Καραπαναγιώτη. «Σας εύχομαι πάντα επιτυχίες. Κουράγιο και δύναμη στο Γιάννη Δαμιανίδη και τους συνεργάτες του για τη φετινή δύσκολη χρονιά. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά και πάντα η ομάδα του Άρη θα έχει επιτυχίες. Η ΕΤ3 ήταν, είναι και θα είναι πάντα κοντά στον Άρη και το ελληνικό μπάσκετ», παραδέχθηκε.

Την «Euromedica Πύλης Αξιού», που προσφέρει ιατρικές εξετάσεις στους παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή, εκπροσώπησε με την παρουσία της η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της εν λόγω κλινικής, Νατάσα Μπέκα. «Ευχαριστούμε θερμά για την τιμή που μας κάνει η ΚΑΕ Άρης. Η Euromedica Πύλης Αξιού είναι και θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στον Άρη για όλα τα θέματα υγείας των παικτών της. Από την πλευρά μου, θα ήθελα να πω ότι από μικρό παιδί έχω κολλήσει την ασθένεια που λέγεται Άρης και εύχομαι στην ομάδα μας πάντα επιτυχίες», είπε αφού παρέλαβε την αναμνηστική πλακέτα από τον εκπρόσωπο των παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών του Άρη, Βασίλη Παραμανίδη.

Τον ιδιοκτήτη της εταιρίας «Γ. και Ι. Παουλεάνου Ο.Ε.», Γιώργο Παουλεάνου, βράβευσε ο εκπρόσωπος της Γένεσις, Σπύρος Πουλιτσίδης. Ο κ. Παουλεάνου, που τροφοδοτεί κάθε χρόνο τον Άρη με scooter τα οποία αξιοποιούνται σε κληρώσεις που γίνονται κατά τη διάρκεια των αγώνων της ομάδας προς τους φιλάθλους της, δήλωσε από την πλευρά του: «Θέλω να ευχαριστήσω την ΚΑΕ Άρης για την τιμή που μου κάνει. Εύχομαι σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο που περνάμε όλοι ο Άρης να μας κάνει να χαμογελάμε περισσότερο». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε ειδική αναφορά στην εταιρία «Ζορπίδης Travel Services», η οποία έχει αναλάβει τις μετακινήσεις της ομάδας εντός και εκτός συνόρων, αλλά δεν κατέστη εφικτό να παραστεί κάποιος εκπρόσωπός τους, ώστε να παραλάβει το βραβείο του.



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved