Γιαννιάς & Μενιδιάτης παίζουν... μπάλα στο Onsports!

Γιαννιάς & Μενιδιάτης παίζουν... μπάλα στο Onsports!

Γιώργος Γιαννιάς και Χρήστος Μενιδιάτης άνοιξαν τα καμαρίνια τους για χάρη του Onsports και μίλησαν για το αποψινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ...

Το ποδόσφαιρο είναι, πάνω και πριν απ’ όλα, διασκέδαση… Μ’ αυτό ως δεδομένο, λοιπόν, μία αναμέτρηση Ολυμπιακού – ΑΕΚ, όπως η αποψινή στο «Γ. Καραϊσκάκης», αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διασκεδάσουν όλοι όσοι την παρακολουθήσουν.

Το Onsports πήγε ένα… βήμα πιο μπροστά! Ζήτησε τη γνώμη δύο ανθρώπων, οι οποίοι θεωρούνται από τους καλύτερους διασκεδαστές στις μέρες μας.

Ο Γιώργος Γιαννιάς και ο Χρήστος Μενιδιάτης φροντίζουν χρόνια τώρα να ξεσηκώνουν και να διασκεδάζουν τον κόσμο με τα τραγούδια τους, οι ίδιοι ωστόσο, αγαπούν το ποδόσφαιρο και μπορούν να διασκεδάζουν παρακολουθώντας τις αγαπημένες τους ομάδες. Τον Ολυμπιακό ο Γιώργος και την ΑΕΚ ο Χρήστος…

Οι δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες εμφανίζονται αυτή την εποχή στο «Frangelico» και το Onsports… εισέβαλε στα καμαρίνια τους προκειμένου να μάθει τι πιστεύουν για το μεγάλο ντέρμπι των «ερυθρόλευκων» με τον «δικέφαλο»…


Γιαννιάς: «Άνετη νίκη με 2-0…»

-       Γιώργο τι βλέπεις στο ντέρμπι;  

«Κοίτα, η ΑΕΚ βρίσκεται σε άσχημη αγωνιστική, αλλά και ψυχολογική κατάσταση. Στο εσωτερικό της υπάρχουν πολλά προβλήματα κι όλα αυτά θεωρώ ότι θα φανούν στο γήπεδο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός είναι κατασταλαγμένος, έχει πολύ δυνατή ομάδα, έτσι κι αλλιώς σαν γαύρος που είμαι δεν θα μπορούσα να πω και κάτι άλλο (σ.σ. γέλια), νομίζω λοιπόν ότι την έχουμε άνετα την ΑΕΚ!

Όσο για το σκορ, θα τολμήσω να κάνω πρόβλεψη και θα πω… 2-0 για τον Θρύλο!

Θα μπορούσε να είναι ακόμα ευρύτερη η νίκη του Ολυμπιακού, αλλά επειδή ακολουθεί μετά από λίγες μέρες το παιχνίδι για την Ευρώπη στη Ρωσία, πιστεύω ότι η ομάδα θα φροντίσει να «καθαρίσει» το ματς νωρίς και μετά θα κάνει συντήρηση δυνάμεων».

-       Ποιός παίκτη του Ολυμπιακού σ’ αρέσει περισσότερο;

«Είμαι θαυμαστής του Φετφατζίδη, μ’ αρέσει πολύ γιατί είναι μικρός, είναι Έλληνας, έχει το κάτι παραπάνω, είναι φαντεζί.

Αδυναμία μεγάλη έχω και στον Τοροσίδη, γιατί είναι σταθερή αξία, είναι μεγάλη κλάση και αρχηγός!..»


Μενιδιάτης: «Ας ελπίσουμε να μην

είναι… κατηφορικό το γήπεδο!»


-      Χρήστο, μπορεί η ΑΕΚ να πάρει αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη;

«Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, η ΑΕΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση… Βρίσκεται ίσως στην χειρότερη καμπή της ιστορίας της, έχει πολλά εσωτερικά προβλήματα και γι’ αυτό δεν είναι τόσο ανταγωνιστική, όσο θα έπρεπε και όσο θα θέλαμε εμείς οι οπαδοί της.

Βέβαια, τέτοιου είδους προβλήματα συσπειρώνουν κάποιες φορές τους παίκτες και δίνουν κάτι παραπάνω. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι μέσα στο Καραϊσκάκη, αλλά κανείς δεν ξέρει ποτέ στο ποδόσφαιρο… Αν τους πάει και λίγο το παιχνίδι, ίσως τα καταφέρουμε… Όπως και να ‘χει, το πρώτο εικοσάλεπτο είναι το πιο κρίσιμο… Αν το γήπεδο δεν είναι πολύ… κατηφορικό στα πρώτα λεπτά, ίσως καταφέρει κάτι καλό η ΑΕΚ (σ.σ. γέλια)…»

-       Για την υπόθεση «τίτλος» τι πιστεύεις;

«Το πρωτάθλημα είναι ανοιχτό, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στη Τούμπα και την ήττα του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά, είναι 50-50… Η ψυχολογία είναι υπέρ του Ολυμπιακού, έχει και καλύτερη ομάδα, ο Παναθηναϊκός, όμως, από την πλευρά του έχει το +2… Όλα παίζονται…»

-       Τα διοικητικά της αγαπημένης σου ομάδας, φαντάζομαι τα παρακολουθείς…

«Είναι πραγματικά δύσκολο να παρακολουθείς το… τίποτα! Κάθε μέρα έρχονται στην επιφάνεια στοιχεία, τα οποία εξοργίζουν τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ. Δεν βλέπω, δυστυχώς, φως, ο κόσμος στις μέρες μας δεν μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του… Ο Θεός να βάλει το χέρι του!»

-       Ο αγαπημένος σου παίκτης από την ΑΕΚ του σήμερα;

«Μ’ αρέσει πολύ ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος παρά το ότι βρίσκεται πλέον στη δύση της καριέρας του, παραμένει εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Συν τοις άλλοις είναι πολύ καλό παιδί, σοβαρός και μετρημένος άνθρωπος…

Το βαρόμετρο, βέβαια, για την ΑΕΚ είναι ο Λεονάρντο. Αν αυτός παίξει καλά, μπορεί να τραβήξει όλη την ομάδα μαζί του. Αν «εξαφανιστεί», έχει πρόβλημα κυρίως επιθετικό όλη η ΑΕΚ…»

 

Διαβάστε επίσης:

«Μάχη» τίτλου στο Φάληρο
Την Παρασκευή (10/2) το βράδυ στις 21:00 (Novasports 1, Onsports) όλοι οι… δρόμοι οδηγούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Το Facebook είναι... ερυθρόλευκο
Οι αναγνώστες του Onsports, για μια ακόμα φορά πριν από μεγάλο ντέρμπι, έδωσαν το στίγμα τους μέσα από τη σελίδα μας στο Facebook καθώς έκαναν τα προγνωστικά τους για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Προϊστορία Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Η μπίλια στο... κόκκινο (videos)
Υπέρ του Ολυμπιακού είναι η ιστορία των αναμετρήσεων με την ΑΕΚ, στην έδρα των «ερυθρόλευκων», για το πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός και ΑΕΚ στη... ζυγαριά του Onsports!
Το Onsports συγκρίνει Ολυμπιακό και ΑΕΚ σε έξι επί μέρους τομείς ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης του «Γ. Καραϊσκάκης».

Το top 10 των ντέρμπι (videos)
Στη μεγάλη ιστορία των ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ αρκετά είναι αυτά που έμειναν για πάντα χαραγμένα στις μνήμες των φίλων των δύο ομάδων. Το Οnsports σας παρουσιάζει το Top 10.

Τα… κανόνια των ντέρμπι
Στην ιστορία των αναμετρήσεων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ υπάρχουν συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές που έχουν «γράψει» το όνομά τους με «χρυσά» γράμματα.

Ολυμπιακός-ΑΕΚ σε 32 videos
Ανέκαθεν τα ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ είχαν τη δική τους σημασία στην εξέλιξη του πρωταθλήματος. Πολλές φορές στο παρελθόν έπαιξαν σημαντικό ρόλο και για την κατάκτηση του τίτλου. Το Onsports θυμάται...

«Φαβορί ο Ολυμπιακός, αλλά…»
Λίγες ώρες πριν το κρίσιμο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης», το Onsports αναζήτησε τη γνώμη των… ειδικών, οι οποίοι μπορεί να έχρισαν ακλόνητο φαβορί τους «ερυθρόλευκους», άφησαν ωστόσο… ορθάνοιχτη την πόρτα της έκπληξης.

Τσιαντάκης: «Νίκη για τα θύματα της Θύρας 7»
Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ένα έξτρα κίνητρο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο οποίο θέλουν τη νίκη, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, προκειμένου να αποδώσουν φόρο τιμής στα θύματα της Θύρας 7, όπως υποστήριξε αποκλειστικά στο Onsports, ο Νίκος Τσιαντάκης.

Παπαϊωάννου στο Onsports: «Δεν υπάρχουν φαβορί»
Ο Μίμης Παπαϊωάννου μίλησε στο Onsports για το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, τις μνήμες του από τα συγκεκριμένα παιχνίδια και τα διοικητικά προβλήματα της αγαπημένης του ομάδας.

 



Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved