«Πνίγηκε στη μπανιέρα της η Γουίτνεϊ Χιούστον»

«Πνίγηκε στη μπανιέρα της η Γουίτνεϊ Χιούστον»

Αυτόπτης μάρτυρας από την είσοδο των αστυνομικών στο δωμάτιο όπου άφησε την τελευταία της πνοή η τραγουδίστρια αναφέρει ότι βρέθηκε μέσα στη μπανιέρα της. Η σήμανση δεν βρήκε ναρκωτικά ή αλκοόλ στην πρώτη της έρευνα στον χώρο αλλά η τελευταία πληροφορία είναι ότι είχε πάρει Xanax λίγο πριν τον θάνατό της.

Μονάχα συνταγογραφούμενα (πολλά) φάρμακα υπήρχαν στο δωμάτιο του τέταρτου ορόφου του Beverly Hilton Hotel σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TMZ και το πρώτο συμπέρασμα των ντετέκτιβ ήταν ότι η Γουίτνεϊ Χιούστον για κάποιο λόγο έχασε τις αισθήσεις της ενώ ήταν στην μπανιέρα και πνίγηκε. Βρέθηκε συνταγή γιατρού για την αγορά Xanax και ενδείξεις ότι είχε κάνει χρήση των χαπιών. 

Το άψυχο σώμα έπειτα από αρκετή ώρα έρευνας της ειδικής μονάδας του εγκληματολογικού, μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για αυτοψία από όπου θα διαπιστωθεί και η αιτία θανάτου.

Αρχικά είχε απαγορευτεί η είσοδος της κόρης της, Μπόμπι Κριστίνα, στο δωμάτιο κι όταν έπειτα από έντονη λογομαχία με τους αστυνομικούς (φωνές, κατάρες και φοβερές κρίσεις) η 19χρονη απομακρύνθηκε από στον χώρο τα ουρλιαχτά της αντήχησαν σε όλο τον όροφο.

Άλλοι συγγενείς που είχαν μπει στο δωμάτιο (ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ποιος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που τη βρήκε νεκρή καθώς η αρχική πληροφορία πως ήταν ο νέος σύντροφός της, διαψεύστηκε) αναγνώρισαν το πτώμα για τις αρχές.

Η Μπόμπι Κριστίνα επέστρεψε στον τέταρτο όροφο αλλά για μία ακόμη φορά οι αστυνομικοί την απομάκρυναν.

Ένας εκπρόσωπος τύπου του τοπικού αστυνομικού τμήματος ανέφερε ότι οι αρχές έφτασαν αμέσως μόλις κλήθηκαν (στις 3.43 μ.μ.) στο δωμάτιο και οι γιατροί προσπαθούσαν να την συνεφέρουν επί 20 λεπτά. Ο θάνατός της καταγράφηκε στις 3.55 μ.μ. του Σαββάτου.

Η είσοδος της κόρης της στον χώρο τελικά επιτράπηκε έπειτα από πολλές ώρες, σύμφωνα με το Radar.com και οι συγγενείς που ήταν παρόντες δεν μπορούσαν να την συνεφέρουν καθώς κατέρρευσε θρηνώντας. Έξω από το νοσοκομείο βρίσκονταν ήδη πολλοί θαυμαστές της τραγουδίστριας που θρηνούσαν τραγουδώντας τις μεγάλες της επιτυχίες.

Ο πρώην σύζυγός της, Μπόμπι Μπράουν –τον οποίο είχε κατά καιρούς κατηγορήσει η Χιούστον για τον εθισμό της στα ναρκωτικά- έμαθε τα νέα από τα media και κατέρρευσε επίσης. Ανέβηκε ωστόσο στη σκηνή του Μέμφις με την μπάντα του, New Edition, για προκαθορισμένη συναυλία, και κάποια στιγμή ούρλιαξε «Σε αγαπώ, Γουίτνεϊ».

Οι συγγενείς του αναφέρουν ότι ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συνέβη…

Ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε στην Γουίτνεϊ Χιούστον από τις πρώτες μαρτυρίες φαίνεται πως ήταν η μητέρα της, Cissy, μισή ώρα πριν την ώρα θανάτου της τραγουδίστριας. Σύμφωνα με την ίδια δεν υπήρχε τίποτε ανησυχητικό στην συνομιλία τους…

Τα νέα για τον θάνατο της Γουίτνεϊ Χιούστον ήρθαν την παραμονή της μεγαλύτερης νύχτας της μουσικής, των Grammy Awards.



Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved