Μετά βραβεύσεων η πίτα της ΚΑΠ (photos)

Μετά βραβεύσεων η πίτα της ΚΑΠ (photos)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Κοντόπευκου η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Αγίας Παρασκευής.

Το παρών έδωσε πλήθος κόσμου, με πρωταγωνιστές τα περίπου 300 παιδιά των τμημάτων υποδομής της ΚΑΠ, τα οποία έδωσαν αγώνα επίδειξης και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους. Εντυπωσιακή και συγκινητική ήταν και η παρουσία των παλαιών αθλητών του συλλόγου, Τ. Κωνσταντίνου, Α. Κωνσταντίνου, Κ. Παπανικολάου, Β. Παπανικολάου, Π. Μπερταμίνι, Β. Αξιώτη και Α. Αντωνίου, ενώ ειδική μνεία έγινε στο Χ. Μανσούρη, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Παρούσα ήταν, φυσικά, η ανδρική ομάδα της Αγίας Παρασκευής, καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης Β. Τομέα Αττικής Κ. Μανιάτης, η αντιδήμαρχος Ελ. Δάβαρη που εκπροσώπησε και τον απουσιάζοντα λόγω αιφνιδίου κωλύματος δήμαρχο κ. Ζορμπά, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεως «Μαζί» και «Νίκη» Β. Γιαννακόπουλος και Ι. Σταθόπουλος, αντίστοιχα, ο πρώην δήμαρχος Α. Σιδέρης, ο αντιδήμαρχος Δ. Αλεφαντής, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ και δημοτικός σύμβουλος Β. Σάρκουλας, η πρόεδρος των παιδικών σταθμών και δημοτική σύμβουλος Έφη Καψοκεφάλου, ο αντιπρόεδρος των παιδικών σταθμών και δημοτικός σύμβουλος Δ. Λέκκας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Φ. Αλεξόπουλος, Α. Μουστογιάννης, Τ. Κωστόπουλος και Γ. Βλάχος, ο πρόεδρος της ΕΝΑΒΑΠ Γ. Χάρχαρος, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Ι. Μυλωνάκης και ο παλαίμαχος διαιτητής Μ. Δούκας ως εκπρόσωπος της ελληνικής διαιτησίας.

Την εκδήλωσε άνοιξε ο γενικός γραμματέας της ΚΑΠ, Πάρης Καρδαράς, ο οποίος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος, Δημήτρης Κονταξής, έκανε μίνι απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, εκθέτοντας τα εντυπωσιακά αποτελέσματα και τις επιτυχίες όλων των τμημάτων. Ευχαρίστησε, παράλληλα, τόσο τη σημερινή όσο και τις προηγούμενες δημοτικές αρχές για τη συμπαράστασή τους και κάλεσε τον κόσμο της Αγίας Παρασκευής να έρθει πιο κοντά στην ομάδα και να στηρίζει έμπρακτα την προσπάθειά της.

Στο περιθώριο της τελετής βραβεύθηκαν οι ομάδες Παμπαίδων και Μίνι που διακρίθηκαν στο διεθνές τουρνουά «Λευκός Πύργος» της Θεσσαλονίκης, οι Άνδρες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, οι νεαροί αθλητές Κ. Σταφυλάς, Δ. Κωσταρής, Π. Πανούτσου, Κ. Παπαγεωργίου και Γ. Ισμέρη για την εισαγωγή τους σε Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές και ο παλαίμαχος διαιτητής Μιχάλης Δούκας, σε ένδειξη σεβασμού και εμπιστοσύνης στην ελληνική διαιτησία, αλλά και για την προσφορά του στο άθλημα. Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πίτας και το Δ.Σ. της ΚΑΠ να ευχαριστεί όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της ομάδας. Οι φωτογραφίες είναι από το www.aparaskevi-images.gr.



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved