Τα… «φαινόμενα» του Ρονάλντο

Τα… «φαινόμενα» του Ρονάλντο

Δεινός χορευτής με την μπάλα στα πόδια ο Ρονάλντο ζάλιζε τους αντιπάλους του, αναγκάζοντας τους να παραδοθούν αμαχητί στην ποδοσφαιρική του σαγήνη.

Όπως συνέβαινε άλλωστε και εκτός γηπέδων, όπου το «φαινόμενο» αποδείχθηκε στο διάβα των ετών δεινός «γκολεαδόρ» στο αντίπαλο φύλλο.

Τα… «φαινόμενα» του Ρονάλντο φτάνουν για να συμπληρώσουν δυο ενδεκάδες αλλά τα πλέον φημισμένα από αυτά είναι 7, σαν τα θαύματα του κόσμου!

Νάντια Φράνκα

Το… «πρώτο αίμα». Η σχέση τους άρχισε όταν ο Ρονάλντο αγωνιζόταν στην Κρουζέιρο. Μόλις ο Βραζιλιάνος μετανάστευσε στην Ολλανδία για την Αϊντχόφεν η Φράνκα τον ακολούθησε. Το ειδύλλιο έλαβε γρήγορα τέλος, ενώ τα απατηλά φώτα της ποδοσφαιρικής ματαιοδοξίας τύφλωναν τον Ρονάλντο. Η Φράνκα ισχυρίστηκε ότι κυοφορούσε τον παθιασμένο καρπό του έρωτα τους, ο Ρονάλντο το αρνήθηκε και αυτή επέστρεψε στις ράθυμες περιπλανήσεις στην Κόπα Καμπάνα.

Σουζάνα Βέρνερ

Οι δυο τους άρχισαν την σχέση τους το 1997. Με το κοινό πάθος του ποδοσφαίρου να τους δένει την μοίρα, μιας και η Βέρνερ αγωνιζόταν στην Φλουμινένσε, ο Ρονάλντο δεν δίστασε να την καλέσει στο Μιλάνο, όταν υπέγραψε με την Ίντερ. Η ξανθιά καλλονή αποδείχθηκε συντελεστική στην ζωή του «φαινομένου», ενώ είχε ζωτικό ρόλο στην επάνοδο του έπειτα από τον καταθλιπτικό τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου του 1998. Έναν χρόνο μετά χώρισαν και η Βέρνερ σήμερα είναι η σύζυγος του γκολκίπερ της Ίντερ, Ζούλιο Σέζαρ.

Μιλένε Ντομίνγκεζ

Λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό του από την Βέρνερ ο Ρονάλντο γνώρισε την βασίλισσα της Κορίνθιανς. Η Ντομίνγκεζ αγωνιζόταν τότε στην τελευταία ομάδα του Ρονάλντο, αλλά έπειτα από μερικές εβδομάδες έμεινε έγκυος και οι δυο τους παντρεύτηκαν μόλις τέσσερις μήνες μετά. Ο γιος του φαινομένου γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2000 στην Ιταλία και οι δυο τους χώρισαν το 2003. Το 2008 η Ντομίνγκεζ σε συνέντευξη της στο περιοδικό «Who» αποκάλυψε ότι χώρισε με τον Ρονάλντο μιας και τον ήθελε αποκλειστικά δικό της και όχι να τον «μοιράζομαι με την κάθε μία»!

Ντανιέλα Τσικαρέλι

Ο Ρονάλντο συνάντησε την Ντανιέλα Τσικαρέλι τον Ιούλιο του 2004. Το ειδύλλιο ήταν τόσο παθιασμένο που οδήγησε τον Ρονάλντο να κάνει τατουάζ το όνομα της στον καρπό του. Ο γάμος έμοιαζε αναπόφευκτος και έτσι τον Φεβρουάριο του 2005 το «φαινόμενο»…. φυλακίστηκε από τα δεσμά του γάμου στον παραμυθένιο πύργο του Σαντιγί. Μερικούς μήνες μετά και μια αποβολή της Τσικαρέλι η κάθε άλλο παρά σεμνή τελετή έλαβε τέλος…

Ράικα Ολιβέιρα

Το καλοκαίρι ήταν η εποχή της σαγήνης για τον Ρονάλντο. Ήταν Ιούνιος του 2005 όταν σε ένα πάρτι γνώρισε την Ράικα Ολιβέιρα στην Βραζιλία. Τρεις ημέρες μετά ο Ρονάλντο επέστρεψε στην πατρίδα του μόνο για να δει την Ράικα. Οι δυο τους έμοιαζαν τόσο ταιριαστοί, μέχρι ιοβόλες φήμες περί παρεκκλίσεων του Ρονάλντο να δηλητηριάσουν την σχέση τους. Η σχέση με την καστανή κράτησε μερικούς μήνες…

Λίβια Λέμος

Σέρφερ η Λίβια που ζούσε στο Ρίο γνώρισε τον Ρονάλντο σε μια από τις επισκέψεις του τότε ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης στην Βραζιλία. Κοινοί φίλοι τους ένωσαν, η απόσταση τους χώρισε. Μερικοί μήνες ήταν αρκετοί για τον Ρονάλντο προκειμένου να καταλάβει ότι η ξανθιά Λίβια δεν θα μπορούσε να σταθεί για πολύ καιρό στο πλάι του.

Μπία Άντονι

Απόφοιτος σχολής μηχανικής στο πανεπιστήμιο της Μπραζίλια η Μπία Άντονι είναι η πλέον σοφιστικέ γυναίκα που βρέθηκε δίπλα στον Ρονάλντο. Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Ιανουάριο του 2007 στο Παρίσι. Μέχρι σήμερα είναι η επίσημη συνοδός του σπάζοντας κάθε ρεκόρ συμβίωσης με τον Βραζιλιάνο. Ξεπέρασε «αβρόχοις ποσίν» το σκάνδαλο με τους τραβεστί, που ξέσπασε πριν μερικούς μήνες, υπέμεινε αρκετές παρεκκλίσεις του Ρονάλντο και εδώ και 36 μήνες συνεχίζει να είναι το ... φαινόμενο του «φαινομένου»



Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved