Έκοψαν πίτα οι ακαδημίες του Πλατανιά (photos)

Έκοψαν πίτα οι ακαδημίες του Πλατανιά (photos)

Οι ακαδημίες του Πλατανιά Χανίων έκοψαν το Σάββατο (11/02) την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν το Σάββατο (11/2) το πρωί οι ακαδημίες της ομάδας του Πλατανιά, μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα στο οποίο κυριάρχησε η καλή διάθεση. Το παρών έδωσαν όλα τα παιδιά που αποτελούν τις μικρές ηλικιακά ομάδες του Πλατανιά και τα οποία είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να συνομιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, οι οποίοι αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Football League και ήταν επίσης παρόντες.

Η εκδήλωση που διήρκησε περισσότερο από 1 ώρα, πραγματοποιήθηκε στην καφετέρια "PLUS" που βρίσκεται στην πλατεία του Πλατανιά, με τον τυχερό που κέρδισε το φλουρί να ήταν ο Φίλιππος Μαρμαριτσάκης, ποδοσφαιριστής της Βʼ ομάδας, το οποίο αντιστοιχούσε σε μία δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ από το κατάστημα αθλητικών ειδών "Σταύρος ΣΠΟΡ".

Σύμφωνα με την πρόεδρο του Ερασιτέχνη Πλατανιά, Γιούλη Μαστοράκη-Βερυβάκη: «Με την ευκαιρία της κοπής της πίτας μας, θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά, υγεία και καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά της ακαδημίας μας. Στις ακαδημίες του Πλατανιά γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια. Έχουμε γύρω στα 60 παιδιά αλλά ο στόχος μας είναι να καταφέρουμε να φέρουμε πολλά περισσότερα, καθώς είναι κίνητρο ότι η μεγάλη ομάδα βρίσκεται στη Βʼ Εθνική.

Θα θέλαμε να διπλασιάσουμε αυτό τον αριθμό και καλούμε τους Χανιώτες γονείς να μας εμπιστευτούν και να φέρουν τα παιδιά τους στην ακαδημία του Πλατανιά όπου πραγματοποιείται μία σωστή δουλειά με αξιόλογους προπονητές. Θεωρούμε ότι για τα παιδιά είναι μία πρόκληση ότι η μεγάλη ομάδα βρίσκεται στη θέση που είναι αλλά και ότι υπάρχει η Κ-19, την οποία ενισχύουν αρκετά παιδιά από τις ακαδημίες μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της ΠΑΕ, κ. Βαρουξάκη αλλά και όλο το διοικητικό συμβούλιο που μας έκαναν την τιμή και παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας.

Πρόκειται για ανθρώπους που μας στηρίζουν και μας βοηθούν με κάθε τρόπο. Επίσης, ευχαριστούμε το κατάστημα αθλητικών ειδών "Σταύρος ΣΠΟΡ" για το δώρο που μας πρόσφερε για τον τυχερό της πίτας, το ζαχαροπλαστείο "Βανίλια" στον Πλατανιά που μας πρόσφερε την πίτα που κόψαμε, τους γονείς των παιδιών που παραβρέθηκαν και την καφετέρια "PLUS" στην πλατεία του Πλατανιά για την παραχώρηση του χώρου».

Από την πλευρά του, ο προπονητής των ακαδημιών του Πλατανιά, Αντώνης Καρατζής δήλωσε: «Εύχομαι πάνω απʼ όλα υγεία στα παιδιά. Τους είπα ότι οι συγκυρίες είναι πολύ καλές μιας και η μεγάλη ομάδα του Πλατανιά βρίσκεται στη Βʼ Εθνική. Υπάρχει η Κ-19 που είναι ένα κίνητρο για τους μικρούς. Η προσδοκία μας είναι να μαζέψουμε ακόμα περισσότερα παιδιά. Ο αριθμός μπορεί να αυξηθεί για τις ακαδημίες μας. Ο στόχος μας είναι να έρθουν περισσότερα παιδιά, να αθληθούν και όποια αξίζουν, να πάνε ψηλότερα».



Europa Conference League LIVE: ΠΑΟΚ – Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Europa Conference League LIVE: ΠΑΟΚ – Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Volley League: Ματσάρα και μείωσε ο Παναθηναϊκός
Volley League: Ματσάρα και μείωσε ο Παναθηναϊκός
ΕΟΚΑΝ: Επιβεβαίωση από FIFA - «Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη»
ΕΟΚΑΝ: Επιβεβαίωση από FIFA - «Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη»
Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του Barcelona Open – Άντεξε στην πίεση του Μπαένα
Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του Barcelona Open – Άντεξε στην πίεση του Μπαένα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved