Λεμονής: «Ο Παναιτωλικός πρέπει να πάει ψηλότερα» (photos)

Λεμονής: «Ο Παναιτωλικός πρέπει να πάει ψηλότερα» (photos)

Ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού, Τάκης Λεμονής, παρουσιάστηκε επίσημα από τον πρόεδρο, Φώτη Κωστούλα, και δήλωσε πως οι Αγρινιώτες πρέπει να ανέβουν ψηλότερα στη βαθμολογία.

Ο Τάκης Λεμονής επισήμως είναι ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού καθώς παρουσιάστηκε από τη διοίκηση κι έκανε την πρώτη προπόνηση με τη φόρμα της ομάδας του Αγρινίου. Στη συνέντευξη Τύπου με την οποία παρουσιάστηκε, έγινε γνωστό πως βοηθός του θα είναι ο κ. Καβαλλιέρης και γυμναστής της ομάδας ο κ. Ντουρουντός.

«Είχαμε καλές αποδόσεις αλλά όχι ανάλογα αποτελέσματα. Πολύ καλύτερες από άλλες ομάδες με ποιο πολλούς βαθμούς. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι μόλις χτες ήρθε ο κ. Τεννές και μας είπε ότι για το καλό της ομάδας και για να υπάρξει μια επανεκκίνηση καλό είναι να πάψει να είναι προπονητής. Ξεκαθαρίζω ότι εγώ του ζήτησα να μείνει… Παρόλα ταύτα δέχομαι ότι πολλές φορές οι βαθμοί δεν συμβαδίζουν με την απόδοση», είπε αρχικά ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Για το αν υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια, συμπλήρωσε: «Όλα έγιναν για το καλό της ομάδας. Στα αποδυτήρια δεν είχαμε και δεν έχουμε πρόβλημα».

Ενώ για το αν στηρίζει την ομάδα, σχολίασε: «Είμαστε καθημερινά εδώ και έχουμε φέρει τα γραφεία μας κοντά στη ομάδα. Λύνουμε κάθε πρόβλημα μόλις ξεκινάει. Τι άλλη απόδειξη υπάρχει για το πόσο ασχολούμαστε από το ότι φέραμε τον καλύτερο διαθέσιμο προπονητή αυτή τη στιγμή στη χώρα»

Για την άποψη του κόσμου, τόνισε: «Βεβαίως και τη συμμεριζόμαστε όλοι. Αυτά είναι αυτονόητα πράγματα

Όσο για το πόσο θα ήθελε να μείνει στον Παναιτωλικό ο Τάκης Λεμονής, ο κ. Κωστούλας σχολίασε: «Μακάρι να μείνει για πολλά χρόνια και να χτίσει μια μεγάλη ομάδα»

Τέλος, για το αν έχει κάνει λάθη απάντησε: «Για το αν έκανε ο ίδιος κάτι λανθασμένο: «Βεβαίως, όλοι κάνουμε λάθη. Σε προπονητές, παίκτες, ακόμα και στις εγκαταστάσεις μπορεί να έχουν υπάρξει αστοχίες. Αλλά λάθος στρατηγικό που να πω μετά ότι αν δεν είχα κάνει αυτό θα ήμασταν σήμερα αλλιώς όχι δεν πιστεύω ότι έκανα».

Στη συνέχεια, ακολούθησε κοινή ερώτηση τόσο για τον Φώτη Κωστούλα, όσο και για τον Τάκη Λεμονή, που τόνιζε ότι ο νέος τεχνικός του Παναιτωλικού θεωρείται… παιδί του Ολυμπιακού, με τον πρόεδρο και τον τεχνικό της ομάδας του Αγρινίου να απαντούν φανερά ενοχλημένοι.

«Έχω πάρει τίτλους με τον Ολυμπιακό και σαν παίκτης και σαν προπονητής αλλά αν δείτε τα στατιστικά μου έχω κόψει πιο πολλούς βαθμούς με άλλες ομάδες από τον ΟΣΦΠ παρά από τον Παναθηναϊκό», είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης Λεμονής ενώ ο Φώτης Κωστούλας θέλοντας να αλαφρύνει την ατμόσφαιρα είπε χιουμοριστικά πως απέναντι στους Πειραιώτες θα κοουτσάρει αυτός την ομάδα.

Ο Τάκης Λεμονής στη συνέχεια πήρε το λόγο και δήλωσε: «Έρχομαι σε μια δύσκολη συγκυρία, όπου λόγω τριών κρίσιμων ματς που έρχονται δύσκολα θα έχω χρόνο για επικοινωνία με σας και με τον κόσμο. Δεν κρύβω ότι με καλύπτει ο Παναιτωλικός. Οι σχέσεις με τους παίκτες δυναμώνουν μέσα από τις δυσκολίες και τώρα το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι το ματς με τη Δράμα. Έχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ και στην υποδομή της ομάδας. Σαν ομάδα είναι φανερό ότι είναι για πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις, πρόσθεσε: «Είναι ίδιες όπως πριν μια και έχω ξαναβρεθεί εδώ. Νομίζω ότι πρέπει να κρατάμε τα θετικά και εγώ όταν είχα ξαναβρεθεί στο Αγρίνιο θυμόμουν τη στήριξη του κόσμου».

Ενώ για την άποψή του για το υλικό της ομάδας, ανέφερε: «Όλοι ξέρουν τον Παναιτωλικό. Οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου μιλάμε μεταξύ μας και ξέρουμε τις συνθήκες, τις υποδομές κλπ. Ξέρω τους πιο πολλούς παίκτες και έχω άποψη για το πώς πρέπει να παίζουμε. Θα δουλέψω πολύ στην ψυχολογία και στο μυαλό των παικτών γιατί δεν φτάνουν τα συστήματα όταν πρέπει να τρέξεις για να τα κάνεις πράξη»

Σε ερώτηση για το πόσο γρήγορα αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση, απάντησε: «Ήμουν θετικά προδιατεθειμένος και άρα δεν μου πήρε πολύ. Απλά συζητήσαμε όλες τις λεπτομέρειες για πολλή ώρα».

Για το πόσοι βαθμοί χρειάζονται για να σωθεί ο Παναιτωλικός, είπε: «Αυτό είναι λάθος νοοτροπία. Δεν θα είμαι με ένα κομπιουτεράκι στο χέρι, θα κοιτάμε όλοι μόνο το επόμενο ματς. Όλοι θέλουν να κερδίζουν»

Τέλος, για το αν πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία της ομάδας ανέφερε: «Το μόνο που ίσως πρέπει να συζητήσω με τους παίκτες μου είναι ότι ίσως πρέπει να ξεχάσουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην άλλη κατηγορία και να σκεφτούν πιο πρακτικά. Με τη Δράμα αν δεν τους είχε πιάσει το άγχος μήπως και κάτι στραβώσει θα είχαν κερδίσει με ευρύ σκορ».



Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved